בירור | הבדל בין מעבדים
-
@מיכאל-ליבוביץ
לקחת את המעבד כמעט הכי חלש שיש היום עם המעבד הכי חזק.אין משהו באמצע ?
-
-
@יהודה-12
אני רוצה לקנות מחשב חדש ויש לי שני מחשבים שמוצאים חן בעיניי
ברור לי שהשני יותר טוב אבל מה אני לא אוכל לעשות בראשון שמציאים לי... אשמח אם אתה או כל אחד שיכול לעזור בנושא זה מאוד יעזור...
זה המפרט של המחשב הראשון שמוצא לי
מקלדות
TOUCHPAD
להרחבה אחסון
no
סוג הזיכרון
DDR4
תרמית עיצוב כוח
6W
גרפיקה מותג
nVIDIA
גרפי סוג
משולב
מקסימום טורבו תדר
2.6GHz
בסיס תדר (GHz)4
1.1GHz
מספר הליבות
4
מעבד מותג/דגם
Intel Celeron N4120
משקל (סוללה כלול)
<1.5Kg
קצב רענון מסך
60HZ
קיבולת זיכרון וידאו
זיכרון ראשי זיכרון שהוקצה
ממדים (WxHxD)
20763164
חומרי גוף
מתכת
זיכרון RAM
8GB
סוג פנל
IPS
רזולוציית תצוגה
1280x720
מערכת הפעלה
windows 10
תכונה
מקלדת עם תאורה אחורית
עובי
≥ 20mm
חבילה
כן
נפח כונן קשיח
250GB
Port
3 * USB3.0
יחס גובה-רוחב של הצג
16:9
סוג כונן אופטי
אף לא אחד
גודל מסך
6.0 "
Hard Drive Type
SSD
דגם כרטיס מסך
אינטל UHD 600
סוג
מחשב נייד כיס
שם מותג
GPD
מקור
CN (מקור)
זה המפרט של המחשב השנילהשתמש
מסחרי
נפח זיכרון
16GB
נפח כונן קשיח
1TB
מספר דגם
pocket 3
מעבד מותג
İntel
דגם מעבד
Intel core/Pentium
סוג
Pocket PC
סוג כרטיס גרפיקה
כרטיס משולב
שם מותג
oushedi
מקור
CN (מקור)
הסמכה
הספירה
סוג
מיני מחשב
Processor Model
Intel core/Pentium
Model Number
pocket 3
Processor Main Frequency
Depends on CPU
Operating System
windows 10
CPU
i7-1195G7/Intel Pentium N6000
SSD
1TB
RAM
16GB LPDDR4x 3733MHz
Display Size
8 Inch
Port
1xUSB 3.1 Gen2, 3.5 mm Mic Jack,HDMI,Thunderbolt 4
Dimensions (WxHxD)
198X137X20 -
@מיכאל-ליבוביץ
אני קצת מגזים בשביל שתביןעל הראשון -בגדול כלום
על השני - בגדול הכל
כבר @יהודה-12 הסביר לך למעלה -
@משה-מזרחי
בראשון גם לא תוכנות אופיס וכד'
אולי לא הסברתי את עצמי טוב
יש לי ב"ה מחשב מעולה
אני מחפש מחשב מיני בשביל לראות סרטוני הדרכה
לכתוב בכמה שפות כמו C וגאווה סריפט ולהשתמש בתוכנות אופיס למיניהם
יש לי אפשרות בתוספת של עוד כאלף שח לקבל מחשב I7
השאלה שלי האם כדי להוסיף את הסכום כשעיקר העובדה אני מבצע על המחשב שלי
ואני צריך את זה רק ללמידה גלישה וצפייה בנתונים
תודה מראש לכל העוזרים (ול @יהודה-12 אם אתה יכול לעזור) מיכאל -
פוסט זה נמחק!
-
@מיכאל-ליבוביץ
שוב
לא מבין למה הקיצוניות הזאת
לא צריך i7 אבל לא לרדת עד סלרון . יש עוד הרבה תחנות באמצעלא יודע מה הדרישות של גאווה ו c
אם זה רק לראות סרטונים וכד' גם i3 דור 11+ יספיק -
@מיכאל-ליבוביץ כתב בבירור | הבדל בין מעבדים:
אלף שח
בגדול ודאי ששוה (אני מבין שמדובר על יד שנייה כי אחרת אל תקנה משם כלום ההבדל בינהם יד רשונה הוא כמה אלפים)
-
אני מחפש מחשב מיני בשביל לראות סרטוני הדרכה
לכתוב בכמה שפות כמו C וגאווה סריפט ולהשתמש בתוכנות אופיס למיניהם
יש לי אפשרות בתוספת של עוד כאלף שח לקבל מחשב I7שמת לב שהמחשב הראשון הוא קטנטן, 6 אינצ'?, הוא גודל של סמרפטון
אני לא ידוע מה הצרכים של C וגאווה, אבל לגבי שאר הצרכים, לראות סטונים, לגלוש ואופיס תוכל, אבל יהיה לך הרבה מגבלות, במיוחד בגלל המסך הקטן
אופיס במסמכים גדולים יהיה לך לאט,
אותו גבר לגבי הגלישה אם תפתח הרבה כרטיסיות בו זמנית,המחשב השני הוא פשוט סוס עבודה, אם אתה לא רוצה אותה תגיד לי מה ההמחיר אני מעוניין דוקא לקנות משהו כזה
רק מעלה אחד יכול להיות לראשון הוא השעות עבודה על סוללה שלו, תברר על ההבדל הזה אם ההבדל הזה גובר על כל המלא חסרונות.
-
@menajemmendel כתב בבירור | הבדל בין מעבדים:
השעות עבודה על סוללה של
אגב על פי התרשמותי יש אבדל משמעותי בין וינ' 11 ל10 בצריכת חשמל לטובת 10
-
@menajemmendel @דוד-משה-1 @משה-מזרחי @יהודה-12 המחשב נקרא GPD וניתן לקנות אותו באמזון אלי אקספרס וכד' זה האתר הראשי שלהם ( https://gpd.hk/ )תבדוק... את המחשב אני מכיר באופן אישי מחבר שנתן לי אותו המחשב ממש מעולה כמו שכתבתי למעלה רציתי חוות דעת של מומחים לפני שאני מתחיל לחסוך... (בסה"כ 1000 שח הבדל) הפער השני - אני מחפש משהו קטן ויש גם הבדל בין 6 ל 8 אינץ' מבחינת נסיעות.... אגב משום מה אף אחד לא כתב על זה פה במתמחים טופ אבל כבר כמה שנים שהמחשב הזה מקבל ציונים טובים מכמה חברות וארגונים בעולם בעיקר על זה שהם הצליחו לשלב בין גודל לאיכות...
נ.ב. מי שיכול לעזור לי ולתת שוב פעם חוות דעת על המחשב הפשוט והזול יותר כנסו ישירות לאתר בקישור הזה והזה זה ממש יעזור לי תודה מראש וסליחה על השעה מיכאל -
נ.ב. מי שיכול לעזור לי ולתת שוב פעם חוות דעת על המחשב הפשוט והזול יותר כנסו ישירות לאתר בקישור הזה והזה זה ממש יעזור לי תודה מראש וסליחה על השעה מיכאל
תראה אני נכנסתי וראיתי את היקר, ויש שם דבר נורא מוזר,
לגבי המעבד כותבים לך שיש 2 אופציות Pentium Silver N6000, או Core i7 1195G7,
וזה דבר נורא מוזר, הרי הפער ביניהם הוא פשוט היום ונורא, אחד מהכי הכי טובים, עם אחד מהכי הכי גורעים, אתה יכול להירשם מהשוואה באתר הזה :
ונכון שבאתר הרשמי https://gpd.hk/, מביאים את זה כאילו היו 2 מוצרים שונים, אבל הקישור שלהם לאלי אקספרס הוא לאותו מוצר בדיוק,
אז לי נראה שבעברית קורים לזה, רמאות, הם מנסים למכור לך את היקר מאד, ולשלוח לך את הגרוע כ''כ, ואם כאלה חברות אני לא הייתי מתעסק אפ' לקנות את הזול.ב. חוץ מזה הפער ביניהם הוא לא 1000 ש''ח, אלא 1650 ש''ח שיש בזה הבדל לא קטן, קרוב להיות כפול.
ג. הסיבה שהבדל ביניהם הוא רק 1650, אינו כי היקר זול, אלא כי הפשוט הוא נורא יקר, בעיקרון הוא מחשב צעצוע ומוכרים לך אותו ב ₪1,812.98, נכון שעשו אותו חמוד שהוא קטן, אבל הוא פחות או יותר כמו המחשבים שאתה יכול להשיג ברפאלי/אושר עד וכו' ב900 ש''ח. -
@מיכאל-ליבוביץ
גם אני חושב ש @menajemmendel צודק, הם עושים משחק מילים שמוכרים לך I7 כשבפועל זה אולי פנטיום, לא כדאי להמר עליו בכלל!!!
אם יש לך מחשב שלהם מחבר, תבדוק בהגדרות מה המעבד שלו, ואיזה ביצועים הוא נותן, אולי זה יספיק לך. אבל כמו שכתבתי לא מומלץ. -
@menajemmendel את הקישור שהם נותנים זה לשני הסוגים לפי בחירה זה 8 אינץ
חוץ מזה יש קישור שלישי למוצר הפחות טוב שזה 6 אינץ זה הקישור שהעלית של ה 1812 שח
ולגבי מה שכתבת שאפשר להשיג באושר עד ורפאלי אני צריך מחשב כיס בגודל זה לנסיעות (כמו שכתבתי יש לי מחשב דל מסדרת G15 - I7 אני פשוט הרבה מתנייד) אם יש בשוק משהו בגודל של 6 - 8 אינץ אשמח אם תעדכן אותי (כרגע אני לא בקטע של סמארטפון) בכל מקרה תודה על העזרה עד עכשיו מעריך מאוד מיכאל -
@מיכאל-ליבוביץ
למיכאל היקר: היה כנראה כמה היא הבנות בדברי, סליחה שלא הסברתי את עצמי מספיק:את הקישור שהם נותנים זה לשני הסוגים לפי בחירה זה 8 אינץ
חוץ מזה יש קישור שלישי למוצר הפחות טוב שזה 6 אינץ זה הקישור שהעלית של ה 1812 שחא.- מה שכתבתי על שתי קישורים לאותו מוצר, לא דיברתי על המוצר הזול של 6 איצץ, אלא לגבי ההוא של 8 אינץ יש להם שתי אופציות, א' עם מעבד נורא גרוע, וא' עם פצצה, ולשתי האלה יש להם אותו קישור, וכמו שאתה יכול לראות בתמונות ששמתי.
ולגבי מה שכתבת שאפשר להשיג באושר עד ורפאלי אני צריך מחשב כיס בגודל זה לנסיעות (כמו שכתבתי יש לי מחשב דל מסדרת G15 - I7 אני פשוט הרבה מתנייד) אם יש בשוק משהו בגודל של 6 - 8 אינץ אשמח אם תעדכן אותי
- אני לא התכוונתי לומר שכדאי לך לקנות מחשב זול באושר עד, ההיפך התכונתי לומר לך שהדגם הקטן הוא מאד מאד יקר, מבחינת מחשב, הוא ברמה של המחשבים הפשוטים ביותר שמוכרים באושר עד ב1000 ש''ח פחות. אבל אם בגלל הגודל שווה לך לשלם, בסדר, זה הענין שלך.
כרגע אני לא בקטע של סמארטפון)
- ח''ו אני לא התכוונתי לעודד אותך לקנות סמארטפון, רק כתבתי לך, תדע לך שזה מחשב קטן כמו של סמארפון, [לפני שכתבת לנו שזה מה שאתה רוצה בדוקא]
-
@menajemmendel זה בדיוק מה שאני רוצה מחשב קטן וינדוס בעל ביצועים קלים עד טובי בגודל של סמארטפון
-
@menajemmendel לגבי הסמארטפון התכונתי שאני רוצה מחשב בגודל של סמארטפון
שנית לגבי מה שכתבתם הוא כותב בפירוש לבדוק שיש באותו קישור גם גרסת בסיס וגם מתקדם העליתי את התמונה מה אומר? -
@מיכאל-ליבוביץ וזה בתרגום
-
שנית לגבי מה שכתבתם הוא כותב בפירוש לבדוק שיש באותו קישור גם גרסת בסיס וגם מתקדם העליתי את התמונה
כן אבל באלי אקספרס יש רק מוצר אחד ולא מפרט מה הוא, אתה צריך להבין שאם יגיע לך את המוצר הפשוט, לא יהיה לך אפ' עילה לבטל את המקח, כי לא היה מקח טעות, כי הוא לא כתב בשום מקום שאתה משלם על היקר [רק בתמונה המשוייכת וזה לא שווה באליאקספרס],
תשמע אם אתה רוצה לקחת סיכון ולסמוך על הסינים הצדיקים,זכותך, אבל לפי הנסיון שלי, ושל עוד הרבה חברים בפורום, תדע לך שזה מריח חזק חזק לעוקץ.וזה בלי קשר לאיכות המוצר יכול להיות שאכן הדגם היקר הוא מעולה, אבל השאלה זה אכן מה שתקבל
בכל אופן אם קנית ותהיה מרוצה, אשמח שתיידע אותנו על זה.