בירור | סים של נטפרי באנדרואיד
-
האם אפשרי להשתמש בסים של נטפרי בטלפון אנדרואיד ויעבוד נורמלי עם אפליקציות ? יש לי טאבלט עם וויפרי וחנות אפליקציות של נטפרי ואני מאוד מרוצה ממנו. הבנתי שאין דרך לעשות אותו דבר בטלפון, השאלה אם אפשר איכשהו לעשות שהאפליקציות יעבדו. (כמובן האפליקציות שנטפרי מאשרים בחנות שלהם, כי כרגע גם הן לא עובדות)
תודה מראש. -
@מני-1-0 כתב בבירור | סים של נטפרי באנדרואיד:
הבנתי שאין דרך לעשות אותו דבר בטלפון, השאלה אם אפשר איכשהו לעשות שהאפליקציות יעבדו. (כמובן האפליקציות שנטפרי מאשרים בחנות שלהם, כי כרגע גם הן לא עובדות)
כן, אבל דורש התקנת תעודת אבטחה
https://netfree.link/wiki/התקנת_תעודה_באנדרואיד -
@דאלינאר כתב בבירור | סים של נטפרי באנדרואיד:
הבנתי שאין דרך לעשות אותו דבר בטלפון, השאלה אם אפשר איכשהו לעשות שהאפליקציות יעבדו. (כמובן האפליקציות שנטפרי מאשרים בחנות שלהם, כי כרגע גם הן לא עובדות)
כן, אבל דורש התקנת תעודת אבטחה
https://netfree.link/wiki/התקנת_תעודה_באנדרואידחלק מהאפליקציות שבחנות נטפרי עברו עריכה כדי להתאים לנטפרי, ואז צריך להעתיק את הAPK מהטאבלט עם נטפרי
ויש את אפליקציית Gmail שעשו שם פתרון מיוחד מובנה בוויפרי שלא יעבוד במכשיר אחר (חוץ מהתקנת תעודה ברמת מערכת עם root)
אבל כמובן שצעד ראשון זה התקנת תעודה רגילה -
@צדיק-תמים
@דאלינאר
ניסיתי לעשות את זה. התקנתי תעודת אבטחה (רגילה, אני לא יודע מה זה אומר ברמת רוט) ולא עבד לי כלום חוץ מוויז ודפדפן עם סינון נטפרי, אני צריך ששאר האפליקציות שנטפרי מאשרים כגון, בנקים, קופות חולים, תחבורה ציבורית וכדומה יעבדו לי. איך אפשר להתקין את ה apk מהטאבלאט לטלפון ? -
@מני-1-0
אתה צריך אפליקציה שיודעת לחלץ אפליקציות מותקנות,
לחלץ, זה אומר ליצור מתוך האפליקציה המותקנת , קובץ APK. לדוגמא: סייר קבצים es , או סייר הקבצים Mt Manager.
לא יודע איזה יש בנטפרי, אבל יש.
ואז להעביר את הקובץ לטלפון ולהתקין.
בצורה כזו, יעבדו לך רוב האפליקציות שנטפרי מאשרת -
@אזולאי כתב בבירור | סים של נטפרי באנדרואיד:
@מני-1-0
אתה צריך אפליקציה שיודעת לחלץ אפליקציות מותקנות,
לחלץ, זה אומר ליצור מתוך האפליקציה המותקנת , קובץ APK. לדוגמא: סייר קבצים es , או סייר הקבצים Mt Manager.
לא יודע איזה יש בנטפרי, אבל יש.
ואז להעביר את הקובץ לטלפון ולהתקין.
בצורה כזו, יעבדו לך רוב האפליקציות שנטפרי מאשרתאני אוהב את הסייר File Menager (הלינק יעבוד לך במכשיר עם הוויפרי)
אם שני המכשירים מחוברים לאותה רשת יהיה הרבה יותר נוח להשתמש באפליקציית LocalSend ופשוט לשלוח את האפליקציה ממכשיר אחד לשנינ.ב. כל זה רלוונטי רק אם המכשירים הם מאותו ארכיטקטורת מעבד, אחרת יהיה שגיאה בהתקנה/בפתיחה של הAPK
-
@צדיק-תמים ואם אני מתקין תעודת אבטחה ברמת רוט על הטלפון אוכל להשתמש באפליקציה הרגילות של החנות ?
ברוב אלו שהותאמו על ידי נטפרי לכאורה כן
אני חושב שההתאמה הכי נפוצה זה לסמוך על תעודה לא ברמת רוט -
@צדיק-תמים כתב בבירור | סים של נטפרי באנדרואיד:
נ.ב. כל זה רלוונטי רק אם המכשירים הם מאותו ארכיטקטורת מעבד, אחרת יהיה שגיאה בהתקנה/בפתיחה של הAPK
לא בכל אפליקציה זה נכון.
-
(חוץ מהתקנת תעודה ברמת מערכת עם root)
איך עושים את זה?
-
@נרוש כתב בבירור | סים של נטפרי באנדרואיד:
(חוץ מהתקנת תעודה ברמת מערכת עם root)
איך עושים את זה?
איך לעשות רוט? כל מכשיר לפי עניינו
אין משהו שעובד תמיד, זה תלוי במעבד חברה ועוד -
-
האם אפשרי להשתמש בסים של נטפרי בטלפון אנדרואיד ויעבוד נורמלי עם אפליקציות ? יש לי טאבלט עם וויפרי וחנות אפליקציות של נטפרי ואני מאוד מרוצה ממנו. הבנתי שאין דרך לעשות אותו דבר בטלפון, השאלה אם אפשר איכשהו לעשות שהאפליקציות יעבדו. (כמובן האפליקציות שנטפרי מאשרים בחנות שלהם, כי כרגע גם הן לא עובדות)
תודה מראש.אני משתמש כבר כמה שנים באנדרואיד עם סים של נטפרי. כמובן יש לי רוט על המכשיר, ואז עובדות כמעט כל האפליקציות הקיימות בלי שום בעיה, כולל כמובן אפליקציות גוגל.
הדרך המומלצת ביותר להתקנת תעודת אבטחה היא דרך אפליקציית magisk שבדרך כלל מותקנת במכשירים שעברו רוט. יש להוריד מכאן את קובץ הזיפ, ולהתקין אותו דרך אפליקציית מג'יסק -> מודולים -> התקנה מאחסון. לאחר מכן להפעיל את המכשיר מחדש.
-
@צדיק-תמים לי אין הרשאות ניהול מתקדמות, יש לי דרך להתקין תעודת אבטחה ברמת רוט ?
יש לך רוט - root - במכשיר או לא?
אם לא עשית משהו מיוחד בשביל שיהיה וזה מכשיר "נורמלי" אז אין לך. -
@sivan22 כתב בבירור | סים של נטפרי באנדרואיד:
הדרך המומלצת ביותר להתקנת תעודת אבטחה היא דרך אפליקציית magisk שבדרך כלל מותקנת במכשירים שעברו רוט. יש להוריד מכאן את קובץ הזיפ, ולהתקין אותו דרך אפליקציית מג'יסק -> מודולים -> התקנה מאחסון. לאחר מכן להפעיל את המכשיר מחדש.
יש חסרון גדול לשיטה הזאת (שזה בעצם להעתיק את התעודות לתקיה הייעודית בsystem) שאי אפשר להסתיר את הרוט, ולדוגמה דפדפן כרום יפסיק לעבוד
https://netfree.link/wiki/התקנת_תעודה_במכשיר_אנדרואיד_באמצעות_magisk#:~:text=חסרון%3A דפדפן גוגל כרום עדכני (גרסה 100 ומעלה) לא יעבוד.ראה שם גם שיטה חלופית עם מג'יסק
-
@צדיק-תמים ויש פתרון אחר ? אני מתכוון, שנטפרי יעבוד ?
הפתרון הוא לערוך אפליקציה אפליקציה לפי ההוראות כאן , או להשיג את האפליקציות מחנות נטפרי בדרכים שהוזכרו לעיל. ולהתייאש מג'ימייל.