הסבר | משתמשים מרובים
-
- מה זה משתמשים מרובים?
ממש כמו במחשב.
למי שאין מחשב, אני אסביר. יש שני אנשים שונים, שמשתמשים בתוכנות שונות ויוצרים מסמכים אחרים. המשתמשים הנוספים לא יכולים להסתכל אצל המנהל והמנהל לא יכול להסתכל אצלם. - איך מפעילים?
במכשירים חדשים האופציה מובנית, רק צריך לפתוח את האפשרות הזאת לשימוש.
כנסו לחיפוש בהגדרות, תכתבו משתמש. אם זה קיים במערכת, זה יופיע מיד.
(יכול להיות, שצריך בשביל זה להפעיל את אפשרויות למפתחים, שמישהו יכתוב כאן ואני אערוך את זה) .
גם אם זה לא קיים בדגם של המכשיר שאתה מחזיק, יש מכשירים שאפשר להוסיףאת האפשרות הזו, באמצעות עריכת קובץ מערכת שנקרא בילד פרופ. מוסיפים שם שתי שורות ואתה מקבל.
צריך בשביל זה רוט למכשיר ומנהל קבצים כמו mt manager, או אפליקציה ייעודית שנקראת, build. prop editor - יש בפורום. https://mitmachim.top/post/569036- איך יודעים מה שם המשתמש של החשבון שהוספתי עכשיו?
ובכן, ביצירת משתמש חדש, המערכת נותנת לו מספר רנדומלי.
כדי לדעת איזה, אני בודק במ''ט מנג'ר. נכנסים לקבצים (במשתמש השני) ומיד יופיע לך מספר מסוים שזה שם המשתמש.
אם יש עוד צורה, פשוטה יותר, תרשמו לי בתגובות.
איפה זה שימושי? בפקודות adb למשל.
אם אתה רוצה למחוק אפליקציות מסוימות מהמשתמש הזה, אתה רושם את הפקודה ישירות ליוזר המתאים. - האם ניתן להעביר קבצים מהמנהל למשתמש החדש?
סביר להניח שכן, אבל לא מצאתי עדיין את הדרך.
במ''ט מנג'ר למשל, הוא מציג נתיב מדויק לקבצים, אבל בפועל לא ניתן לגשת אליהם.
אולי אפשר עם פקודת שרת, לנווט ישר לתיקייה המתאימה. אני בדרך לחקור. - איך מוסיפים תעודת אבטחה?
מדובר על תעודת משתמש, כן? בf21 pro לא הצלחתי להתקין כי אין גישה להגדרות האלה, אבל בג'לי סטאר כן הצלחתי . - איך מפעילים אפשרויות מפתחים?
אין, זה לא מיועד למשתמשים הנוספים, רק למנהל. - האם זה מהיר ואפקטיבי?
זה כבר תלוי במעבד האם הוא חזק מספיק כדי להחזיק את כל המשתמשים ולעבור ביניהם חלק.
- מה זה משתמשים מרובים?