הסבר | הזנת סיסמה של 5+ טווים ב f21 pro
-
@10110000 חמוד, אבל אם כבר פתחת TWRP פשוט תמחק דרכה את הסיסמא לגמרי...
@Ykingsmart ע"כ רציתי שהנושא יהיה ב"מחקר"

-
שמתי את זה תחת הפורום למפתחים למרות שהייתי רוצה שתהיה אפשרות בשם "מחקר" כדי שאוכל לשים את זה תחת זה
אין לי אחריות על פעולות שיעשו ע"י זה
לגבי מה ש @מישהו12 פרסם לפני שנתיים כאן על ה-f21 pro שיש בעיה בהגדרות שמאפשר לך סיסמה ארוכה יותר מ-4 מספרים אבל לא מאפשרת לך להזין סיסמה באורך 5 מספרים. הנה איך לשנות את זה לכל מי שמסיבה כלשהי מעוניין לעשות זאת....
לנווט ב MTM ל systemUI.apk
--> com/android/keygaurd/keyguardPINview.class
לחפש 0x4 ולמצוא את המיקום שכתוב לידו length
ולשנות לכול מספר עד 8 (לא כולל) (מי שרוצה יותר צריך שישנה את const/4 ל const/16)ובכל מקרה עכשיו יש לנו פתרון אחר לתיקון השגיאה לכל מי שיש לו סיסמה ארוכה יותר מאשר מותרת עם TWRP אנחנו יכולים לשנות את systemUI apk עם גרסה שיש לה 5 או 6 כניסות לסיסמה
-
@10110000 כתב בהסבר | הזנת סיסמה של 5+ טווים ב f21 pro:
(מי שרוצה יותר שיעיין קצת על בינרית וימצא פתרון)
נראה לי const v1, 0x9 בלי /4 למי שרוצה יותר
-
@אפרים-ד צודק יפה אומנם רציתי שיהיה חידה שילמדו
ליתר דיוק יש כמה אופנים הדרך הכי טובה היא const/16 v1,0x9 תעיין מדוע...?
-
@אפרים-ד לא סורי
4=7 (טעיתי לפניכן). אין 8. 16=32767. בלי כלום = 2147483647 ולכן זה לוקח יותר זיכרון -
@אפרים-ד 4 טווים בבינרית כן?
להסבר כתבתי פוסט בנושא. וכפי שאמרתי בsmali עד כמה שידוע לי אין 8 יש 4 16 ובלי כלום שזה 32 -
@אפרים-ד העניין הוא שזה יקח יותר מקום בזיכרון וזה סתם (לא שכיום זה נפק''מ גדולה) אבל בכל זאת
@10110000 כתב בהסבר | הזנת סיסמה של 5+ טווים ב f21 pro:
העניין הוא שזה יקח יותר מקום בזיכרון וזה סתם (לא שכיום זה נפק''מ גדולה) אבל בכל זאת
כמה בייטים...
תערוך את הפוסט הראשון שכדי שיהיה 8 צריך למחוק את ה /4 (באורך 1 זה הראשון ולא אפס אם אני לא טועה)
-
@10110000 חמוד, אבל אם כבר פתחת TWRP פשוט תמחק דרכה את הסיסמא לגמרי...
-
@Ykingsmart אם הDATA מוצפן, אין אפשרות לגשת אליו דרך הtwrp, כולל לא לקבצים של הסיסמא. לאלו של הsystem לכאורה אפשר (ואני לא לוקח אחריות)
-
שמתי את זה תחת הפורום למפתחים למרות שהייתי רוצה שתהיה אפשרות בשם "מחקר" כדי שאוכל לשים את זה תחת זה
אין לי אחריות על פעולות שיעשו ע"י זה
לגבי מה ש @מישהו12 פרסם לפני שנתיים כאן על ה-f21 pro שיש בעיה בהגדרות שמאפשר לך סיסמה ארוכה יותר מ-4 מספרים אבל לא מאפשרת לך להזין סיסמה באורך 5 מספרים. הנה איך לשנות את זה לכל מי שמסיבה כלשהי מעוניין לעשות זאת....
לנווט ב MTM ל systemUI.apk
--> com/android/keygaurd/keyguardPINview.class
לחפש 0x4 ולמצוא את המיקום שכתוב לידו length
ולשנות לכול מספר עד 8 (לא כולל) (מי שרוצה יותר צריך שישנה את const/4 ל const/16)ובכל מקרה עכשיו יש לנו פתרון אחר לתיקון השגיאה לכל מי שיש לו סיסמה ארוכה יותר מאשר מותרת עם TWRP אנחנו יכולים לשנות את systemUI apk עם גרסה שיש לה 5 או 6 כניסות לסיסמה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות