בירור | עריכת PDF מהמייל
-
שלום,
כולנו מכירים את האפשרויות שיש לעשות ישר מהמייל עם קבצים מצורפים...ישנה אפשרות לערוך PDF ישירות מהמייל ...
אך כאשר אני בוחר באפשרות הזו זה נפתח לי בכרטיסיה חדשה עם השגיאה הזו
למה?
זה קשור לנטפרי? לא נראה לי כי כשבצעתי הקלטת תעבורה הכל היה תקין ושום דבר לא היה חסום...אשמח לעזרה בנידון...
תודה!
-
@יוסף-אלחנן רשום לך בהודעה למטה שאתה צריך להתחבר לחשבון גוגל שלך לפני שתוכל להשתמש בו
תלחץ על הOK למטה -
@THMHE כתב בבירור | עריכת PDF מהמייל:
@יוסף-אלחנן רשום לך בהודעה למטה שאתה צריך להתחבר לחשבון גוגל שלך לפני שתוכל להשתמש בו
תלחץ על הOK למטהלא עוזר...
ומה הכוונה להתחבר לחשבון גוגל?
אני פותח את זה מהמייל שלי על הכרום של חשבון הגוגל שלי? -
@יוסף-אלחנן זה לא בדיוק להתחבר לחשבון גוגל, זה יותר לחבר את התוסף הזה לחשבון גוגל שלך
מה קורה כשאתה לוחץ על הOK? -
@יוסף-אלחנן זה לא בדיוק להתחבר לחשבון גוגל, זה יותר לחבר את התוסף הזה לחשבון גוגל שלך
מה קורה כשאתה לוחץ על הOK?כלום
-
@יוסף-אלחנן תנסה עדיין ללחוץ על הכפתור החלש Add signature
-
@יוסף-אלחנן תנסה עדיין ללחוץ על הכפתור החלש Add signature
לא נותן...
(כאילו, יעני, מטושטש) -
@Whenever כתב בבירור | עריכת PDF מהמייל:
לפי השם של הקובץ זה נראה טופס 101
יכול להיות שיש שם קוד/סיסמה על הקובץ ולכן העורך לא יכול לפתוח אותו בתוך המייל.זה כיוון חשיבה מעניין, אבל, לא, לא זו הייתה הבעיה,
הורדתי את זה והעלתי שוב למייל כשהקובץ לא נעול ובכל זאת אותו דבר...אשמח שמישהו ינסה לערוך PDF מהמייל לדעת שהאופציה הזו עובדת ורק אצלי לא או שלכולם זה עושה בעיות.
תודה!
-
יש מצב שזה קשור לנטפרי?
אפילו שעשיתי תעבורה והכל היה תקין? -
@יוסף-אלחנן כתב בבירור | עריכת PDF מהמייל:
אשמח שמישהו ינסה לערוך PDF מהמייל לדעת שהאופציה הזו עובדת ורק אצלי לא או שלכולם זה עושה בעיות.
לי אין את הכפתור ההוא שיש לך של לערוך מסמך PDF..
זה איזה תוסף שהתקנת? -
אשמח שמישהו ינסה לערוך PDF מהמייל לדעת שהאופציה הזו עובדת ורק אצלי לא או שלכולם זה עושה בעיות.
לי אין את הכפתור ההוא שיש לך של לערוך מסמך PDF..
זה איזה תוסף שהתקנת?https://chromewebstore.google.com/detail/google-docs-offline/ghbmnnjooekpmoecnnnilnnbdlolhkhi
-
@יוסף-אלחנן @THMHE בתרגום מאנגלית signature זה חתימה, כנראה שהמסמך חתום דיגיטלית ולכן זה חסום לעריכה.
-
@חיים-ישראל כתב בבירור | עריכת PDF מהמייל:
@יוסף-אלחנן @THMHE בתרגום מאנגלית signature זה חתימה, כנראה שהמסמך חתום דיגיטלית ולכן זה חסום לעריכה.
זה מעניין...
לוידע, לא מבין בחתימות... -
@יוסף-אלחנן גם אני לא מבין בזה, אבל אני יודע קצת אנגלית, וזה המשמעות של signature.
-
@יוסף-אלחנן גם אני לא מבין בזה, אבל אני יודע קצת אנגלית, וזה המשמעות של signature.
אה, את זה אני יודע, אבל מה הקשר?
והטופס בכלל לא אמור להיות חתום, סתם טופס 101 רגיל מהאתר... -
טופס חתום לא ניתן לערוך.
והטופס בכלל לא אמור להיות חתום, סתם טופס 101 רגיל מהאתר...
נראה לי כל טופס 101 שממלאים באתרים נחתם בחתימה דיגיטלית.
-
טופס חתום לא ניתן לערוך.
התכוונתי מה הקשר שזה יהיה חתום...
נראה לי כל טופס 101 שממלאים באתרים נחתם בחתימה דיגיטלית.
לא מילאו את זה אונליין אלא הורידו את זה מהאתר בכדי שאני אערוך את הטופס ואכתוב את פרטיי...
-
@יוסף-אלחנן אוקיי, חשבתי מדובר בטופס שכבר מילאו. מעניין באמת אם הסיבה בגלל שהוא חתום.
אם תוכל לבדוק ולעדכן, זה מעניין אותי לדעתבכל מקרה אצלי אין בכלל את האפשרות הזאת בג'ימייל. אתה בטוח שאין לך תוסף מיוחד לזה? בקישור שצירפת (גוגל דוקס אופליין) לא ראיתי שיש אפשרות כזאת.