עזרה | תוכנה לפיצול קבצי וורד גדולים
-
אני מחפש כבר תקופה תוכנה שיכולה לפצל קובץ וורד לכמה חלקים
לא כל כך מצאתי
לאחרונה מצאתי את הדבר הזה בגיטהב
https://github.com/midorikocak/docsplitterאבל אין שם תוכנה להורדה אלא צריך לקמפל את זה ואין לי מושג מה ואיך.
אשמח לעזרה בדבר הזה בבקשה
-
@עניו-כמשה
זה משהו ישן, מלפני שלוש שנים, וגם לא בטוח שזה עובד, כנראה ש @sivan22 יוכל לעזור.
לכאורה גם @menajemmendel אם לא בקימפול, בדרכים אחרות. -
@עניו-כמשה לפצל לפי מה, לפי מספר עמודים, לכפי כותרות? מה בדיוק אתה רוצה?
-
@menajemmendel כתב בהמלצה | תוכנה לפיצול קבצי וורד גדולים:
@עניו-כמשה לפצל לפי מה, לפי מספר עמודים, לכפי כותרות? מה בדיוק אתה רוצה?
בעיקרון לפי עמודים
זה לא בעיה פשוט לעשות חתיכה והדבקה בקובץ חדש
אבל חשבתי שיש איזה תוכנה כמו בפיצול PDF שיש בלי סוף תוכנות לזה
שגם באותה שיטה פשוט כותבים לכמה חלקים לחלק והוא מחלק לך את הקובץתודה
-
@עניו-כמשה כתב בעזרה | תוכנה לפיצול קבצי וורד גדולים:
בעיקרון לפי עמודים
בעיקרון הוא מאקרו קצת פשוט, [לא אני כתבתי אותו] אבל יש לי קצת בעיה איתו, שאני לא יודע איך לפתור את זה, זה ישמע מגוחך אבל כך הם פני הדברים,
באופן כללי יש לי בעיה gם כל המאקרוים שיש בהם חלק של הדבק, שנתקע כל פעם שמגיע לחלק ''הדבק'' כי המקרו רץ יותר מהר ממה שהלוח [כמדוני משום שהלוח הוא לא של אופיס אלא של וינדוס], ואז כשבא להדביק אומר שהלוח ריק, [אם מריצים אותו לאט לאט, אין את הבעיה הזאת]
בעבר לא היה קורה לי את הדבר הזה, וגם אני מבין שלא לכולם קורה, כי לא מצאתי כמעט על הבעיה הזאת, והרבה כותבים מאקרוים עם הדבק, אז תנסה אתה, הנה המאקרו:Sub DocumentSplitter() Application.ScreenUpdating = False ' Split a large document into multi-page blocks Dim iSplit As Long, iCount As Long, iLast As Long Dim RngSplit As Range, StrDocName As String, StrDocExt As String With ActiveDocument iSplit = InputBox("במסמך יש " & .ComputeStatistics(wdStatisticPages) & " עמודים." _ & vbCr & "כמה עמודים אתה רוצה שיהיה בכל חלק ?", "Document Splitter") StrDocName = .FullName StrDocExt = "." & Split(StrDocName, ".")(UBound(Split(StrDocName, "."))) StrDocName = Left(StrDocName, Len(StrDocName) - Len(StrDocExt)) & "_" For iCount = 0 To Int(.ComputeStatistics(wdStatisticPages) / iSplit) If .ComputeStatistics(wdStatisticPages) > iSplit Then iLast = iSplit Else iLast = .ComputeStatistics(wdStatisticPages) End If Set RngSplit = .GoTo(What:=wdGoToPage, Name:=iLast) Set RngSplit = RngSplit.GoTo(What:=wdGoToBookmark, Name:="\page") RngSplit.Start = .Range.Start RngSplit.Cut Documents.Add Selection.Paste ActiveDocument.SaveAs fileName:=StrDocName & iCount + 1 & StrDocExt, AddToRecentFiles:=False ActiveWindow.Close Next iCount Set RngSplit = Nothing '.Close Savechanges:=False End With Application.ScreenUpdating = True End Sub
-
@menajemmendel כתב בעזרה | תוכנה לפיצול קבצי וורד גדולים:
@עניו-כמשה כתב בעזרה | תוכנה לפיצול קבצי וורד גדולים:
בעיקרון לפי עמודים
בעיקרון הוא מאקרו קצת פשוט, [לא אני כתבתי אותו] אבל יש לי קצת בעיה איתו, שאני לא יודע איך לפתור את זה, זה ישמע מגוחך אבל כך הם פני הדברים,
באופן כללי יש לי בעיה gם כל המאקרוים שיש בהם חלק של הדבק, שנתקע כל פעם שמגיע לחלק ''הדבק'' כי המקרו רץ יותר מהר ממה שהלוח [כמדוני משום שהלוח הוא לא של אופיס אלא של וינדוס], ואז כשבא להדביק אומר שהלוח ריק, [אם מריצים אותו לאט לאט, אין את הבעיה הזאת]
בעבר לא היה קורה לי את הדבר הזה, וגם אני מבין שלא לכולם קורה, כי לא מצאתי כמעט על הבעיה הזאת, והרבה כותבים מאקרוים עם הדבק, אז תנסה אתה, הנה המאקרו:Sub DocumentSplitter() Application.ScreenUpdating = False ' Split a large document into multi-page blocks Dim iSplit As Long, iCount As Long, iLast As Long Dim RngSplit As Range, StrDocName As String, StrDocExt As String With ActiveDocument iSplit = InputBox("במסמך יש " & .ComputeStatistics(wdStatisticPages) & " עמודים." _ & vbCr & "כמה עמודים אתה רוצה שיהיה בכל חלק ?", "Document Splitter") StrDocName = .FullName StrDocExt = "." & Split(StrDocName, ".")(UBound(Split(StrDocName, "."))) StrDocName = Left(StrDocName, Len(StrDocName) - Len(StrDocExt)) & "_" For iCount = 0 To Int(.ComputeStatistics(wdStatisticPages) / iSplit) If .ComputeStatistics(wdStatisticPages) > iSplit Then iLast = iSplit Else iLast = .ComputeStatistics(wdStatisticPages) End If Set RngSplit = .GoTo(What:=wdGoToPage, Name:=iLast) Set RngSplit = RngSplit.GoTo(What:=wdGoToBookmark, Name:="\page") RngSplit.Start = .Range.Start RngSplit.Cut Documents.Add Selection.Paste ActiveDocument.SaveAs fileName:=StrDocName & iCount + 1 & StrDocExt, AddToRecentFiles:=False ActiveWindow.Close Next iCount Set RngSplit = Nothing '.Close Savechanges:=False End With Application.ScreenUpdating = True End Sub
איך אני משתמש עם זה?
-
@עניו-כמשה
זו פקודת מאקרו, עליך להוסיף אותה למודל חדש ולהריץ.
הוראות:- לחץ ALT + F11 בוורד, יפתח לפניך ויזואל בייסיק, שבו כתובים הפקודות מאקרו.
- פתח מודל חדש:
- הדבק בו את פקודת המאקרו.
- שמור וצא.
- לחץ ALT + F8, יפתח לפניך חלונית עם בחירת המאקרו להפעלה. בחר את הפקודה DocumentSplitter ולחץ 'הפעל'.
-
@דאנציג כתב בעזרה | תוכנה לפיצול קבצי וורד גדולים:
@עניו-כמשה
זו פקודת מאקרו, עליך להוסיף אותה למודל חדש ולהריץ.
הוראות:- לחץ ALT + F11 בוורד, יפתח לפניך ויזואל בייסיק, שבו כתובים הפקודות מאקרו.
- פתח מודל חדש:
- הדבק בו את פקודת המאקרו.
- שמור וצא.
- לחץ ALT + F8, יפתח לפניך חלונית עם בחירת המאקרו להפעלה. בחר את הפקודה DocumentSplitter ולחץ 'הפעל'.
תודה רבה!!
עדיין לא הבנתי מאה אחוז כל כך
ואז איך אני משתמש בה כל פעם?אין אפשרות ששמים את זה בתיקייה של הקובץ ואז הוא מחלק לפי מה שארצה?
-
@עניו-כמשה
זה יוסיף אופציה קבועה בתוך וורד, כל פעם שתרצה להשתמש בה, פשוט תפתח את הקובץ שאת רוצה לחלק, תלחץ על ALT +F8 תלחץ עליו, וזהו!! יותר קל -
@עניו-כמשה
זה יוסיף אופציה קבועה בתוך וורד, כל פעם שתרצה להשתמש בה, פשוט תפתח את הקובץ שאת רוצה לחלק, תלחץ על ALT +F8 תלחץ עליו, וזהו!! יותר קלאתה ממש אלוף!!
חסכת לי ים זמן!!!
תודה !!
-
@עניו-כמשה
עובד לך? כי לי יש עם זה בעיה כמו שהסברתי למעלה,
אבקש ממישהו אחר אולי @דאנציג אם יכול לבדוק גם אם עובד לו, או שעושה בעיות -
@עניו-כמשה
עובד לך? כי לי יש עם זה בעיה כמו שהסברתי למעלה,
אבקש ממישהו אחר אולי @דאנציג אם יכול לבדוק גם אם עובד לו, או שעושה בעיותעובד טוב
האמת חילקתי קובץ קטן של 150 עמוד חילק לי אותו יפה לשני חלקים לפי עמודיםלא בדקתי עדיין על קובץ של 700 עמודים
-
-
-
-
הפתרון הוא לפתוח את ההגדרות של הלוח בוורד ולסמן לו לאסוף, ואז ההעתקה ללוח "משיגה" את הפעולה הבאה.
-