בעיה | בעיית חיבור למסך אלחוטי
-
מנסה לחבר מחשב נייד למחשב נייח עם מסך גדול.
אני לא בטוח שאני יודע מה הפרוצדורה.
אשמח להסבר והדרכה.מה שכן מחיפוש בגוגל הבנתי שצריך לבדוק את האפשרות לחיבור אלחוטי בדקתי וראיתי שצריך להוסיף שירות של חיבור אלחוטי. אני מנסה להוסיף אותו [במחשב המקרין] ואני מקבל את התוצאה הבאה:
-
@aiib כתב בבעיה | בעיית חיבור למסך אלחוטי:
אשמח להסבר והדרכה.מה שכן מחיפוש בגוגל הבנתי שצריך לבדוק את האפשרות לחיבור אלחוטי בדקתי וראיתי שצריך להוסיף שירות של חיבור אלחוטי. אני מנסה להוסיף אותו [במחשב המקרין] ואני מקבל את התוצאה הבאה:
את בטוחה שיש למסך בכלל חיבור אלחוטי
לכאורה אם הוא מחובר למחשב הנייך אין סיבה שהוא יוכל להתחבר לעוד מחשב -
@דוד-משה-1 כתב בבעיה | בעיית חיבור למסך אלחוטי:
את בטוחה שיש למסך בכלל חיבור אלחוטי
להבנתי כן, עשיתי בדיקה בחלון הפקודה וקיבלתי אישור שיש [לפי המדריך כאן: https://www.technozone.co.il/how-to/how-to-check-if-your-windows-10-pc-laptop-supports-miracast/#check-miracast-via-windows-cmd]
לכאורה אם הוא מחובר למחשב הנייך אין סיבה שהוא יוכל להתחבר לעוד מחשב
הוא לא מחובר למחש הנייד, יש לי 2 מחשבים, מחשב נייד ומחשב נייד ואני רוצה לחבר את המחשב הנייד למסך הגדול שמחובר למחשב הגדול [דרך המחשב הגדול או ישירות למסך] בצורה אלחוטית
-
להבנתי כן
שאלתי על המסך לא על המחשב
אם הוא אל חוטי תנסי ללחוץ לחצן וינדוס וpאני גבר...
לחצתי ווינדוס +P במחשב הנייד וווינדוס +K במחשב הנייד [או הפוך... כבר לא זוכר...]
אני לא יודע אם המסך עצמו הוא אלחוטי אבל המחשב הנייחד והנייד לכאורה תומכים בתקן Miracast שאמור לאפשר -
אני גבר...
סליחה
לחצתי ווינדוס +P במחשב הנייד וווינדוס +K במחשב הנייד [או הפוך... כבר לא זוכר...]
אני לא יודע אם המסך עצמו הוא אלחוטי אבל המחשב הנייחד והנייד לכאורה תומכים בתקן Miracast שאמור לאפשרמדברך נראה שאתה מנסה לחבר בין שני מחשבים ולא בין מחשב נייד למסך אם כן אין בדברי כלום
-
מדברך נראה שאתה מנסה לחבר בין שני מחשבים ולא בין מחשב נייד למסך אם כן אין בדברי כלום
התוצאה הסופית היא לחבר את המסך הגדול למחשב הנייד. לא אכפת לי אם בצורה ישירה או דרך המחשב הנייח
-
התוצאה הסופית היא לחבר את המסך הגדול למחשב הנייד
אז למה לא לחבר את הנייד ישירות למסך עם כבל HDMI?
עריכה:
עכשיו ראיתי שכתבת שאתה רוצה לחבר את הנייד למסך בצורה אלחוטית, השאלה היא אם המסך שלך אלחוטי תוכל לחבר אותו ישירות בלי המחשב.כדי לחבר מחשב למחשב, שני המחשבים צריכים לתמוך בצג אלחוטי, אבל אני לא יודע האם זה אפשרי וכיצד.
תוכל להשתמש ב"שולחן עבודה מרוחק" של ווינדוס למשל.