בקשת מידע | גירסא בלי בעיות ובאגים(יש🤔???)
-
@כנורות כתב בבקשת מידע | גירסא בלי בעיות ובאגים(יש???):
לא יעזור איפוס, וגם אם יעזור איפוס המחיר כמו גירסא חדשה
יעזור איפוס ואתה יכול לאפס לבד או לצרוב userdata ריק (העלו פה בעבר) או לנסות לאפס עם sp או mtk client (אא"כ אתה יכול להיכנס לריקוברי)
בכל מקרה אם תרצה לצרוב גירסא חדשה תצטרך לשלם על זה לאחד מיוצרי הגירסאות
ממליץ לך על גירסא של @ שלום-כהן או של @ itapi (בדוידקא בירושלים נראה לי שצורבים את הגירסא של @ itapi ב 80 ש"ח) -
@אני-אני-אני איך מאפסים בלי להיכנס לריקברי? לא הצלחתי להיכנס. יש פה מדריך איך לעשות את זה? תחכים אותי
-
@אני-אני-אני כתב בבקשת מידע | גירסא בלי בעיות ובאגים(יש???):
בכל מקרה אם תרצה לצרוב גירסא חדשה תצטרך לשלם על זה לאחד מיוצרי הגירסאות
ממליץ לך על גירסא של @ שלום-כהן או של @ itapi (בדוידקא בירושלים נראה לי שצורבים את הגירסא של @ itapi ב 80 ש"ח)תודה על ההמלצה! איך אני משיג את שלום כהן? יש מצב שהוא הפסיק לעבוד? או שיש מקום שצורבים את הגירסא שלו? ומה עדיף מבינהם?
-
@אני-אני-אני יש חנויות ספציפיות ברחבי הארץ שאתה מכיר שצורבות את אחת הגירסאות? עדיפות בירושלים או בני ברק (בדווידקה יש כמה וכמה חנויות ולא נראה לי יעזור ללכת לשאול אותם אם הם צורבים את הגירסא של @itapi )
אגב, שירותי גוגל פליי מזהים את הפלאפון בתור פיקסל באחת מהגירסאות או שתיהם? בגירסא הקודמת שלי היה לי גיבוי תמונות דרך גוגל תמונות בחינם בזכות זה . -
@אני-אני-אני יש חנויות ספציפיות ברחבי הארץ שאתה מכיר שצורבות את אחת הגירסאות? עדיפות בירושלים או בני ברק (בדווידקה יש כמה וכמה חנויות ולא נראה לי יעזור ללכת לשאול אותם אם הם צורבים את הגירסא של @itapi )
אגב, שירותי גוגל פליי מזהים את הפלאפון בתור פיקסל באחת מהגירסאות או שתיהם? בגירסא הקודמת שלי היה לי גיבוי תמונות דרך גוגל תמונות בחינם בזכות זה .אם זה פיקסל אז יש גיבוי בחינם?
-
@אני-אני-אני כמה עולה לעשות את זה?
-
@אני-אני-אני כמה עולה לעשות את זה?
פשוט צריך לדעת מה לשנות וזהו, לא צריך לשלם..
-
@שניאור-שמח מה צריך לשנות שם? אם תוכל לפרט שבעל מקצוע יבין?
-
@שניאור-שמח מה צריך לשנות שם? אם תוכל לפרט שבעל מקצוע יבין?
תחליט,
אתה רוצה להחליף גרסה? לשנות את השם של הטלפון ל pixel? -
@שניאור-שמח יותר במדוייק, אני רוצה להבין מה גורם לשירותי גוגל לתת לי איחסון תמונות בחינם.
אני רוצה להחליף גירסא אבל אני מפחד שלא יהיה לי את האחסון בחינם, לכן אני מנסה לברר מה גורם לשירותי גוגל להבין שהפלאפון פיקסל ולתת לי איחסון בחינם.
מעבר לזה זה מסקרן אותי .