שיתוף | WSA - הסוף...
-
אני לא אוהב בכלל לצטט מאמרים ממקורות אחרים... אבל לחשיבות העניין:
מאמר מאתר שמסקר את ווינדוס, מיקרוסופט, וכולי
מיקרוסופט עדכנה בשקט את מסמך התמיכה שלה כדי לאשר שמערכת המשנה של Windows עבור Android תיעלם. כן, היכולת להריץ אנדרואיד ומשחקים במחשב, אחת מתכונות "ספינת הדגל" של Windows 11 ומקודמת בכבדות על ידי מנהל מיקרוסופט לשעבר פאנוס פאנאי, פוחתת.בעדכון למסמך התמיכה שלה, מיקרוסופט הודיעה כי תפסיק לתמוך במערכת המשנה של Windows עבור Android (WSA) עד 5 במרץ 2025. משמעות הדבר היא ש- Amazon Appstore ב- Windows וכל המשחקים או האפליקציות הזקוקים למערכת המשנה של Android לא יפעלו לאחר תאריך זה.
יש המשך, ראו שם.
שימו לב שלא יקרה כלום למה שיש לנו ובגיטהאב, אך לא יהיו עדכונים יותר [עד הפעם הבאה שהם יחליטו להריץ את זה...] -
לא יודע מה כתבו מה לא כתבו.
תכלס, מאז העדכון האחרון של windows במחשב שלי הwsa לא עובד בכלל קופץ הודעת שגיאה שהנתיב לא קיים, וכל החומר תמונות וכו' שהיה בווצאפ כנראה נעלם לי.
היה לי סימון של סינכרון עם הc של המחשב אבל במציאות אני לא מוצא את התמונות.
מישהו יודע אם אני יתקין עכשיו מהגיטהאב wsa, או יתקין blustack על המחשב אם החומר יהיה שם? -
@ישראל-בוכבינדר כתב בשיתוף | WSA - הסוף...:
אם החומר יהיה שם?
לא.
בוואצאפ הנתונים מאוחסנים לוקאלית על המכשיר, לא בענן. -
@ישראל-בוכבינדר לא בטוח.
במדריך של @A0533057932 הוא מסביר איך למצוא את קובץ הdata של WSA. תעתיק אותו, תתקין על מכונה וירטואלית במחשב שלך וינדוס 11 בגרסא ישנה יותר, שעובד בה WSA, תתקין עליה WSA בדיוק באותה הגרסא שהייתה מותקנת לך, ותמקם באותו מקום את קובץ הDATA, זה אמור לעבוד.
ואז תגבה לדרייב, ותוכל לשחזר במכשיר אחר.@אליעזר-לוי כתב בשיתוף | WSA - הסוף...:
@דאלינאר אלא אם כן עושים גיבוי בדרייב
למה "אלא"?
זה לא סותר את מה שכתבתי. -
@ישראל-בוכבינדר כתב בשיתוף | WSA - הסוף...:
לא יודע מה כתבו מה לא כתבו.
תכלס, מאז העדכון האחרון של windows במחשב שלי הwsa לא עובד בכלל@ישראל-בוכבינדר זה לא נרא ה לי קשור לזה וזה כנראה בעיה ספציפית אצלך, כי
- אני למשל עם ווינדוס הכי מעודכן (ולא רק זה אלא שאני גם בתוכנית הבטא) וה WSA עובד טוב.
- הפסקת התמיכה היא בכלל עוד כמעט שנה, ב - 5 במרץ 2025
- מיקרוסופט כתבה שאפליקציות שאפליקציות שהורדת לפני 5 במרץ 2025 ימשיכו לעבוד גם לאחר הפסקת התמיכה, משמע שהיא סה"כ מפסיקה את התמיכה בהורדת אפליקציות חדשות \ הורדה של WSA, כלומר WSA ימשיך לעבוד