בקשת מידע | גירסא בלי בעיות ובאגים(יש🤔???)
-
-
סורי
-
למה שלא תאפס את הטלפון שלך וזהו?
@כנורות כתב בבקשת מידע | גירסא בלי בעיות ובאגים(יש???):רוט - magisk (זה אותו הדבר?)
אותו דבר (ואגב הגירסאות מגיעות עם בדר"כ עם רוט מובנה)
@כנורות כתב בבקשת מידע | גירסא בלי בעיות ובאגים(יש???):
TWRP (שלא ינעל שוב)
לא יעזור לנעילה (אא"כ תבטל את ההצפנה על מחיצת ה super) ואם תבצע איפוס המכשיר לא ידלק רק עם הבוט המקורי
תמיכה במקשים (עדיף)
המקשים במכשיר לא לתצוגה אז כן הגירסאות שיש תומכות במקשים
גירסא אנדרואיד כמה שיותר חדשה (עדיף)
תמיכה בזיהוי פנים לפתיחה (עדיף)יש אנדרואיד 11 למכשיר הזה ואין לו זיהוי פנים
-
@אני-אני-אני הבנתי שצריך גירסא חדשה ולא יעזור איפוס, וגם אם יעזור איפוס המחיר כמו גירסא חדשה ובקודמת היה קצת בעיות. לכן חשוב לי המלצה על גירסא שתהיה כמה שיותר חלקה. יש לך משהו להמליץ?
(אגב עדכנתי את הפוסט שיהיה יותר מדויק, תודה) -
@אני-אני-אני כתב בבקשת מידע | גירסא בלי בעיות ובאגים(יש???):
יש אנדרואיד 11 למכשיר הזה
תאורטית אפשר לצרוב גם 14.
בעבר הכנתי בצורה יחסית יסודית (עם כי לא השתמשתי בזה יום יומית) אנדרואיד 12.
אבל זה הרבה פחות נוח מהרום המקורי. -
לא יעזור איפוס, וגם אם יעזור איפוס המחיר כמו גירסא חדשה
יעזור איפוס ואתה יכול לאפס לבד או לצרוב userdata ריק (העלו פה בעבר) או לנסות לאפס עם sp או mtk client (אא"כ אתה יכול להיכנס לריקוברי)
בכל מקרה אם תרצה לצרוב גירסא חדשה תצטרך לשלם על זה לאחד מיוצרי הגירסאות
ממליץ לך על גירסא של @ שלום-כהן או של @ itapi (בדוידקא בירושלים נראה לי שצורבים את הגירסא של @ itapi ב 80 ש"ח) -
@אני-אני-אני איך מאפסים בלי להיכנס לריקברי? לא הצלחתי להיכנס. יש פה מדריך איך לעשות את זה? תחכים אותי
-
@אני-אני-אני כתב בבקשת מידע | גירסא בלי בעיות ובאגים(יש???):
בכל מקרה אם תרצה לצרוב גירסא חדשה תצטרך לשלם על זה לאחד מיוצרי הגירסאות
ממליץ לך על גירסא של @ שלום-כהן או של @ itapi (בדוידקא בירושלים נראה לי שצורבים את הגירסא של @ itapi ב 80 ש"ח)תודה על ההמלצה! איך אני משיג את שלום כהן? יש מצב שהוא הפסיק לעבוד? או שיש מקום שצורבים את הגירסא שלו? ומה עדיף מבינהם?
-
@אני-אני-אני יש חנויות ספציפיות ברחבי הארץ שאתה מכיר שצורבות את אחת הגירסאות? עדיפות בירושלים או בני ברק (בדווידקה יש כמה וכמה חנויות ולא נראה לי יעזור ללכת לשאול אותם אם הם צורבים את הגירסא של @itapi )
אגב, שירותי גוגל פליי מזהים את הפלאפון בתור פיקסל באחת מהגירסאות או שתיהם? בגירסא הקודמת שלי היה לי גיבוי תמונות דרך גוגל תמונות בחינם בזכות זה . -
@אני-אני-אני יש חנויות ספציפיות ברחבי הארץ שאתה מכיר שצורבות את אחת הגירסאות? עדיפות בירושלים או בני ברק (בדווידקה יש כמה וכמה חנויות ולא נראה לי יעזור ללכת לשאול אותם אם הם צורבים את הגירסא של @itapi )
אגב, שירותי גוגל פליי מזהים את הפלאפון בתור פיקסל באחת מהגירסאות או שתיהם? בגירסא הקודמת שלי היה לי גיבוי תמונות דרך גוגל תמונות בחינם בזכות זה .אם זה פיקסל אז יש גיבוי בחינם?
-
@אני-אני-אני כמה עולה לעשות את זה?
-
@אני-אני-אני כמה עולה לעשות את זה?
פשוט צריך לדעת מה לשנות וזהו, לא צריך לשלם..
-
@שניאור-שמח מה צריך לשנות שם? אם תוכל לפרט שבעל מקצוע יבין?