הסבר | לתועלת הרבים קצת סדר בענין דור 4
-
אני עם נוקיה 215 בחברת פלאפון
עובד לי דור 4 חלק
גם אם הוא יורד לדור 3, אז הוא חוזר מיד לדור 4
פשוט התקשרתי לחברה בשעות שיש רק תמיכה תכנית, והם הדליקו לי מיד את VoLTE
החסרון היחיד שכל השיחות מגיעות עם +972 כנ"ל -
@איש-פשוט-מאוד
כתבתי למעלהאבל בסלקום יש באג שכשהפלאפון יורד לדור 3 מחוסר קליטה וכדו' הוא לא חוזר אוטומטית לדור 4 וצריך להחזיר אותו ידנית
-
@שלוםפ אני הגבתי לזה
@שלוםפ כתב בהסבר | לתועלת הרבים קצת סדר בענין דור 4:
אבל בסלקום יש באג שכשהפלאפון יורד לדור 3 מחוסר קליטה וכדו' הוא לא חוזר אוטומטית לדור 4 וצריך להחזיר אותו ידנית
ונראה לי שכל זה תקף גם בפלאפון. -
@איש-פשוט-מאוד צודק התכוונתי שמה שכתוב על פרטנר נכון בפלאפון ולא בסלקום שיניתי גם למעלה
-
@שלוםפ כתב בהסבר | לתועלת הרבים קצת סדר בענין דור 4:
בסלקום יש באג שכשהפלאפון יורד לדור 3 מחוסר קליטה וכדו' הוא לא חוזר אוטומטית לדור 4 וצריך להחזיר אותו ידנית
יש לי FOUR-G 5, בסלקום.
כל הזמן תמהתי למה אם זה דור 4 זה יורד לי לדור 3, אז הארת את עיני.
אבל למען ה' - איך אני מחזיר את זה לדור 4?
בבחירת סוג הרשת אין אפשרות ל G4 בלבד, האופצייה היחידה לבחור דור 4 הוא רק "מצב 4G/3G/2G".
האופצייה השנייה היא לעשות בחירה ידנית בבחירת רשת, להתבונן שעה ב'אנא המתן' המסתובב הזה, ואז לבחור "CELLCOM 4G". ואז, משום מה כשאני בוחר את זה, זה רושם לי למעלה G1 לכמה שניות וחוזר ל G3.
אתמהה!
חוץ מזה, יש דבר כזה שדור 3 יש לו קליטה יותר טובה מדור 4? הרי אתה אומר שכשאין לו קליטה הוא יורד לדור 3. מאי משמע? -
@מישהו12 כתב בהסבר | לתועלת הרבים קצת סדר בענין דור 4:
חוץ מבמכשירים של חברות קטנות (אההממ Qin).
גם בנוקיה מוצג 972 ויש לי גם D20 עם שני סימים, אצל הוט מובייל הכל חלק ואצל רמי לוי מופיע 972
להבנתי הוט מובייל סידרו את זה ברמת הרשת ורמי לוי לא.@מישהו12 כתב בהסבר | לתועלת הרבים קצת סדר בענין דור 4:
@חכם-בלילה-1 כנראה התכוונו ש VoLTE - משמעות המילה היא Voice - כלומר קול, Over LTE, כלומר על גבי LTE, שזה אינטרנט דור 4, לא נתמך בכשר כי אין אינטרנט, וכאמור בעיקרון VoLTE עובר ע"ג אינטרנט.
מנין ש VoLTE זה על גבי אינטרנט? LTE זה בסך הכל השם של הטכנולוגיה להעברת נתונים ולאו דוקא קישורית לאינטרנט, לכן VoLTE משמעותו שיחות ברשת דור 4