התקנת ווינדוס למחשב שאין בו אינטרנט.
-
@ישראל-142
יש כאן ובעוד הרבה מקומות בפורום, כמו כן @NH-LOCAL הכין קובץ ISO להתקנה נקייה כולל עקיפה על דרישות מערכת.
פשוט וקל ביותר !!! -
@דאנציג כתב בהתקנת ווינדוס למחשב שאין בו אינטרנט.:
@ישראל-142
יש כאן ובעוד הרבה מקומות בפורום, כמו כן @NH-LOCAL הכין קובץ ISO להתקנה נקייה כולל עקיפה על דרישות מערכת.
פשוט וקל ביותר !!!אני יודע את זה ועשיתי הרבה התקנות של מחשבים (אני טכנאי מחשבים) אני רק הערתי שהסרטון לא מתאים
אני גם לא שאלתי את השאלה אלא @קרחון -
-
@דאנציג כתב בהתקנת ווינדוס למחשב שאין בו אינטרנט.:
האם כבר יש על המחשב שאתה רוצה להתקין עליו מערכת הפעלה?
אם לא אתה חייב לצרוב את הקובץ על אונקי עם רופוס וכדומה, (ראה במדריך שם כיצד, וכן כיצד להתקין את הווינדוס).כמו שאני מבין הוא עכשיו בחדר מחשבים ומנסה להעביר את הקובץ לאונקי
-
@קרחון
האם זה התקנה חדשה, או שאתה רוצה לשדרג את הווינדוס הקיים במחשב שלך (שאינו מחובר לרשת)?
אם זה אתה רוצה להתקין על מחשב שאין לו ווינדוס כלל, תצטרך לצרוב את הקובץ ISO עם תוכנה, רופוס היא תוכנה מאוד קלה ופשוטה בשביל זה, תחפש כאן בפורום, אמור להיות מדריכים על זה.
אם כבר יש לך ווינדוס ואתה רוצה רק לשדרג, תעתיק את הקובץ ISO שהורדת לאונקי (הוא צריך להיות כ NTFS כדי שתוכל לשים עליו קבצים גדולים כל כך), ואחר כך תפעיל אותו (תלחץ פעמיים נראה לי) על הקובץ ISO שהורדת והוא אמור לעשות את השדרוג.
אמנם אם הורדת את מה שיש בקישור שהבאתי לעיל, לא בטוח שהוא ישדרג, אלא יעבוד רק עם התקנה נקיה (עם רופוס), ושים לב שכל הקבצים והתוכנות עוברות לתיקייה מיוחדת כך שאם תרצה אותם, תצטרך לשלוף אותם משם, ולהתקין מחדש את התוכנות. -
@ישראל-142 כתב בהתקנת ווינדוס למחשב שאין בו אינטרנט.:
זה לא תקף לווינדוס 11 כי בהתקנה רגילה של ווינדוס 11 חייבים להתחבר לאינטרנט
לא צריך אפילו לעקוף, כשהוא מבקש כתובת מייל מכניסים A@A.CO.IL ולאחמ"כ בסיסמא דופקים מה שרוצים וטאז אנטר ויעלה הודה שNAVU VA,CA UHNAHL KKT JACUI NHERUXUPY