שיתוף | להורדה | אפליקציה מגניבה לחפור בווצאפ/מיילאפליקציה מגניבה שמצאתי שחופרת בווצאפ/מייל
-
פוסט זה נמחק!
-
@עם-ישראל-חיי כתב בשיתוף | להורדה | אפליקציה מגניבה לחפור בווצאפ/מיילאפליקציה מגניבה שמצאתי שחופרת בווצאפ/מייל:
@נחמן-פלח מגניב
הנה המוח הקרמינלי מתחיל לעבוד🤬🤯
-
@הכהן-הגדול כתב בשיתוף | להורדה | אפליקציה מגניבה לחפור בווצאפ/מיילאפליקציה מגניבה שמצאתי שחופרת בווצאפ/מייל:
@נחמן-פלח
יש כזה תוכנה למחשב ? -
@נחמן-פלח כתב בשיתוף | להורדה | אפליקציה מגניבה לחפור בווצאפ/מיילאפליקציה מגניבה שמצאתי שחופרת בווצאפ/מייל:
מומלץ (בחום) לא לשחק עם אנשים שלא יאהבו את זה אח"כ יחסמו לכם תווצאפ מייל הנה סירטון מה האפליקציה עושה
אתה מכיר אנשים שכן יאהבו את זה?
אולי מאוד מאוד משועממים, ועד גיל 16 בקושי.
אני בכל אופן אחסום את מי שיעשה לי את זה, ואדווח את כל ההודעות שלו כספאם, מה שיגרום שהחשבון שלו ייחסם.
גם אם זה מישהו שהיה נחשב כחבר טוב שלי עד אז. -
@EBA כתב בשיתוף | להורדה | אפליקציה מגניבה לחפור בווצאפ/מיילאפליקציה מגניבה שמצאתי שחופרת בווצאפ/מייל:
@נחמן-פלח כתב בשיתוף | להורדה | אפליקציה מגניבה לחפור בווצאפ/מיילאפליקציה מגניבה שמצאתי שחופרת בווצאפ/מייל:
מומלץ (בחום) לא לשחק עם אנשים שלא יאהבו את זה אח"כ יחסמו לכם תווצאפ מייל הנה סירטון מה האפליקציה עושה
אתה מכיר אנשים שכן יאהבו את זה?
אולי מאוד מאוד משועממים, ועד גיל 16 בקושי.
אני בכל אופן אחסום את מי שיעשה לי את זה, ואדווח את כל ההודעות שלו כספאם, מה שיגרום שהחשבון שלו ייחסם.
גם אם זה מישהו שהיה נחשב כחבר טוב שלי עד אז.לרוב בין משפחה או חבר שבא לך לעצבן עם איזה 100 הודעות 90 אחוז שהודעה שתקבל אח''כ זה יא גנוב איך עשית את זה (תלוי מי החבר) לא מדובר בבנאדם בן חמישים.
והדיווח על הספאם לא ממש יזיז מישהו מהכיסא שלו בMate -
@הכהן-הגדול אאל"ט אז יש, מתחום התקפות סייבר (Dos) וכנראה גם יותר מהיר..., מה שמעלה לי את השאלה:
האפליקציה מיועדת (או עלולה) להקריס את הווצאפ/מכשיר בעצם? -
@דאבל כתב בשיתוף | להורדה | אפליקציה מגניבה לחפור בווצאפ/מיילאפליקציה מגניבה שמצאתי שחופרת בווצאפ/מייל:
@הכהן-הגדול אאל"ט אז יש, מתחום התקפות סייבר (Dos) וכנראה גם יותר מהיר..., מה שמעלה לי את השאלה:
האפליקציה מיועדת (או עלולה) להקריס את הווצאפ/מכשיר בעצם?הבנתי שכן תלוי בקצב ובכמות באיזשהו שלב השרת של ווצאפ כנראה לא יחזיק מעמד אצלי כבר קרה שחלק מההודעות לא הגיעו. היא לא מיועדת להקריס אבל יכול להיות שבדיעבד זה מה שיקרה. ויתכן מאד שאחרי 100000 הודעות יחסמו לך את החשבון או שיפול השרת של ווצאפ מה שיקרה קודם
-
@דאבל כתב בשיתוף | להורדה | אפליקציה מגניבה לחפור בווצאפ/מיילאפליקציה מגניבה שמצאתי שחופרת בווצאפ/מייל:
השרת של ווצאפ
כנראה שלא, אבל המכשיר כן...
כמדומני שיש כלי מהיר יותר בלינוקס.פלייזזז גלה לי נא
-
אבל המכשיר כן...
אצלי לא קרה
סתם כך אלפית שניה הודעה אבל לא קרה כלום