בעיה | לא נותן לי קוד לכניסה למייל
-
אתמול שלחתי הרבה מיילים, והום פתחתי שוב את המייל וזה לא נותן לי להיכנס, בטענה ש"איתרנו פעילות חריגה בחשבון שאליו ניסית להיכנס". ואז הוא מבקש קוד, וביקשתי ממנו שישלח קוד (קולי) לנייד שלי, ולא שלח (אולי הייתי צריך להמתין), ביקשתי שוב ולא שלח. בפעם השלישית הוא כבר כותב לי שניסית להשתמש בטלפון הזה כבר יותר מידאי... ביקשתי לטלפון אחר שיש בו הודעות, ושלח קוד, וכנראה לא העתקתי אותו טוב או בעיה אחרת ולא פתח לי - פעמיים. ובפעם השלישית כתב לי כנ"ל שניסיתי להשתמש בשליחת קוד לטלפון זה יותר מידאי... ועכשיו כל טלפון אחר שאני כותב לו שישלח לשם את הקוד זה כותב לי: "לא ניתן להשתמש במספר טלפון הזה לאימות".
מה עושים???
ראו במצורף.כאן -
@שמחת-ישראל מניסיון עדיף לשכוח מהמייל ולפתוח חדש אלא א"כ אתה פותח ת' מייל בסמארטפון שאז הוא כן נותן לך
-
@ay0504137948 כתב בבעיה | לא נותן לי קוד לכניסה למייל:
@שמחת-ישראל מניסיון עדיף לשכוח מהמייל ולפתוח חדש אלא א"כ אתה פותח ת' מייל בסמארטפון שאז הוא כן נותן לך
לא הבנתי. מה הכוונה לשכוח מהמייל? אני צריך את הכתובות מייל זה והתכתובות שהיו בו.
-
דחוף. אין למישהו תשובה?
-
@שמחת-ישראל
יש כמה פוסטים בענין הזה, לפי המסקנה האחרונה, תנסה רק אחרי שבת - תחכה 24/48 שעות, ואחר כך תנסה עם פלאפון עם SMS מכיון שגוגל לא שולחים הודעה קולית.
תחפש בפורום את הפוסט שיעזור לך בענין.
בהצלחה
עריכה:
מצאתי לך את הפוסט. -
@דאנציג כתב בבעיה | לא נותן לי קוד לכניסה למייל:
@שמחת-ישראל
יש כמה פוסטים בענין הזה, לפי המסקנה האחרונה, תנסה רק אחרי שבת - תחכה 24/48 שעות, ואחר כך תנסה עם פלאפון עם SMS מכיון שגוגל לא שולחים הודעה קולית.
בהצלחה
עריכה:
מצאתי לך את הפוסט.תודה רבה גדולה, אנסה במוצ"ש.
-
@דאנציג כתב בבעיה | לא נותן לי קוד לכניסה למייל:
@שמחת-ישראל
בהצלחה
עריכה:
מצאתי לך את הפוסט.ב״ה נפתח לי עכשיו, יישר כח גדול! כל הברכות יחולו עליך.