באג | בעיה באקסל הזיכרון מלא מכיון שלא סומך על אמינות הקובץ
- 
שלום 
 אני מנסה לפתוח קובץ באקסל או בוורד והוא כותב לי שאין מקום בזיכרון הדיסק
 הענין הוא שיש לי כ-50 ג'יגה פנוי
 אשמח לפתרון תודה רבה
 נ.ב אשמח לפתרון מהשורש בשביל שלא אצטרך כל פעם לבטל את החסימה במאפייני הקובץ
 תודה מראש! 
- 
@יוסי-לוי רציתי לשאול אם יש פתרון בלי ללחוץ כל פעם על מאפייני הקובץ ובטל חסימה? @חכם-בלילה-1 כתב בבאג | בעיה באקסל הזיכרון מלא: אם יש פתרון בלי ללחוץ כל פעם על מאפייני הקובץ ובטל חסימה? באותו קישור יש גם תשובה למקרה שמדובר בהרבה קבצים, זה לא הכוונה שלך? 
- 
שלום 
 אני מנסה לפתוח קובץ באקסל או בוורד והוא כותב לי שאין מקום בזיכרון הדיסק
 הענין הוא שיש לי כ-50 ג'יגה פנוי
 אשמח לפתרון תודה רבה
 נ.ב אשמח לפתרון מהשורש בשביל שלא אצטרך כל פעם לבטל את החסימה במאפייני הקובץ
 תודה מראש! @חכם-בלילה-1 ניסית הפעלה מחדש של המחשב? זה הרבה פעמים יכול להיות פתרון לבעיות מוזרות 
- 
@חכם-בלילה-1 ניסית הפעלה מחדש של המחשב? זה הרבה פעמים יכול להיות פתרון לבעיות מוזרות @יוסי-לוי לא עוזר הפעלה מחדש 
- 
@יוסי-לוי לא עוזר הפעלה מחדש 
- 
@יוסי-לוי יישר כח תודה רבה! 
- 
ח חכם בלילה 1 סימן נושא זה כשאלה ב
- 
ח חכם בלילה 1 סימן נושא זה כנפתר ב
- 
ח חכם בלילה 1 סימן נושא זה כנושא רגיל ב
- 
@יוסי-לוי יישר כח תודה רבה! @יוסי-לוי רציתי לשאול אם יש פתרון בלי ללחוץ כל פעם על מאפייני הקובץ ובטל חסימה? 
- 
@יוסי-לוי רציתי לשאול אם יש פתרון בלי ללחוץ כל פעם על מאפייני הקובץ ובטל חסימה? @חכם-בלילה-1 כתב בבאג | בעיה באקסל הזיכרון מלא: אם יש פתרון בלי ללחוץ כל פעם על מאפייני הקובץ ובטל חסימה? באותו קישור יש גם תשובה למקרה שמדובר בהרבה קבצים, זה לא הכוונה שלך? 
- 
@חכם-בלילה-1 כתב בבאג | בעיה באקסל הזיכרון מלא: אם יש פתרון בלי ללחוץ כל פעם על מאפייני הקובץ ובטל חסימה? באותו קישור יש גם תשובה למקרה שמדובר בהרבה קבצים, זה לא הכוונה שלך? 
- 
ח חכם בלילה 1 סימן נושא זה כשאלה ב
- 
ח חכם בלילה 1 סימן נושא זה כנפתר ב