שיתוף | שדרוג מיילטוק - המייל הטלפוני
-
כעת החליפו את הקריין הרובוטי בימות המשיח,
ההקראה שלו יותר נוחה לפעמים,
אבל כשהוא מקריא מיילים זה יותר מעצבן,
אבל זה רק כשהוא מקריא,
כי בדר"כ הוא אומר המקש שהוקש שגוי או שגיאה בהקראה,
ולא ניתן להשתמש כך במייל הטלפוני,
האם אפשרי דחוף להחזירו לקריין הישן?
או שכל אחד יגדיר זאת לבדו? -
כעת החליפו את הקריין הרובוטי בימות המשיח,
ההקראה שלו יותר נוחה לפעמים,
אבל כשהוא מקריא מיילים זה יותר מעצבן,
אבל זה רק כשהוא מקריא,
כי בדר"כ הוא אומר המקש שהוקש שגוי או שגיאה בהקראה,
ולא ניתן להשתמש כך במייל הטלפוני,
האם אפשרי דחוף להחזירו לקריין הישן?
או שכל אחד יגדיר זאת לבדו? -
@חכמון גם לבד אי אפשר להגדיר,
כי הרובוט הישן כבר לא עובד,
אפשר להחליף לקול אשה,
ואז זה קצת יותר טוב,
אבל גם לפעמים לא מצליחח להקריא.voice=ymFemale tts_voice=ymFemale
-
@חכמון אתה יכול לשנות בעצמך בסקריפט בקובץ New_MailToPhone.gs בשורה 107, 110, 114 את המספר 2,000 ל480 (שים לב שאם אתה על נטפרי לא תצליח לשמור את הסקריפט)
את הקריין אתה יכול לשנות במערכת עצמה או בקובץ New_installation.gs תחליף את הטקסט voice=Elik_2100 בקריין שאתה רוצה. -
@חכמון אתה יכול לשנות בעצמך בסקריפט בקובץ New_MailToPhone.gs בשורה 107, 110, 114 את המספר 2,000 ל480 (שים לב שאם אתה על נטפרי לא תצליח לשמור את הסקריפט)
את הקריין אתה יכול לשנות במערכת עצמה או בקובץ New_installation.gs תחליף את הטקסט voice=Elik_2100 בקריין שאתה רוצה.@האדם-החושב כתב בשיתוף | שדרוג מיילטוק - המייל הטלפוני:
את הקריין אתה יכול לשנות במערכת עצמה או בקובץ New_installation.gs תחליף את הטקסט voice=Elik_2100 בקריין שאתה רוצה.
@פישל כתב בקול ההקראה השתנה לפתע:
זה נראה שנטרלו את כל הקולות הישנים והשאירו רק את הקולות החדשים האלה
קול גברי
voice=ymMale
קול נשי
voice=ymFemale
-
-
@kasnik כתב בשיתוף | שדרוג מיילטוק - המייל הטלפוני:
@אביי לי זה ישר חזר לעבוד תקין, ללא שום עדכון ידני
עם הקול של אליק?
-
@kasnik לא, אליק זה הישן,
ואם כן, זה לא באמת הסתדר לך, רק שבמקרה קיבלת כמה הודעות קצרות, כדאי שתעדכן גם..
@אביי למרות שאין בזה את כל השיפורים של גירסה 9, עדין ניכרים כמה וכמה שיפורים טובים...
אולי כדאי להשתמש ב-
SpreadsheetApp.flush();
בשביל ההודעה "ההתקנה מתבצעת כעת" כדי שהיא תתעדכן מיידית...
-
קודם כל למי שלא יודע במה מדובר,
ועכשיו לענין שלשמו התכנסנו, אני יודע שהצהרתי כמה וכמה פעמים שאני סיימתי עם זה, אבל יצא לי לאחרונה לפגוש במקרה אנשים "רגילים" שהשתמשו בזה, וכשביררתי אצלם מה זה ומה הם אומרים, שמעתי שהם נהנים, אבל היה גם כמה דיווחי באגים (הם לא ידעו שזה אני...), לכן החלטתי שבעז"ה בביה"ז הקרוב אני אעבוד על זה ואתקן ואולי גם אשדרג מעט.
לכן, אשמח לדעת על רעיונות לשדרוג ו/או באגים.
אני מדגיש שכוונתי לדברים קלאסיים, כי אינני מתכוון להוסיף לשם השמעה של קבצים מצורפים או כל מיני דברים משוגעים אחרים (בהוראת הרב שליט"א) מי שצריך את זה יש וירטואל מייל ממש לא יקר (אין לי קשר/רווח כלשהו), המיילטוק נועד לאנשים פשוטים שרק רוצים לדעת אם הגיע המייל שהם מחכים לו מהבנק בלי לפתוח את המחשב או לקפוץ לחדר מחשבים כל הזמן.
מה שאני יודע, ומתכנן לסדר בעז"ה,
- תיקון סופי של באג ההודעה ה1000.
- שיפור שליחת ההודעות והתגובות
- פישוט הלי ההתקנה
- טיפול בבעיות הטוקן בעז"ה
- הגדרת שעות לאי קבלת צינתוקים (ולא רק בלילה).
אני אשמח מאוד אם לא יתפתחו כאן דיונים קשורים ולא קשורים.
-
@אביי תודה על ההשקעה!
יש לי רק הערה אחת קטנה:
הקול החדש מעצבן.. ומעוות הרבה מילים, אשמח שתחזירו למה שהיה פעם..
חוץ מזה, נהנים מאד!! -
@אביי כתב בשיתוף | שדרוג מיילטוק - המייל הטלפוני:
@gbl אני אשמח להחזיר, אבל זה לא תלוי בי, זה שינוי שימות המשיח עשו
קודם כל תודה על הפיתוח החינמי והתיחזוק המתמשך.
- יש לך אולי פרטים על השינוי של ימות, צפוי לחזור/לא?
- לפני תקופה כתבת שתוציא גירסה חדשה, יצא כבר? {אני לא מעודכן???}
ושוב תודה, לא שאתה חייב משהו אבל אם כבר הוצאת אשמח לדעת
-
@gbl אני אשמח להחזיר, אבל זה לא תלוי בי, זה שינוי שימות המשיח עשו
קודם כל תודה על הפיתוח החינמי והתיחזוק המתמשך.
- יש לך אולי פרטים על השינוי של ימות, צפוי לחזור/לא?
- לפני תקופה כתבת שתוציא גירסה חדשה, יצא כבר? {אני לא מעודכן???}
ושוב תודה, לא שאתה חייב משהו אבל אם כבר הוצאת אשמח לדעת
-
אוכל לפרסם בעז"ה גרסה חדשה, מתוקנת ויעילה יותר (יש הפתעות.. )
אם עדיין לא יצא אפשר עוד לבקש שינויים?
אני לא יודע מה קשה לסדר ומה לא אפשרי, אבל לי מפריע שזה קודם כל אומר את שמות הקבצים המצורפים ורק אז את שולח ההודעה ואת הנושא, היה עדיף הפוך לא?
כמו כן אם יכלו לשחק עם השעות ללא צינתוקים, ולהוסיף כמה שעות לא רצופות (שלא יהיה צינתוק גם בלילה וגם בין 10 ל1 בבוקר לדוג').
ממש תודה על המערכת המועילה!! -
אוכל לפרסם בעז"ה גרסה חדשה, מתוקנת ויעילה יותר (יש הפתעות.. )
אם עדיין לא יצא אפשר עוד לבקש שינויים?
אני לא יודע מה קשה לסדר ומה לא אפשרי, אבל לי מפריע שזה קודם כל אומר את שמות הקבצים המצורפים ורק אז את שולח ההודעה ואת הנושא, היה עדיף הפוך לא?
כמו כן אם יכלו לשחק עם השעות ללא צינתוקים, ולהוסיף כמה שעות לא רצופות (שלא יהיה צינתוק גם בלילה וגם בין 10 ל1 בבוקר לדוג').
ממש תודה על המערכת המועילה!!@מענין-לשמוע אאל"ט כולם טופלו
אבל תגלול קצת אחורה
דיברו על זה -
קודם כל למי שלא יודע במה מדובר,
ועכשיו לענין שלשמו התכנסנו, אני יודע שהצהרתי כמה וכמה פעמים שאני סיימתי עם זה, אבל יצא לי לאחרונה לפגוש במקרה אנשים "רגילים" שהשתמשו בזה, וכשביררתי אצלם מה זה ומה הם אומרים, שמעתי שהם נהנים, אבל היה גם כמה דיווחי באגים (הם לא ידעו שזה אני...), לכן החלטתי שבעז"ה בביה"ז הקרוב אני אעבוד על זה ואתקן ואולי גם אשדרג מעט.
לכן, אשמח לדעת על רעיונות לשדרוג ו/או באגים.
אני מדגיש שכוונתי לדברים קלאסיים, כי אינני מתכוון להוסיף לשם השמעה של קבצים מצורפים או כל מיני דברים משוגעים אחרים (בהוראת הרב שליט"א) מי שצריך את זה יש וירטואל מייל ממש לא יקר (אין לי קשר/רווח כלשהו), המיילטוק נועד לאנשים פשוטים שרק רוצים לדעת אם הגיע המייל שהם מחכים לו מהבנק בלי לפתוח את המחשב או לקפוץ לחדר מחשבים כל הזמן.
מה שאני יודע, ומתכנן לסדר בעז"ה,
- תיקון סופי של באג ההודעה ה1000.
- שיפור שליחת ההודעות והתגובות
- פישוט הלי ההתקנה
- טיפול בבעיות הטוקן בעז"ה
- הגדרת שעות לאי קבלת צינתוקים (ולא רק בלילה).
אני אשמח מאוד אם לא יתפתחו כאן דיונים קשורים ולא קשורים.
@אביי לאור הבעיה של הקול בהקראה חשבתי על להוסיף אפשרות לעשות tts חיצוני ולהעלות לימות את האודיו, מה שיכול להפוך את ההקראה לנוחה הרבה יותר ויחסוך את זמן ההמתנה.
יש את הapi של openai, אבל הבעיה היא שהוא עולה כסף...
יש גם את המנוע Cloud Text-to-Speech API של גוגל, יש שם גם אופציה לssml וזה חינם עד 4,000,000 או 1,000,000 תווים לחודש (תלוי בקול)const urlYemotApi = `https://www.call2all.co.il/ym/api/`; const ttsApiKey = ''; const yemotApiKey = "" function textToSpeech(text) { const endpointUrl = 'https://texttospeech.googleapis.com/v1/text:synthesize?key=' + ttsApiKey; let requestBody = { 'input': { 'text': text }, 'voice': { 'languageCode': 'he-IL', 'name': 'he-IL-Wavenet-D', 'ssmlGender': 'MALE' }, 'audioConfig': { 'audioEncoding': 'LINEAR16', 'effects_profile_id':['telephony-class-application'] } }; let response = UrlFetchApp.fetch(endpointUrl, { method: 'POST', contentType: 'application/json', payload: JSON.stringify(requestBody) }); let obj = JSON.parse(response.getContentText()); let audioData = Utilities.base64Decode(obj.audioContent); let audioBlob = Utilities.newBlob(audioData, 'audio/wav', 'output.wav'); return audioBlob } function UploadFile(token, path, blob){ const formData = { token: token, path: `ivr2:/${path}`, convertAudio: "1", autoNumbering: "true", file: blob }; const options = { method: 'post', payload: formData, }; return JSON.parse(UrlFetchApp.fetch(`${url_yemot_api}UploadFile`, options)).responseStatus === "OK"; }
אופציה נוספת - לחכות לgoogle שיוסיפו פלט אודיו לgemini (בlive יש כבר, זכור לי שגם באחד המודלים הרגילים הם כתבו בתיעוד שהם יוסיפו בקרוב פלט אודיו).