עזרה | כבל נתונים [ולא טעינה] TYPE C שתומך במהירויות גבוהות בכוננים קשיחים מהירים
-
אני מזה תקופה כבר
מחפש את הכבל המתאים שאוכל לנצל איתו את המהירויות של הכוננים שיש לי המחשב גם תומך כמובן מהירות גבוההאשמח לקישורים מדוד אלי אמינים וטובים ומהירים כמובן.
תודה רבה
@עניו-כמשה
חברת Ugreen מאוד מומלצת -
@עניו-כמשה
חברת Ugreen מאוד מומלצת@ישראל-142 כתב בעזרה | כבל נתונים [ולא טעינה] שתומך במהירויות גבוהות בכוננים קשיחים מהירים:
@עניו-כמשה
חברת Ugreen מאוד מומלצתתביא קישור לוקאלי
לחפש בכל החנות שלהם לא שייךוגם אני מחפש קישור ספציפי למוצר שאמין ומישהו מכיר אותו כבר ומשתמש בו
-
@ישראל-142 כתב בעזרה | כבל נתונים [ולא טעינה] שתומך במהירויות גבוהות בכוננים קשיחים מהירים:
@עניו-כמשה
חברת Ugreen מאוד מומלצתתביא קישור לוקאלי
לחפש בכל החנות שלהם לא שייךוגם אני מחפש קישור ספציפי למוצר שאמין ומישהו מכיר אותו כבר ומשתמש בו
-
@עניו-כמשה
אבל לא רשמת איזה חיבורים@ישראל-142 כתב בעזרה | כבל נתונים [ולא טעינה] שתומך במהירויות גבוהות בכוננים קשיחים מהירים:
@עניו-כמשה
אבל לא רשמת איזה חיבוריםצודק עדכנתי עכשיו
-
@ישראל-142 כתב בעזרה | כבל נתונים [ולא טעינה] שתומך במהירויות גבוהות בכוננים קשיחים מהירים:
@עניו-כמשה
אבל לא רשמת איזה חיבוריםצודק עדכנתי עכשיו
-
@עניו-כמשה
איזה מהם?- TYPE C ל-TYPE C
- USB-A ל-TYPE C
1 הטייפ סי טייפ סי
-
@עניו-כמשה
איזה מהם?- TYPE C ל-TYPE C
- USB-A ל-TYPE C
1 הטייפ סי טייפ סי
@עניו-כמשה
זה כאן ממש מהיר
אבל לא בדקתי בעצמי
אם אתה רוצה משהו שבדקתי בעצמי אז ניסיתי רק את זה USB-A ל-TYPE C זה כבל מאוד איכותי
אבל צריך לבחור את זה
כי משום מה החברות הידועות והגדולות שם לא מציעות TYPE C ל-TYPE C עם העברת נתונים מהירה אלא רק עם טעינה מהירה -
אני מזה תקופה כבר
מחפש את הכבל המתאים שאוכל לנצל איתו את המהירויות של הכוננים שיש לי המחשב גם תומך כמובן מהירות גבוההאשמח לקישורים מדוד אלי אמינים וטובים ומהירים כמובן.
תודה רבה
@עניו-כמשה כתב בעזרה | כבל נתונים [ולא טעינה] TYPE C שתומך במהירויות גבוהות בכוננים קשיחים מהירים:
כבל נתונים [ולא טעינה]
אין דבר כזה
יש הטענה ללא נתונים אבל לא קיים הפוך -
@עניו-כמשה כתב בעזרה | כבל נתונים [ולא טעינה] TYPE C שתומך במהירויות גבוהות בכוננים קשיחים מהירים:
כבל נתונים [ולא טעינה]
אין דבר כזה
יש הטענה ללא נתונים אבל לא קיים הפוך@משחזר-מידע כתב בעזרה | כבל נתונים [ולא טעינה] TYPE C שתומך במהירויות גבוהות בכוננים קשיחים מהירים:
כבל נתונים [ולא טעינה]
אין דבר כזה
יש הטענה ללא נתונים אבל לא קיים הפוךזו בדיוק היתה כוונתי. תודה רבה
שלא יהיה הטענה ללא נתונים -
@משחזר-מידע כתב בעזרה | כבל נתונים [ולא טעינה] TYPE C שתומך במהירויות גבוהות בכוננים קשיחים מהירים:
כבל נתונים [ולא טעינה]
אין דבר כזה
יש הטענה ללא נתונים אבל לא קיים הפוךזו בדיוק היתה כוונתי. תודה רבה
שלא יהיה הטענה ללא נתונים -
@עניו-כמשה
אם כבר מדברים אז עדיף לרשום:
כבל נתונים [ולא רק טעינה] TYPE C שתומך במהירויות גבוהות בכוננים קשיחים מהירים
או כבל נתונים [ולא טעינה בלבד] וכו'@ישראל-142 כתב בעזרה | כבל נתונים [ולא טעינה] TYPE C שתומך במהירויות גבוהות בכוננים קשיחים מהירים:
@עניו-כמשה
אם כבר מדברים אז עדיף לרשום:
כבל נתונים [ולא רק טעינה] TYPE C שתומך במהירויות גבוהות בכוננים קשיחים מהירים
או כבל נתונים [ולא טעינה בלבד] וכו'הנה רשמת.