עזרה | כתיבת קוד פייתון לשליחת ווטסאפ
-
@Yehuda-1 כתב בעזרה | כתיבת קוד פייתון לשליחת ווטסאפ:
@נחמן-פלח
לא ממש מובן מהמ כתוב שם אם תשלח את הקוד בתור בין שישה `
זה יהיה יותר מובן,- יש שם מלא קוד מוצפן לא ממליץ בכלל להריץ את זה כל עוד אתה לא יודע מה המקור שלו ואם הוא בטוח
המקור זה גיט האב
-
@נחמן-פלח כתב בעזרה | כתיבת קוד פייתון לשליחת ווטסאפ:
@MGM-IVR כתב בעזרה | כתיבת קוד פייתון לשליחת ווטסאפ:
@נחמן-פלח כתב בעזרה | כתיבת קוד פייתון לשליחת ווטסאפ:
+972123456789
אחסוך לך את הבלאגן.. אין למספר הזה ווצאפ
לגופו של עניין שליחת הודעת ווצאפ בפייתון,
אפשרי לעשות משהו עם הווצאפ ווב אולי איזה ספריה או משהו כזה, לא משהו ששווה שעות עבודה בשביל 15 הודעות וזהו,אפשי גם עם הapi הרשמי של ווצאפ, אם תיצור בוט ותשלם את הכסף על ההודעות, שוב, לא משהו ששוה בשביל 15 הודעות
זה לא העניין הכמות אני אוכל לשנות אותה לכמה שאני רוצה
אז יש לך לכאורה 2 אופציות ל ״אוטומציה לשליחת הודעות ווצאפ בשפת פייתון״
1 עדיפה, ליצור בוט רשמי של ווצאפ, לשלם להם לפי תבניות הודעה, ולשלוח לאנשים,
https://developers.facebook.com/docs/whatsapp/cloud-api2 פחות טובה, למצוא שירות שלוקח את ווצאפ ווב ויוצר עליו api שמאפשר לשלוח הודעות כמו ווצאפ ווב רגיל, רק דרך הapi שאיתו אתה יכול לתקשר עם פייתון
-
@נחמן-פלח
אז קראתי את הקוד, והיעוד שלו זה בעצם להקריס את הווצאפ של מספר טלפון שאתה בוחר בהתחלה,
לפי דעתי זה הקוד הכי אדיוטי שראיתי, והסיבות:- יש לך שם כל כמה שורות פקודה לחכות כמה שניות ללא סיבה אלא סתם כדי להראות רציניים
2. בשלב האחרון הקוד מדפיס למסך "מתקין את הכלי" בזמן שהוא לא עושה כלום טכנית - הדבר היחיד שהוא עושה "כדי להקריס את הווצאפ" הוא:
לא יודע אם אתה מכיר את זה שאתה לוחץ על קישור מסויים של ווצאפ ואז זה פותח ווצאפ עם הודעה מוכנה למשתמש מסויים, כלמור נשאר לך רק ללחוץ על שליחה, אז מה שהקוד עושה הוא מכין לך כזאת הודעה אבל ממש ממש ארוכה ולא שולח אותה וזה לכאורה אמור להקריס את הווצאפ למטרה , הקוד ככל הנראה בטוח לשימוש אבל לא עובד באמת לפי דעתי, בהצלחה!
- יש לך שם כל כמה שורות פקודה לחכות כמה שניות ללא סיבה אלא סתם כדי להראות רציניים
-
@Yehuda-1 כתב בעזרה | כתיבת קוד פייתון לשליחת ווטסאפ:
@נחמן-פלח
אז קראתי את הקוד, והיעוד שלו זה בעצם להקריס את הווצאפ של מספר טלפון שאתה בוחר בהתחלה,
לפי דעתי זה הקוד הכי אדיוטי שראיתי, והסיבות:- יש לך שם כל כמה שורות פקודה לחכות כמה שניות ללא סיבה אלא סתם כדי להראות רציניים
- בשלב האחרון הקוד מדפיס למסך "מתקין את הכלי" בזמן שהוא לא עושה כלום טכנית
- הדבר היחיד שהוא עושה "כדי להקריס את הווצאפ" הוא:
לא יודע אם אתה מכיר את זה שאתה לוחץ על קישור מסויים של ווצאפ ואז זה פותח ווצאפ עם הודעה מוכנה למשתמש מסויים, כלמור נשאר לך רק ללחוץ על שליחה, אז מה שהקוד עושה הוא מכין לך כזאת הודעה אבל ממש ממש ארוכה ולא שולח אותה וזה לכאורה אמור להקריס את הווצאפ למטרה , הקוד ככל הנראה בטוח לשימוש אבל לא עובד באמת לפי דעתי, בהצלחה!
אז ככה זה כן שולח אני יודע שזה לא אמור להקריס אבל אם יש כזה קוד אז אפשר לעשות משהו דומה זה מה שאמרתי
-
אני חושב שבאמצעות adb כבר יהיה לך הכי קל לעשות סקריפט שיריץ לינק מסויים למכשיר, למשל שלח הודעת טקסט ״מה נשמע״ למספר 05555 , והסקריפט ילחץ גם על שליחה בפועל, ואז יעבור למספר הבא בתור, ולטקסט הבא בתור,
החיסרון שהרבה יותר מסובך ככה לשלוח מדיה,
וזה גם התאמה אישית לפי מכשיר,
ושהמכשיר חייב להיות מחובר למחשב,
ושזה לא נח בכלל -
@MGM-IVR כתב בעזרה | כתיבת קוד פייתון לשליחת ווטסאפ:
אני חושב שבאמצעות adb כבר יהיה לך הכי קל לעשות סקריפט שיריץ לינק מסויים למכשיר, למשל שלח הודעת טקסט ״מה נשמע״ למספר 05555 , והסקריפט ילחץ גם על שליחה בפועל, ואז יעבור למספר הבא בתור, ולטקסט הבא בתור,
החיסרון שהרבה יותר מסובך ככה לשלוח מדיה,
וזה גם התאמה אישית לפי מכשיר,
ושהמכשיר חייב להיות מחובר למחשב,
ושזה לא נח בכללתודה אבל זה נראה לי מסובך מדי לגבי התמונה יש לך מושג מה זה