"ההתקנה של מכשיר זה אסורה על פי מדיניות המערכת" - מישהו יודע מה הפתרון??
-
@עזיז כתב ב"ההתקנה של מכשיר זה אסורה על פי מדיניות המערכת" - מישהו יודע מה הפתרון??:
אבל לא נראה שיש להם גישה כיום איכשהו למכשיר?!
אם זה עם Windows for education אז יש מגבלות
-
@מישהו12 כתב ב"ההתקנה של מכשיר זה אסורה על פי מדיניות המערכת" - מישהו יודע מה הפתרון??:
אם זה עם Windows for education אז יש מגבלות
תכל'ס יש פתרון?
-
@עזיז
מה ניסית מכל מה שהציעו לך פה?@אני-אני-אני כתב ב"ההתקנה של מכשיר זה אסורה על פי מדיניות המערכת" - מישהו יודע מה הפתרון??:
@עזיז
מה ניסית מכל מה שהציעו לך פה?מה היה יעיל?!
-
@אני-אני-אני כתב ב"ההתקנה של מכשיר זה אסורה על פי מדיניות המערכת" - מישהו יודע מה הפתרון??:
@עזיז
מה ניסית מכל מה שהציעו לך פה?מה היה יעיל?!
-
@אני-אני-אני
תראה בשרשור זה לא עובד אצלי הוא לא מוצא את התקיייה הזו בקיצור של ווינדוס אר -
@אני-אני-אני
תראה בשרשור זה לא עובד אצלי הוא לא מוצא את התקיייה הזו בקיצור של ווינדוס אר -
@עזיז
תעשה בחיפוש הרגיל gpedit.msc@אני-אני-אני כתב ב"ההתקנה של מכשיר זה אסורה על פי מדיניות המערכת" - מישהו יודע מה הפתרון??:
@עזיז
תעשה בחיפוש הרגיל gpedit.mscלא מוביל לשום תוצאה
-
@אני-אני-אני כתב ב"ההתקנה של מכשיר זה אסורה על פי מדיניות המערכת" - מישהו יודע מה הפתרון??:
@עזיז
-
@עזיז
-
@עזיז הבאתי לך כבר איך להתקין
-
@2580
אבל אם זה לא נמצא בגירסא שלו אז כנראה גם לא חסמו דרך שם@אני-אני-אני כתב ב"ההתקנה של מכשיר זה אסורה על פי מדיניות המערכת" - מישהו יודע מה הפתרון??:
@2580
אבל אם זה לא נמצא בגירסא שלו אז כנראה גם לא חסמו דרך שםנראה לי שהוא רוצה שאני יחליף מפתח מוצר- לא?!
-
@2580
אבל אם זה לא נמצא בגירסא שלו אז כנראה גם לא חסמו דרך שםנראה לי שהוא רוצה שאני יחליף מפתח מוצר- לא?!
-
@עזיז
לא הסקריפט מוסיף את ה gpedit גם אם הגירסא שלך היא ווינדוס home שלא קיים בו ה gpedit
(שלך כנראה זה home אם לא מופיע,ואתה יכול לבדוק כמו שכתבתי winver בחיפוש)@אני-אני-אני
כרגע אני מחובר ממכשיר אחר אני יינסה עוד כמה ימים תודה -
ע עזיז סימן נושא זה כנפתר ב
-
ע עזיז סימן נושא זה כנושא רגיל ב
-
@2580 כתב ב"ההתקנה של מכשיר זה אסורה על פי מדיניות המערכת" - מישהו יודע מה הפתרון??:
לא עבד מניסיון!!
-
@עזיז תפתח gpedit.msc שם תלך ל
Computer Configuration > Administrative Templates > Windows Components > Windows Installer
תחפש את Prohibit non-administrators from applying vendor signed
ותעביר ל Disabled@web_master כתב ב"ההתקנה של מכשיר זה אסורה על פי מדיניות המערכת" - מישהו יודע מה הפתרון??:
@עזיז תפתח gpedit.msc שם תלך ל
Computer Configuration > Administrative Templates > Windows Components > Windows Installer
תחפש את Prohibit non-administrators from applying vendor signed
ותעביר ל Disabledלא עבד!!!!!
-
@2580 כתב ב"ההתקנה של מכשיר זה אסורה על פי מדיניות המערכת" - מישהו יודע מה הפתרון??:
לא עבד מניסיון!!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות