עזרה | ניקוי ידני של מדפסתHP DeskJet 2700
-
ברשותי מדפסת פשוטה וזולה HP DeskJet 2700 , לאחרונה יש ירידה דרסטית באיכות ההדפסה , האם מישהו מכיר את המכשיר ויודע איך מנקים את ראשי ההדפסה ? או לחילופין האם הבעיה הוא המחסנית כך שאני רק צריך להחליף מחסנית ,
המכשיר כבר מזמן עבר את תקופת האחריות , עד כמה שאני מבין הוצאתי את המחסניות ובדקתי בפנים והכל מבריק שמה.... כך
שאין לי מושג מה קורה פה , האם יש שם ראשי הדפסה בכלל והאם אפשר להוציא אותם ולנקות ? אציין גם שהתוכנית של כלי הניקוי של תוכנית ההתקנה של המדפסת לא עזרה .
אנא , עזרתכם ,
תודה רבה רבה -
ברשותי מדפסת פשוטה וזולה HP DeskJet 2700 , לאחרונה יש ירידה דרסטית באיכות ההדפסה , האם מישהו מכיר את המכשיר ויודע איך מנקים את ראשי ההדפסה ? או לחילופין האם הבעיה הוא המחסנית כך שאני רק צריך להחליף מחסנית ,
המכשיר כבר מזמן עבר את תקופת האחריות , עד כמה שאני מבין הוצאתי את המחסניות ובדקתי בפנים והכל מבריק שמה.... כך
שאין לי מושג מה קורה פה , האם יש שם ראשי הדפסה בכלל והאם אפשר להוציא אותם ולנקות ? אציין גם שהתוכנית של כלי הניקוי של תוכנית ההתקנה של המדפסת לא עזרה .
אנא , עזרתכם ,
תודה רבה רבה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות