הסבר | לתועלת הרבים קצת סדר בענין דור 4 | מתעדכן
-
@מתחיל תפנה לקיוליקס שישנו לך את ה imei לדור 4, בתקווה שיסדר את הבעיות.
@אליעזר-לוי בשיחה עם קיולקס טענו לי שמה שגולן אמרו לי זה שטויות, המכשיר ימשיך לעבוד.
אגב טענו לי שדור 4 בגולן/סלקום הכי גרוע, ואם לא יסדרו את עצמם עד ה12, ציבור המשתמש במכשיר כשר יעזוב אותם בהמוניהם. -
@מתחיל תפנה לקיוליקס שישנו לך את ה imei לדור 4, בתקווה שיסדר את הבעיות.
@אליעזר-לוי כתב בהסבר | לתועלת הרבים קצת סדר בענין דור 4 | מתעדכן:
שישנו לך את ה imei לדור 4
אגב, התוכנה WOT של קיולקס, מזהה את הimei שלי כQ3 אורגינל
-
@אליעזר-לוי בשיחה עם קיולקס טענו לי שמה שגולן אמרו לי זה שטויות, המכשיר ימשיך לעבוד.
אגב טענו לי שדור 4 בגולן/סלקום הכי גרוע, ואם לא יסדרו את עצמם עד ה12, ציבור המשתמש במכשיר כשר יעזוב אותם בהמוניהם. -
@מתחיל כתב בהסבר | לתועלת הרבים קצת סדר בענין דור 4 | מתעדכן:
אגב טענו לי שדור 4 בגולן/סלקום הכי גרוע
ממש לא נכון, יש לי סלקום דור ארבע (כמובן כשר) וזה עובד מעולה ממש, אולי אפילו יותר טוב משאר החברות.
@שאול-208 זה וויכוחים קצת מוזרים, כי הרי חלק גדול מההשפעה על קליטה טובה זה כמות אנטנות וממרחק מאנטנות. וזה הרי משתנה ממקום למקום.
קיצע׳ר, כל אחד יבדוק מה באיזור שלו הכי טוב. -
@שאול-208 זה וויכוחים קצת מוזרים, כי הרי חלק גדול מההשפעה על קליטה טובה זה כמות אנטנות וממרחק מאנטנות. וזה הרי משתנה ממקום למקום.
קיצע׳ר, כל אחד יבדוק מה באיזור שלו הכי טוב.@אליעזר-לוי ברור שמה שכתבת נכון, הגבתי ביחס לטענה המוזרה שטענו לו בצורה גורפת.
-
א. הרבה פעמים זה קשור לפלאפון בפרט בתומכים.
ב. סלקום בהרבה פלאפונים אין וולטה.
ג. כשמתקשרים מהוט מובייל לבלרום וגולן כששניהם על דור 4 הרבה פעמים לא שומעים צליל חיוג, רק בדור 4 בפלאפונים כשרים.@שלוםפ היי,יש לי f22 pro נקנה לפני שנה ואמרו לי שזה דור 4.. לפני שבוע קיבלתי שיחה מחברת פלאפון שהמכשיר עוד מעט כנראה ב12.25 כבר לא יתמוך.
לא כלכך הבנתי אם קניתי דור 4 אז איך זה לא תןמך? ובהגדרות רשום שיש שיחות lte ולא volte אבל בשיחה זה עובר ל3g בקליטה ולא באמת 4g. מה אני אמורה לעשות? איך מוסיפים את השיחות volte שהמכשיר לא יחסם?
וזה סים לא כשר. -
@שלוםפ היי,יש לי f22 pro נקנה לפני שנה ואמרו לי שזה דור 4.. לפני שבוע קיבלתי שיחה מחברת פלאפון שהמכשיר עוד מעט כנראה ב12.25 כבר לא יתמוך.
לא כלכך הבנתי אם קניתי דור 4 אז איך זה לא תןמך? ובהגדרות רשום שיש שיחות lte ולא volte אבל בשיחה זה עובר ל3g בקליטה ולא באמת 4g. מה אני אמורה לעשות? איך מוסיפים את השיחות volte שהמכשיר לא יחסם?
וזה סים לא כשר.@shanirbd כתב בהסבר | לתועלת הרבים קצת סדר בענין דור 4 | מתעדכן:
@שלוםפ היי,יש לי f22 pro נקנה לפני שנה ואמרו לי שזה דור 4.. לפני שבוע קיבלתי שיחה מחברת פלאפון שהמכשיר עוד מעט כנראה ב12.25 כבר לא יתמוך.
וזה סים לא כשר.כנראה הגרסה שלך לא תומכת VoLTE (שיחות על דור 4)
אלה יש לך רק g4 lte (אינטרנט על דור 4)
ולכן חברת פלאפון רצו לחסום לך את המכשיר..
מה שאתה צריך לעשות זה להחליף גרסה שתומכת VoLTE או לנסות את המדריך פה בפורום להוספת VoLTE (מה שכנראה לא יעבוד לך).. -
@shanirbd כתב בהסבר | לתועלת הרבים קצת סדר בענין דור 4 | מתעדכן:
וזה סים לא כשר.כנראה הגרסה שלך לא תומכת VoLTE (שיחות על דור 4)
אלה יש לך רק g4 lte (אינטרנט על דור 4)
ולכן חברת פלאפון רצו לחסום לך את המכשיר..
מה שאתה צריך לעשות זה להחליף גרסה שתומכת VoLTE או לנסות את המדריך פה בפורום להוספת VoLTE (מה שכנראה לא יעבוד לך)..@שניאור-שמח יש לך קישור למדריך? ולמה שלא יעבוד לי לבד?..
-
@שניאור-שמח יש לך קישור למדריך? ולמה שלא יעבוד לי לבד?..
@shanirbd קחי
https://mitmachim.top/post/1018205אבל נכון להיום לא ידוע שזה הצליח על f22 pro (אני ועוד אחד לא הצלחנו)
ואם לא תצליחי
אני ממליץ לך לצרוב את הגירסא הזאת@TripleU כתב בלהורדה | אוסף גרסאות למכשירי אנדרויד:
- f22 android 12.1
(להורדה
- f22 android 12.1
-
@shanirbd קחי
https://mitmachim.top/post/1018205אבל נכון להיום לא ידוע שזה הצליח על f22 pro (אני ועוד אחד לא הצלחנו)
ואם לא תצליחי
אני ממליץ לך לצרוב את הגירסא הזאת@TripleU כתב בלהורדה | אוסף גרסאות למכשירי אנדרויד:
- f22 android 12.1
(להורדה
- f22 android 12.1
-
@נוחעם-FM וואלה אם לא הצלחתם אז בטוח לא אצליח.. קראתי קצת מסובך לי מכיר מישנו שעושה גרסה בזול?
-
אני לא סגור על זה שזה המקום הנכון אבל ברפרוף נראה שהרבה שאלו פה ולא רוצה לפתוח נושא חדש סתם
יש לי SHOW עם סים של פרטנר, צרבתי עליו היום את הגירסא החדשה ועדיין כל פעם שאני עושה שיחה הוא יורד לדור 3.
התקשרתי לפרטנר והם אמרו לי שהם מאפסים לי את הקו - למעשה זה לא עזר, האם יש למישהו מושג מה לעשות. -
אני לא סגור על זה שזה המקום הנכון אבל ברפרוף נראה שהרבה שאלו פה ולא רוצה לפתוח נושא חדש סתם
יש לי SHOW עם סים של פרטנר, צרבתי עליו היום את הגירסא החדשה ועדיין כל פעם שאני עושה שיחה הוא יורד לדור 3.
התקשרתי לפרטנר והם אמרו לי שהם מאפסים לי את הקו - למעשה זה לא עזר, האם יש למישהו מושג מה לעשות. -
@rbu
אתה בעיקרון יכול לנעול אותו על LTE only בקוד*#*#4636#*#*
אבל עשיתי את זה על שלי וזה קצת עזר אבל איכשהו הוא לפעמים ירד לדור 3
@נוחעם-FM כתב בהסבר | לתועלת הרבים קצת סדר בענין דור 4 | מתעדכן:
0
4 במרץ 2024, 21:10
לא ברור לי לכמה זמן זה מועיל,
בכל אופן לעניין VoLTE אם לא עובד, אז לא יועיל, הוא יישאר על דור 4 ולא יבצע/יקבל שיחות