בירור | תצוגה חדשה של ג'ימייל במיילים
-
רציתי לשאול, מהיום ששינו ג'ימייל את התצוגה, כאשר אני פתוח עם כתובת מייל אחת ואני רוצה לפתוח בו זמנית את הכתובת השניה שלי בג'ימייל, זה לא נותן, הוא משגר הודעה שהיה בעיה עם הסנכרון, איך פותרים בעיה זו?
-
רציתי לשאול, מהיום ששינו ג'ימייל את התצוגה, כאשר אני פתוח עם כתובת מייל אחת ואני רוצה לפתוח בו זמנית את הכתובת השניה שלי בג'ימייל, זה לא נותן, הוא משגר הודעה שהיה בעיה עם הסנכרון, איך פותרים בעיה זו?
-
@ועד
לא סתם אמרתי שזה פרויקט מסובך,
וכל החכמים שם התכווחו איתי.....
מתברר שצדקתי..... -
-
@ועד מעניין, לא שמעתי על שום שינוי תצוגה בג'ימייל לאחרונה
למעשה הייתי מנסה לצאת מכל החשבונות ולהתחבר שוב@צדיק-תמים אתה גאון, זה הסתדר ב"ה בזכות עצתך.
-
@צדיק-תמים אתה גאון, זה הסתדר ב"ה בזכות עצתך.
-
-
-
@ועד מעניין, לא שמעתי על שום שינוי תצוגה בג'ימייל לאחרונה
למעשה הייתי מנסה לצאת מכל החשבונות ולהתחבר שוב@צדיק-תמים @אלף-שין מענין מאוד כי כבר חודש כשאתה פותח את האימייל כתוב שגוגל משנה עיצוב כנראה אתם על מחשב שאף פעם לא יוצאים מהאיימיל לכן את לא רואים אבל אם תצאו ותכנסו אז תראו שיש שינוי וחוצמיזה @ועד הסינכרון לא קשור לעיצוב בהגדרות צריך להפעיל סינכרון וזה עובד יופי מניסיון
-
@צדיק-תמים @אלף-שין מענין מאוד כי כבר חודש כשאתה פותח את האימייל כתוב שגוגל משנה עיצוב כנראה אתם על מחשב שאף פעם לא יוצאים מהאיימיל לכן את לא רואים אבל אם תצאו ותכנסו אז תראו שיש שינוי וחוצמיזה @ועד הסינכרון לא קשור לעיצוב בהגדרות צריך להפעיל סינכרון וזה עובד יופי מניסיון
@ay0504137948
לכן צדיק תמים הדגיש שהוא מדבר על ג'ימייל ולא על מסך הכניסה לג'ימייל. -
@צדיק-תמים @אלף-שין מענין מאוד כי כבר חודש כשאתה פותח את האימייל כתוב שגוגל משנה עיצוב כנראה אתם על מחשב שאף פעם לא יוצאים מהאיימיל לכן את לא רואים אבל אם תצאו ותכנסו אז תראו שיש שינוי וחוצמיזה @ועד הסינכרון לא קשור לעיצוב בהגדרות צריך להפעיל סינכרון וזה עובד יופי מניסיון
@ay0504137948 איך מפעילים סנכרון?
-
@ay0504137948 איך מפעילים סנכרון?