הפעלה וכיבוי המשב ע"פ שעון פנימי
-
יש ברשותי מחשב של קול הלשון, והייתה מעונין שבשבתות וחגים המחשב/המסך יתכבה אוטומטית ובמוצאי החג יחזור לפעילות, בתחילה רציתי שהוא יתכבה ממש אך לעת עתה זה נראה שעוד אין תוכנה שיכולה לגרום להפעלת המחשב באופן יזום ממצב כבוי, ולכן חשבתי על אופציה של שעון שיגרום למחשב לישון או לכיבוי המסך והפעלתו בחזרה בשעה היעודה, שאלתי היא האם מישהו מחברי הפורום @אלישי יודע להדריכני איזה תוכנה צריך לשים במחשב כדי לעשות זאת
אלפי תודות. -
@Men770 בהחלט רלוונטי, אך שלושה דברים, א. האם אפשר להגדיר שיעבוד על פי לוח שנה, כלומר שבערבי שבתות וחגים זה יפסיק לעבור ובמוצאי החג ושבת יחזור, או שאפשר להגדיר רק שבועי (גם טוב..)
ב. זה באנגלית ולכן אצטרך הסבר מפורט.
ג. איזה הוראה ניתן לבצע התעוררות ממצב כבוי לגמרי, התעוררות ממצב שינה, כיבוי והפעלת המסך בלבד, יש לי עדיפות למצב הראשון ואם לא השני ואם לא האחרון
ממש תודה רבה על העזרה! -
@מוגן
א. זה לפי לוח לועזי (חד פעמי/יומי/שבועי/חודשי).
ב. כל ההגדרות במתזמן הם באנגלית אצלך או שאתה מתכוון שרק המשימה עצמה?
ג. אני חושב ששינה והתעוררות משינה.(יש ל בעיה בכונן כרגע, לכן אולי יקח לי זמן להשיג את הקובץ של המשימה, אשתדל לחלץ מאיזה כונן ישן)
-
@מוגן הכנסה למצב שינה זה כמו שכתובו כאן (תוכל לראות בקובץ המצורף דוגמא איך מכניסים את זה שם), והדלקה אני לא זוכר בדיוק למה אבל הגדרתי שידליק קובץ אצווה (BAT) ריק וסימנתי בהגדרות שיעשה את זה גם אם המחשב במצב שינה וכך בעצם זה נדלק.
להלן דוגמאות (תעשה יבוא משימה במתזמן)
משימות מתוזמנות למחשב.rar