עזרה | הצילו! דיסק קשיח חיצוני 2 טרה אין אפשרות לקרוא הקבצים- מה ניתן לעשות?
-
@מתכנת-חובב כתב בעזרה | הצילו! דיסק קשיח חיצוני 2 טרה אין אפשרות לקרוא הקבצים- מה ניתן לעשות?:
שבזה רק במעבדה יוכלו לטפל בסכום גבוה
במצב הנוכחי לא בהכרח שזה סכום גבוה
אממה המשך נסיונות ברמת מחשב לרוב מוביל לסכום גבוה -
@משחזר-מידע כתב בעזרה | הצילו! דיסק קשיח חיצוני 2 טרה אין אפשרות לקרוא הקבצים- מה ניתן לעשות?:
במצב הנוכחי לא בהכרח שזה סכום גבוה
מנסיוני רוב האנשים חושבים שזה מסתכם ב 200 - 300 שקל
-
@מתכנת-חובב כתב בעזרה | הצילו! דיסק קשיח חיצוני 2 טרה אין אפשרות לקרוא הקבצים- מה ניתן לעשות?:
מנסיוני רוב האנשים חושבים שזה מסתכם ב 200 - 300 שקל
אם ככה...
סטומרת משחזר מידע שמושקע במאות אלפי דולרים בציוד מגיע לו פחות מטכנאי מחשבים שרק השקיע במברג?
או בפיאנית שהשקיעה רק חמישים אלף שח על כל הקורס כולל ציוד ופרסומת לשנה?
חשבתי לתת הסבר והצצה קטנה לעולם השחזור אבל אם זה הסיפור אז למה להשקיע -
@משחזר-מידע כתב בעזרה | הצילו! דיסק קשיח חיצוני 2 טרה אין אפשרות לקרוא הקבצים- מה ניתן לעשות?:
חשבתי לתת הסבר והצצה קטנה לעולם השחזור אבל אם זה הסיפור אז למה להשקיע
זה עדיין מעניין....
-
מאות אלפי דולרים
????
@מתכנת-חובב @דאבל-קליק דווקא לא נשמע בעיה פיזית יותר כמו סקטורים פגומים
-
פוסט זה נמחק!
-
@web_master כתב בעזרה | הצילו! דיסק קשיח חיצוני 2 טרה אין אפשרות לקרוא הקבצים- מה ניתן לעשות?:
מאות אלפי דולרים
????
שזה אומר-
תיקון של אלפי שח??
לחבר למחשב? לא לגעת?
כבר אובדת עצות פה, כמגוון התגובות מגוון הדעות -
@web_master כתב בעזרה | הצילו! דיסק קשיח חיצוני 2 טרה אין אפשרות לקרוא הקבצים- מה ניתן לעשות?:
דווקא לא נשמע בעיה פיזית יותר כמו סקטורים פגומים
טוב...
אם אתה אומר...
לא אתווכח עם המומחים -
מאות אלפי דולרים
????
יכול להיות אבל איך אני בודקת את זה?
חייב להביא לאיש מקצוע לתיקון של אלפי שח?..... -
@דאבל-קליק נשמע כמו בעיה פיזית שבזה רק במעבדה יוכלו לטפל בסכום גבוה אבל אני יכול לבדוק יותר לעומק בשליטה מרחוק
תשלחי מייל ל egozkokus1 בג'ימיילשלחתי מייל
-
@דאבל-קליק האם הסתדר?
-
@דאבל-קליק
תשאירי מספר טלפון שלך כאן ותמחקי אחרי דקה או שתיים
@משחזר-מידע יתקשר אליך ויתן הצעת מחיר
פשוט מאוד -
@מתכנת-חובב ניסה לבדוק מה קורה פה, וממה שראה הכונן לא תקין,
תודה רבה על זמנך היקר שהשקעת לבדוק, לא ברור מאליו בכלל.@משחזר-מידע מה המייל שלך? או שתשלח לי הודעה בצ'אט הפרטי, לא ממש רוצה לשים את המס' שלי פה
-
@דאבל-קליק כתב בעזרה | הצילו! דיסק קשיח חיצוני 2 טרה אין אפשרות לקרוא הקבצים- מה ניתן לעשות?:
@משחזר-מידע מה המייל שלך? או שתשלח לי הודעה בצ'אט הפרטי, לא ממש רוצה לשים את המס' שלי פה
הוא גם לא רוצה לשים פה פרטים שלו,
הרוצה את הרב...כמו שכבר כתבו כמה וגם הואר עצמו אתם יכולים למחוק אחרי כמה שניות את ההודעה, עדיין הוא יוכל לראות את הטלפון (עניין של הרשאות כנראה).
-
@דאבל-קליק אשמח אם תפנו אלי במייל sherlock.naetochukwu@farmoaks.com
אני רוצה לבדוק את הכונן פשוט אני מרגיש שמשחזר מידע הציב לי פה אתגר -
אני רוצה לבדוק את הכונן פשוט אני מרגיש שמשחזר מידע הציב לי פה אתגר@משחזר-מידע כבר אמר שנסיונות חוזרים יגרמו להרס נוסף, ומכיוון שכן, לא מומלץ.
אכן, יש קורסים יקרים באוניברסיטת החיים, כדוגמת אלפי שקלים לשחזור מידע. ואז דואגים ל8 גיבויים וכחוק מרפי כלום לא קורה מאז... -
אני רוצה לבדוק את הכונן פשוט אני מרגיש שמשחזר מידע הציב לי פה אתגרלא בודקים בשביל האתגר ומסכנים חומר חשוב
הכונן מת ואין הרבה איך לעזור לו
טכנית הייתי ממליץ להעתיק את כל החומר לכונן אחר ולזרוק את התקול לפח אבל אני מאמין שההעתקה תקרוס באמצע כל רגע וגם אין לדעת אם זה לא יחריף את המצב -
@מתכנת-חובב מה זה אומר מת
המנוע הולך למות? הראשים?אין לדעת אם זה לא יחריף את המצב
אם נדע מה הבעיה נדע מה יקרה
-
המנוע הולך למות? הראשים?
קשה לענות מבלי לבדוק
(לא נראה שמישו כאן מיושבי השרשור יודעים בכלל לבדוק את זה)
אבל עפ התיאור נראה/נשמע שהראשים על סף קריסה