שיתוף | שדרוג מיילטוק - המייל הטלפוני
-
@אביי מאוד יעזור אם יהיה אופציה להריץ את הסקריפט בלי להתקין בפועל את השלוחות, דהיינו להגדיר בקובץ איזה שלוחה תהיה השמעת המיילים ואיזה שלוחה תהיה רשימת צינתוקים מה מספר הרשימה וכו', אך לתת אפשרות להגדיר זאת ידנית. והסיבה: מי שרוצה למשל להשתמש בשלוחה פנימית או חיצונית למודל המקסים הזה אך הוא רוצה ששאר השלוחות שכבר קיימות וכן התפריט לא ישתנה, במצב הנוכחי הכל נדרס, ובהצעה הנ"ל הוא יוכל להגדיר זאת ידנית ושאר ההגדרות ישארו, הסקריפט רק ישלח את קבצי ה TTS לשלוחה המוגדרת וישלח צינתוק לפי ההגדרה שנבחרה.
הארכתי מקוה שהיה לתועלת. -
@אביי כתב בשיתוף | שדרוג מיילטוק - המייל הטלפוני:
לתקן את הבאג שגורם לשלוחות לא להיות מותקנות בשלוחה הפנימית..
בתוכנית ?
יש גם באג, שכשבוחרים בחירת זיהוי לשליחת הצינתוק, ההרשמה לצינתוקים נשארת הרשמה לרשימה 7,
וצריך לשנות זאת ידנית.עוד פעם תודה על כל הטירחא ובחינם!!!!!!!!!!!!
בשם הרבה משתמשים במערכת שחיברתי אותם למערכת, שאפילו לא יודעים שיש כזה פורום כאן. -
@אביי
באמת ממש ממש תודה רבה, (וכדי לא להעמיס על השרתים של הפורום קיצרתי הרבה מאוד במילות התודה...)
אני משתמש בזה המון, וזה כ"כ עוזר לי בחיים....
אני בכלל לא מבין בדברים האלו, רק ניסיתי להעמיס על הקו שפתחתי בימות המשיח כמה מערכות והכל הסתבך לי, עד שב"ה כולם עובדים במקביל- לא יודע מה נהיה לי...מה שעשיתי- התקנתי את המיילטוק על חשבון מייל אחד, ואח"כ התקנתי את המיילטוק על חשבון נוסף, ניסיתי שזה יהיה בשלוחה אחרת ובהתחלה זה קצת עבד והרבה לא, וכעת שניהים יחד בשלוחה הראשית [ובהתחלה לכל אחד היה אורך צינתוק שונה כך שיכלתי להבדיל ביניהם- ובהמשך זה התבטל לי]
אח"כ עשיתי התקנה גם של מערכת לא מפספסים שיחות- ואיך שהוא זה גם הותקן וכרגע שלושתם יושבים ביחד בשלוחה הראשית ואני מקבל את כולם לאותו קו, [ועכשיו רק השיחות שלא נענו עושה לי אורך צינתוק שונה]
אבל עכשיו המערכת של הקו היא יותר כמו המערכת של השיחות שלא נענו וקצת כמו המערכת של המיילטוק- כלומר אין לי אפשרות לשלוח מיילים, אבל גם אין לי אפשרות לשמוע את השיחות שלא נענו (במערכת המקורית זה בשלוחה 2) רק אני מצליח לשמוע בשלוחה 1 את כל המיילים שקיבלתי שזה כולל משני חשבונות הגוגל ובאחד מהם גם מגיע לי המייל על שיחה שלא נענתה (וגם הקו מצנתק לי על שיחה שלא נענתה- חוץ ממה שנשלח מייל ואז הוא מצנתק שובהארכתי הרבה כי אני לא הבנתי האם זה כלול בבאג שדובר כאן והאם זה יוכל להסתדר שכל אחד יהיה בשלוחה נפרדת באופן מלא- ולא ייצרו באגים אחד על השני
אני לא פותח קו חדש למערכת שניה- כי כעת אין מספרים פתוחים בקומה הכשרה לימות המשיח...
אשריך שאתה שומע בקול גדולי ישראל- להימנע מעיסוק בדברים האהובים עליך
-
@צדיק-תמים כתב בשיתוף | שדרוג מיילטוק - המייל הטלפוני:
תשתמש במספר הפתוח רק כהפניה לקוים האחרים שלך
לא הבנתי מה זה יעזור לי?
אני לא יכול להתקשר למספרים האחרים -