בעיה | העתקה מפי די אף זה מעתיק משמאל לימין
-
@ועד
עכשיו עברתי שוב על הפוסטים שלך, ואני חושב שהיה לי טעות בהבנת הבעיה.
האם הטקסט:- א' מיושר משמאל לימין, במקום מימין לשמאל?
- ב' שהטקסט כתוב הפוך לדוגמא: שלום - םולש.
אם הבעיה היא א' בחר את כל הטקסט, ולחץ על קונטרול + שיפט שבצד ימין (שבצד שמאל מעביר לשמאל). או שתלחץ על המסומן בעיגול אדום (בכרטיסיית בית):
אם הבעיה היא ב', אם לא הצלחת להתקין את עזרים לוורד, נראה לי שבהפוך על הפוך יש כזו אופציה.
-
@דאנציג ,תודה רבה על ההשקעה, הבעיה אצלי זה נראה לי אחרת, תראה את הבעיה
עכשיו תראה איך זה מעתיק לוורד:
לע השמ השעש ןובשחה ןינעמ תקסוע ןדיד השרפ אהד ,ע"ליו לע ןינברוח ינשב ןכשמתנ ןכשמהש ןאכ זמרל ןינעה והמו ,ןכשמה תובדנ תשרפב )זי ,מ( ןלהל הז זמרל ול היה רתוי הרואכלו ,לארשי לש ןהיתונוועכאשר אני עושה בתכנה הפוך על הפוך זה יוצא גם מבולבל:
עוונותיהן של ישראל, ולכאורה יותר היה לו לרמז זה להלן )מ, יז( בפרשת נדבות המשכן, ומהו הענין לרמז כאן שהמשכן נתמשכן בשני חורבנין על ויל"ע, דהא פרשה דידן עוסקת מענין החשבון שעשה משה על -
@ועד
ואוו, איזה אופיס זה?
תבדוק האם ב: קובץ / אפשרויות / התאמה אישית של רצועת הכלים נוסף לרשימה גם 'עזרים' אבל בלי סימון, תסמן אותו.
אם לא תוסיף את כרטיסיית מפתחים, ותבדוק בתוספות COM אם יש את 'עזרים' ולא מסומן תסמן אותו.
אם לא, תבדוק ב: קובץ / אפשרויות / תוכניות עזר אם קיים לך תוספות COM, ואם כן תבדוק האם זה מראה על שגיאה כלשהיא. -
@דאנציג הקישור שהבאת למעלה הוא של הגירסא החדשה, הגירסא הישנה ככל הידוע לי, נמצאית רק פה: https://700.co.il/תוסף-ניקוד-wordaccessories/