שיתוף | שדרוג מיילטוק - המייל הטלפוני
-
@האדם-החושב כתב בשיתוף | שדרוג מיילטוק - המייל הטלפוני:
חוץ מזה שאני לא מכיר דרך להחריג יותר מפרמטר אחד [כשאני כותב 2 פרמטרים הוא מחריג רק מיילים שמכילים את שני הפרמטרים]
{ from: admin@google.com OR to: spammail@spamer.zyc }
{ פסח OR פורים }
-
@אביי תודה רבה רבה!!!!!!!
אני כל כך נהנה מלהשתמש במייל הכשר!
אשריך!!!!
רציתי להעיר שמפריע לי שאני שומע דרשות קבועות של הקריין שאין לי צורך בהם כלל וכלל,
והייתי רוצה שיוכל להיות אפשרות בלי לשמוע את כל הנוסח של "הודעה מספר... פרטי ההודעה... קבצים מצורפים בהודעה זו, להלן שמות הקבצים... שולח ההודעה מאת... מהכתובת... נתקבלה בתאריך... בשעה... הנושא... תוכן ההודעה...",
ואני לא רוצה לדלג על הפתיח כי אני רוצה לדעת מה הנושא,
לכן אני רוצה שתהיה אפשרות לבחור שאני רוצה ב"נוסח מקוצר",
כלומר "הודעה 101, מאת פלוני אלמוני, נושא הודעה חשובה, תוכן גוף ההודעה"
(מה שמודגש זה הפרטים שמשתנים בכל פעם, חוץ מזה כלום לא חשוב, (גם לא התאריך והשעה, כי אני הרי מקבל צינתוק))אולי אפשר אפילו לתת כמה תיבות שכל אחד יוכל למלאות לבד מה הוא רוצה שהמערכת תקריא לו, כמו הטקסט שבסוף ההודעה ("עד כאן, סוף") שניתנת להחלפה,
ושיוכלו גם לבחור איזה פרטים להשמיע ואיזה לא.ממש ממש תודה!
-
עדכון כה סיון תשפד: ב"ה התחלתי אתמול לעבוד על השידרוג המקיף, ואני מקווה לפרסם כבר מחר בעז"ה גרסת אלפא ראשונית למעוניינים לנסות ולבדוק את התוכנה החדשה, ניתן להצטרף לקבוצת הבודקים (בגוגל צ'אט) באמצעות שליחת אימייל אל cs+bataMailtalk@abaye.co עם הטקסט "הצטרפות לקבוצת הבטא" בנושא.
מלבד זה, לצורך פיתרון סופי ועמיד של בעיית ההתחברות לימות המשיח, אני מעוניין לאפשר (למי שמעוניין, זה לא יהיה חובה, למי שחושש מהאבטחה), ניתוב של הבקשות ליצירת הטוקנים באמצעות שרת מתווך שיחסום בקשות שגויות בעז"ה, שרת כזה הוא בעלות של כמה דולרים לחודש, לכן מי שיכול לתרום לעניין, יבורך מן השמיים.
ניתן לתרום כאן https://ko-fi.com/abaye (באמצעות פייפאל/כ. אשראי), אני אוכל להרים את זה רק כשיהיה לי סכום שמספיק לפחות לשנה, זה בערך 5 דולר לחודש.
.
דברים שכבר עשיתי (או באמצע לעשות) בס"ד:
- שמיעת כמות ההודעות החדשות וכמות ההודעות שלא נקראו
- שעות גמישות לכיבוי צינתוקים
- כעת הודעות ישנות בנות יותר מחודש שלא נשמרו ברשימת השמעה, יימחקו מהמערכת, הן בכדי לשפר את האבטחה, והן בכדי שלא להעמיס על ימות המשיח.
- אפשרות לחיוג מכל טלפון, לאחר הקשת סיסמא.
- הנושא יושמע ראשון, ורק לאחמ"כ שאר פרטי ההודעה (@חכמון).
- אפשרות להחרגת כתובות אימייל, או הודעות שכוללות טקסטים מסויימים מהמסנן
- אפשרות להסרת משפטים/מילים מסוימות מהודעות (כהצעת @האדם-החושב)
- יישור המיילים הנשלחים מימין לשמאל.
- הוספת אפשרות לשליחת הקלטה קולית, ושמיעה שלה בטלפון (הכוונה בעז"ה לאפשר התכתבות טלפונית מהירה וקלה)
מלבד תיקוני באגים ושיפורים נוספים בעז"ה..
-
@אביי מאוד יעזור אם יהיה אופציה להריץ את הסקריפט בלי להתקין בפועל את השלוחות, דהיינו להגדיר בקובץ איזה שלוחה תהיה השמעת המיילים ואיזה שלוחה תהיה רשימת צינתוקים מה מספר הרשימה וכו', אך לתת אפשרות להגדיר זאת ידנית. והסיבה: מי שרוצה למשל להשתמש בשלוחה פנימית או חיצונית למודל המקסים הזה אך הוא רוצה ששאר השלוחות שכבר קיימות וכן התפריט לא ישתנה, במצב הנוכחי הכל נדרס, ובהצעה הנ"ל הוא יוכל להגדיר זאת ידנית ושאר ההגדרות ישארו, הסקריפט רק ישלח את קבצי ה TTS לשלוחה המוגדרת וישלח צינתוק לפי ההגדרה שנבחרה.
הארכתי מקוה שהיה לתועלת. -
@אביי כתב בשיתוף | שדרוג מיילטוק - המייל הטלפוני:
לתקן את הבאג שגורם לשלוחות לא להיות מותקנות בשלוחה הפנימית..
בתוכנית ?
יש גם באג, שכשבוחרים בחירת זיהוי לשליחת הצינתוק, ההרשמה לצינתוקים נשארת הרשמה לרשימה 7,
וצריך לשנות זאת ידנית.עוד פעם תודה על כל הטירחא ובחינם!!!!!!!!!!!!
בשם הרבה משתמשים במערכת שחיברתי אותם למערכת, שאפילו לא יודעים שיש כזה פורום כאן. -
@אביי
באמת ממש ממש תודה רבה, (וכדי לא להעמיס על השרתים של הפורום קיצרתי הרבה מאוד במילות התודה...)
אני משתמש בזה המון, וזה כ"כ עוזר לי בחיים....
אני בכלל לא מבין בדברים האלו, רק ניסיתי להעמיס על הקו שפתחתי בימות המשיח כמה מערכות והכל הסתבך לי, עד שב"ה כולם עובדים במקביל- לא יודע מה נהיה לי...מה שעשיתי- התקנתי את המיילטוק על חשבון מייל אחד, ואח"כ התקנתי את המיילטוק על חשבון נוסף, ניסיתי שזה יהיה בשלוחה אחרת ובהתחלה זה קצת עבד והרבה לא, וכעת שניהים יחד בשלוחה הראשית [ובהתחלה לכל אחד היה אורך צינתוק שונה כך שיכלתי להבדיל ביניהם- ובהמשך זה התבטל לי]
אח"כ עשיתי התקנה גם של מערכת לא מפספסים שיחות- ואיך שהוא זה גם הותקן וכרגע שלושתם יושבים ביחד בשלוחה הראשית ואני מקבל את כולם לאותו קו, [ועכשיו רק השיחות שלא נענו עושה לי אורך צינתוק שונה]
אבל עכשיו המערכת של הקו היא יותר כמו המערכת של השיחות שלא נענו וקצת כמו המערכת של המיילטוק- כלומר אין לי אפשרות לשלוח מיילים, אבל גם אין לי אפשרות לשמוע את השיחות שלא נענו (במערכת המקורית זה בשלוחה 2) רק אני מצליח לשמוע בשלוחה 1 את כל המיילים שקיבלתי שזה כולל משני חשבונות הגוגל ובאחד מהם גם מגיע לי המייל על שיחה שלא נענתה (וגם הקו מצנתק לי על שיחה שלא נענתה- חוץ ממה שנשלח מייל ואז הוא מצנתק שובהארכתי הרבה כי אני לא הבנתי האם זה כלול בבאג שדובר כאן והאם זה יוכל להסתדר שכל אחד יהיה בשלוחה נפרדת באופן מלא- ולא ייצרו באגים אחד על השני
אני לא פותח קו חדש למערכת שניה- כי כעת אין מספרים פתוחים בקומה הכשרה לימות המשיח...
אשריך שאתה שומע בקול גדולי ישראל- להימנע מעיסוק בדברים האהובים עליך
-
@צדיק-תמים כתב בשיתוף | שדרוג מיילטוק - המייל הטלפוני:
תשתמש במספר הפתוח רק כהפניה לקוים האחרים שלך
לא הבנתי מה זה יעזור לי?
אני לא יכול להתקשר למספרים האחרים -