בקשת מידע | נעילה חשמלית לדלת פנים
-
יש לי דלת של פנדור עם מנגנון נעילה מגנטי, אני מעוניין שכל פעם שאני יוצא מהחדר הדלת תינעל לבד, ואני אפתח אותה כשאחזור, מכיון שאין לי רצון להסתובב עם מפתח, אני מעוניין במשהו קליל כדוגמת טביעת אצבע, או מקסימום צ'יפ (משהו פשוט שאותו אוכל לשכפל על צ'יפ דק, ולהכניס במגן של הפלאפון, כמו בתמונה הבאה)
חשבתי על הידית הזאת:
אך אין לי מושג אם היא מתאימה גם למנגנון הזה, או רק למנגנון הבא:
או דווקא למנגנון הבא
אשמח למידע בעניין, או פתרון אחר לא יקר מידי. -
@Ykingsmart
תוכל רק להסביר איך עובד המנגנון של הדלת שיש לך ? -
@דער-צדיק-נסתר תודה, זה המנגנון שיש לי: כשהדלת נסגרת, המגנט נדבק לצד המגנטי במשקוף, וחוזר לדלת בלחיצה על הידית, אם אני נועל, המגנט לא חוזר חזרה לדלת וככה הדלת נעולה
-
Y Ykingsmart סימן נושא זה כשאלה
-
@Ykingsmart אני כלל לא מבין תתקין קוד על הדלת כזה שעולה 150 ש"ח למה צריך להשקיע פה ידיות חכמות שבשבת הם סבל תקנה קודן...
-
@ay0504137948 כמדומני שהקודן הזה מיועד לפלדלת ולדלתות חוץ, ופחות לדלת בתוך הבית, וגם זה ממש לא נוח להקיש קוד כל פעם, וחוץ מזה הקודנים הזולים ניתנים לפריצה בקלות ומלאים תקלות, וגם ההתקנה מצריכה כלים ושבלונה כדי לעשות חורים בצורה מדוייקת.
לפותח האשכול, אישית התאכזבתי מהנעילה המגנטית, באזה שלב הם מתקלקלים ונתקעים פתאום, ואז צריך לפרוץ ולהרוס את הדלת עצמה שהיא מאד יקרה, וזה קורה גם בבית ללא ילדים.
-
@simon כבר חשבתי על הקודנים שהציעו, גם אין לי בעיה להתקין את הקודן שבת שהוצע, זה לא מסובך כל כך, אבל מהסיבה שהזכרת, שזה סיוט להקיש כל פעם, וגם, אני לא מעוניין להצטרך להסתיר את ההקשה כל פעם, רציתי טביעת אצבע.
בקשר למגנט, ממש זה לא נכון שצריך להרוס את הדלת, אתה כן צודק שזה עלול להינעל סתם, אבל כמנעולן אני יכול לספר לך שזה לא יותר מדקה וחצי לפתוח את זה בלי שום נזק, לא למנעול ולא לדלת...
אגב, גם אצלי הדלת עשתה בעיות, החלפתי לרב בריח, ומאז קסם, לא ננעל כלל... מרגיש לי שזה בעיה רק עם צילינדר משונן, כדאי להמליץ כטיפ למי שבין כה לא מתכוון להחליף את המנגנון המגנטי.
ולענייננו... הזמנתי את זה נראה מעניין, אמור להגיע בקרוב (נפל במכס ושולם), אשתדל לעדכן. -
@Ykingsmart
מה שהזמנתה מתאים גם לפלדלת
כי אני מחפש הרבה זמן משהו שמתאים לפלדלת
תודה -
אנסה לסכם בקצרה..
במנעולים החכמים, שמעלים את הידית למעלה יוצא גם הלשונית, לנעילה טובה יותר,
מצד שני אין אפשרות לנעול בפתח ובכך להגביל את המנעול הדיגיטלי,
כל האמור, זה רק במידה והחלפתם את החלק הפנימי של המנעול.הכי פשוט זה לקחת את המנעול שהוא בסיס רק ידית, כמו שעלה כאן בהתחלה, יש לו שני ברגים בשני צדדיו, רק המנעולים יש להם את החור הזה, במנעולים שעלו כאן, יש שם 3, רק בימיני רואים בברור שיש חורים, צריך לבדוק האם מה שיש אצלך יש חורים.
שאר המנעולים, יש להם בורג יותר תחתון, לא אצל כולם הוא הוא מתחת למקום המנעול הקיים..
שבת??
בכולם יש מקום להכניס מפתח, לא בצורה הכי נוחה, אבל יש..
במנעולים כמו בידית שיש ספרות על הידית, כמעט כל נגיעה בידית תפעיל את החשמל שם.הכי טוב, חפשו (אם תמצאו) מנעול שיושב רק על הידית, ומשאיר את המפתח רגיל, אבל אין ספרות על הידית עצמה.
פלדלת?
יש מעט מנעולים, שיש מתאם, ואז זה נכנס בחלק של המפתח (קחו בחשבון שזה משהו ישראלי, ולא קיים בחו"ל..)
אז איך נועלים גם את הבריחים של הפלדלת? אז יש כאלו שזה לא רק עולה ויורד, אלא מסתובב.
מה עשו חברות ישראליות? פנו לסינים ועשו את ההתאמה הזאת, רק שיש להם בלעדיות למכור רק להם, ולכן המחיר קפץ פי (קרוב ל)10.איך מתחברים?
ברובם יש רק בלוטוס, כדי לחסוך בסוללה, אבל אפשר לקנות מתאם שנמצא בקרבת מקום, מחובר לחשמל, והוא מחבר בין הבלוטוס של המנעול ל wifi.
בגדול, שתי אפליקציות פופולריות, אחד tuya המוכרת מהתקנים חכמים,
השני ttlock, שאפשר לנהל גם דרך אתר.דרך אגב, המנעול שיושב אצלינו בדלתות, הוא 4580 (אבל תסתדרו גם ב 4585)
-
@12345678 כתב בבקשת מידע | נעילה חשמלית לדלת פנים:
@Ykingsmart
מה שהזמנתה מתאים גם לפלדלת
כי אני מחפש הרבה זמן משהו שמתאים לפלדלת
תודהלא מתאים, כתוב שם בפירוש.