שיתוף | שדרוג מיילטוק - המייל הטלפוני
-
-
בעז"ה לאחר עיכובים רבים מפאת חוסר בזמן, אני מקווה שבשבוע הבא או לאחר פסח אוכל לפרסם בעז"ה גרסה חדשה, מתוקנת ויעילה יותר (יש הפתעות..
)
מכיון שימות המשיח התחילו לסגור מערכות שאין להם מספיק דקות, אני הייתי שמח למצוא פיתרון לדבר הזה, (כמובן ללא צורך בשרת מרכזי, שאז אנחנו מאבדים את הקונספט של הפרטיות) אז מי שיש לו רעיון לזה, אשמח לשמוע, אפשר גם במייל cs@abaye.co (לציין עבור מה הפנייה)
ניתן להצטרף לקבוצת הבודקים (בגוגל צ'אט) באמצעות שליחת אימייל אל cs+bataMailtalk@abaye.co עם הטקסט "הצטרפות לקבוצת הבטא" בנושא.
-
@3157686 כתב בשיתוף | שדרוג מיילטוק - המייל הטלפוני:
בעיקר בגלל שצריך לחכות בין הודעה להודעה
אני לא בטוח שהבנתי, בעיקרון אפשר לדלג להודעה הקודמת בלחיצה על 8, כמו בכל השמע"ק,
כנ"ל לגבי פרטי המייל, זה בכותרת נפרדת, ואפשר לדלג ישר לתוכן המייל בלחיצה על 8, זה ככה כבר מלפני כמה גרסאות, -
@3157686 כתב בשיתוף | שדרוג מיילטוק - המייל הטלפוני:
@אביי
אני יסביר שוב
בגלל שהוא מקרי טקסט לוקח לו זמן עד שהוא מתחיל את ההדעה בהתם לאורך ההודעהמה אם זה?
אני לא בטוח שיש מה לעשות אם זה כי זה משהו בימות המשיח וכל טקסט שאני יעלה יקח לו זמן בפעם הראשונה במיוחד שמדובר בטקסט ארוך
אבל אולי כן? -
@Misha כתב בשיתוף | שדרוג מיילטוק - המייל הטלפוני:
אז שהיה אופציה לבחור איזה פרטים אפשר לשמוע ליפני ההודעה
אני למשל הייתי רוצה רק לשמוע את שם השולח, הנושא, ותוכן ההודעה,
שאר הפרטים (מספר ההודעה, התאריך, הכתובת) לא מעניינים אותי,
אא"כ אני רוצה לשלוח תשובה להודעה, ואז צריך את מספר ההודעה,
ובד"כ אני מחזיר תשובות מהמחשב, אני רק צריך את זה כדי לדעת מתי לגשת למחשב,
ובשביל הפעמים שאני צריך לדעת למי להחזיר תשובה מספיק לשמוע את המספר בסוף ההודעה,
(ואני חושב שזה יעיל יותר, כי רק אחרי ששומעים את המייל יודעים אם רוצים להחזיר תשובה,
ואז צריך לדעת מה המספר,
בצירוף זה שאי אפשר לחזור לתחילת ההודעה, כי המקש 2 מוקצה להעברת הודעות),
פיתרון נוסף שיפתור את 2 הבעיות הוא לבטל את הכפתור של סימון בכוכב או העברת הודעה באמצע שמיעת ההודעה,
(כי הרי ממילא צריך להקיש שוב את מספר ההודעה, והוא לא מזהה לבד באמצע איזה הודעה הייתי),
וכך מקש 2 יתפנה, ויוכלו לחזור שם להודעה הקודמת, וכך יוכלו לשמוע את מספר ההודעה ששמעו כבר,פיתרון נוסף: לשמוע את מספר ההודעה הבאה, ולדעת שהחדשה יותר היא מספר אחד יותר מהישנה, אא"כ זה היה מחולק לכמה הודעות מחמת אורכה שאז כל אחד היא מספר בפ"ע -
@3157686 @אביי
אז שהיה אופציה לבחור איזה פרטים אפשר לשמוע ליפני ההודעהבהמשך לזה
שליפני הודעה ישמעו את הפרטים שבחרו ו* משהו במהלך הודעה היה לשמיעת כל הפרטיםזה לא אפשרי (כפי איך שאני מבין ומכיר את המערכת)
-
באג.
עשיתי הכל ואכן המערכת מודיעה לי שיש לי הודעה חדשה
מיד לאחר מכן מושמע, תפריט, אנא הקישו את מספר השלוחה
התקנתי בשלוחה ראשית
@אביי
עדכון: כשלחצתי על התקנה בשלוחה 1
המערכת התקינה בשלוחה הראשית