שימוש במקש 1 לצורך קיצור דרך לאיש קשר או למשהו אחר ולא למספר תא קולי
-
@חנון-המרבה אמר בשימוש במקש 1 לצורך קיצור דרך לאיש קשר או למשהו אחר ולא למספר תא קולי:
עורכים את המספר?
אין לי C2...
אבל תנסה הגדרות שיחה, או אולי באנשי קשר.. -
@חנון-המרבה אמר בשימוש במקש 1 לצורך קיצור דרך לאיש קשר או למשהו אחר ולא למספר תא קולי:
@שמואל כפי הידוע לי אין כזה הגדרה ב־C2.
בבדיקה
-
-
גם בכשרים אורגינל?
-
@זעירא-דמן-חבריא אמר בשימוש במקש 1 לצורך קיצור דרך לאיש קשר או למשהו אחר ולא למספר תא קולי:
גם בכשרים אורגינל?
כן,
אבל אין לך דרך להגיע למיקום הזה בלי לפתוח את התפריט -
@זעירא-דמן-חבריא בלוטוס..
זה מורכב -
@שמואל אמר בשימוש במקש 1 לצורך קיצור דרך לאיש קשר או למשהו אחר ולא למספר תא קולי:
זה מורכבכמה שזה מורכב נשמח מאד שתסביר את הרעיון אפי בקצרה מקוה לתגובה מספקת..!
-
@משה-כהן אמר בשימוש במקש 1 לצורך קיצור דרך לאיש קשר או למשהו אחר ולא למספר תא קולי:
ה שזה מורכב נשמח מאד שתסביר את הרעיון אפי בקצרה מקוה לתגובה מספ
תכניס את הסים שלך למכשיר אחר ששמה אפשר להגדיר את מספר תא הקולי ותגדיר שמה איזה מספר שאתה רוצה, ותכניס בחזרה את הסים למכשיר ה-C2 (מה שכן בעיה - זה שיהיה כתוב שאתה מתקשר ל"תא דואר קולי" אפי' אם יש לך רשום איש קשר על המספר הזה. אולי בהגדרות הרישמיות של C2 זה יהיה אחרת... @מומחים???)
-
@משה-כהן אמר בשימוש במקש 1 לצורך קיצור דרך לאיש קשר או למשהו אחר ולא למספר תא קולי:
@שמואל אמר בשימוש במקש 1 לצורך קיצור דרך לאיש קשר או למשהו אחר ולא למספר תא קולי:
זה מורכבכמה שזה מורכב נשמח מאד שתסביר את הרעיון אפי בקצרה מקוה לתגובה מספקת..!
@משה-כהן עיין כאן https://mitmachim.top/topic/11/שינוי-תפריט-החלפת-קובצי-תפריט-עם-תוכנת-mobimb
-
תכניס את הסים שלך למכשיר אחר ששמה אפשר להגדיר את מספר
לא יעזור.
זה נראה לי לא על הסים זה על המכשיר.
עבל תמיד אפשר לנסות. -
ד אפשר
לא כתבתי את זה לפני שניסיתי
-
@yosi275 כתבו לעיל
@Men770 אמר בשימוש במקש 1 לצורך קיצור דרך לאיש קשר או למשהו אחר ולא למספר תא קולי:
חוששני שההגדרה הזו נמצאת בתפריט של "הודעות"
בדיוק! הודעות > הודעות קוליות > מספר תא דואר קולי.
עכשיו בדקתי בC2 שלי. -
@דוב אמר בשימוש במקש 1 לצורך קיצור דרך לאיש קשר או למשהו אחר ולא למספר תא קולי:
@yosi275 כתבו לעיל
@Men770 אמר בשימוש במקש 1 לצורך קיצור דרך לאיש קשר או למשהו אחר ולא למספר תא קולי:
חוששני שההגדרה הזו נמצאת בתפריט של "הודעות"
בדיוק! הודעות > הודעות קוליות > מספר תא דואר קולי.
עכשיו בדקתי בC2 שלי.כן אבל אני רוצה לשנות את זה שזה (או הקיצור כוכבית) יפנה להגדרות קיצורים
זה יותר מסובך כבר אתה לא חושב?