הסבר | לתועלת הרבים קצת סדר בענין דור 4 | מתעדכן
-
@צבי-דורש-ציון כתב בהסבר | לתועלת הרבים קצת סדר בענין דור 4 | מתעדכן:
@ליטאי-פשוט באסקולס אמרו לי שבסלקום/גולן דור 4 עושה בעיות, ומאז שחזרתי לדור 3 הם אכן הפסיקו לי
זה לא קשור למכשיר?
@ליטאי-פשוט לא תמיד
-
מאן דהו יכול להסביר לי למה בגולן טוענים לי שהמכשיר שלי אינו של דור 4?
ברשותי קיולקס Q3 כשר אורגינל, עם סמל של דור 4.
המוזר שכשבקשתי מגולן לפתוח לי אופציה לדור 4 (להתרעות פיקוד העורף), ביקשו את IMEI של המכשיר, ולפי זה טענו שאינו תומך דור 4, ובכלל רשום על זה סוג אחר של מכשיר, שאיני זוכר את שמו.
לעצתכם לעיל, התעקשתי שישחררו את הסים לדור 4, ופתחו לי (עושה המון בעיות קליטה וכו').
אבל כעת אני נדרש להחליף למכשיר תומך דור 4.
חבל לי, המכשיר עוד פצצה.
מה ההסבר?
מה הפתרון? -
מאן דהו יכול להסביר לי למה בגולן טוענים לי שהמכשיר שלי אינו של דור 4?
ברשותי קיולקס Q3 כשר אורגינל, עם סמל של דור 4.
המוזר שכשבקשתי מגולן לפתוח לי אופציה לדור 4 (להתרעות פיקוד העורף), ביקשו את IMEI של המכשיר, ולפי זה טענו שאינו תומך דור 4, ובכלל רשום על זה סוג אחר של מכשיר, שאיני זוכר את שמו.
לעצתכם לעיל, התעקשתי שישחררו את הסים לדור 4, ופתחו לי (עושה המון בעיות קליטה וכו').
אבל כעת אני נדרש להחליף למכשיר תומך דור 4.
חבל לי, המכשיר עוד פצצה.
מה ההסבר?
מה הפתרון?@מתחיל תפנה לקיוליקס שישנו לך את ה imei לדור 4, בתקווה שיסדר את הבעיות.
-
@מתחיל תפנה לקיוליקס שישנו לך את ה imei לדור 4, בתקווה שיסדר את הבעיות.
@אליעזר-לוי בשיחה עם קיולקס טענו לי שמה שגולן אמרו לי זה שטויות, המכשיר ימשיך לעבוד.
אגב טענו לי שדור 4 בגולן/סלקום הכי גרוע, ואם לא יסדרו את עצמם עד ה12, ציבור המשתמש במכשיר כשר יעזוב אותם בהמוניהם. -
@מתחיל תפנה לקיוליקס שישנו לך את ה imei לדור 4, בתקווה שיסדר את הבעיות.
@אליעזר-לוי כתב בהסבר | לתועלת הרבים קצת סדר בענין דור 4 | מתעדכן:
שישנו לך את ה imei לדור 4
אגב, התוכנה WOT של קיולקס, מזהה את הimei שלי כQ3 אורגינל
-
@אליעזר-לוי בשיחה עם קיולקס טענו לי שמה שגולן אמרו לי זה שטויות, המכשיר ימשיך לעבוד.
אגב טענו לי שדור 4 בגולן/סלקום הכי גרוע, ואם לא יסדרו את עצמם עד ה12, ציבור המשתמש במכשיר כשר יעזוב אותם בהמוניהם. -
@מתחיל כתב בהסבר | לתועלת הרבים קצת סדר בענין דור 4 | מתעדכן:
אגב טענו לי שדור 4 בגולן/סלקום הכי גרוע
ממש לא נכון, יש לי סלקום דור ארבע (כמובן כשר) וזה עובד מעולה ממש, אולי אפילו יותר טוב משאר החברות.
@שאול-208 זה וויכוחים קצת מוזרים, כי הרי חלק גדול מההשפעה על קליטה טובה זה כמות אנטנות וממרחק מאנטנות. וזה הרי משתנה ממקום למקום.
קיצע׳ר, כל אחד יבדוק מה באיזור שלו הכי טוב. -
@שאול-208 זה וויכוחים קצת מוזרים, כי הרי חלק גדול מההשפעה על קליטה טובה זה כמות אנטנות וממרחק מאנטנות. וזה הרי משתנה ממקום למקום.
קיצע׳ר, כל אחד יבדוק מה באיזור שלו הכי טוב.@אליעזר-לוי ברור שמה שכתבת נכון, הגבתי ביחס לטענה המוזרה שטענו לו בצורה גורפת.