בעיה | המחשבים איטי, איך מסדרים?
-
@efi ודבר ראשון שאני רואה שיש לך AVEST הוא מכביד על המחשב הייתי ממליץ לך להסיר אותו ולהתקין ESET
ESET בהרבה פחות מכביד ובהרבה יותר יעיל
זה המלצה ראשונה לשיפורלא רק AVEST נראה שגם McAfee מותקן\היה מותקן ונשאר שאריות
זה הדבר שראשון צריך להסיר ולגמרי (יש להם כלי הסרה)שלום וברכה !
את האווסט הסרתי,
לגבי ה MC הוא אכן מותקן, האם אני זקוק לכלי הסרה מסויים או שאני יכול להסיר אותו באמצעות לוח הבקרה הסרת תוכניות? -
לגבי ה MC הוא אכן מותקן, האם אני זקוק לכלי הסרה מסויים או שאני יכול להסיר אותו באמצעות לוח הבקרה הסרת תוכניות?
דבר ראשון אם היה לך 2 אנטי ווירוס ועוד השניים האלו איך אתה רוצה שלא יהיה איטי (עוד עם 4 גיגה רם) דבר שני אפשר להסיר רגיל אבל לפעמים נשאר שאריות שלא הוסרו והכלי מוריד הכי טוב
-
לגבי ה MC הוא אכן מותקן, האם אני זקוק לכלי הסרה מסויים או שאני יכול להסיר אותו באמצעות לוח הבקרה הסרת תוכניות?
דבר ראשון אם היה לך 2 אנטי ווירוס ועוד השניים האלו איך אתה רוצה שלא יהיה איטי (עוד עם 4 גיגה רם) דבר שני אפשר להסיר רגיל אבל לפעמים נשאר שאריות שלא הוסרו והכלי מוריד הכי טוב
יש לך את הכלי להסרת ה MC ?
-
@shloimy גם אווסט צריך כלי להסיר?
הסרתי את זה המהמחשב והוא כתב לי שיש שגיאה בהסרה וחלק מהקבצים נשארו.הסרתי באמצעות הכלי, אך לאחר שהפעלתי מחדש את המחשב נשאר הקיצור דרך בשולחן העבודה וכשבדקתי מיקום קובץ הופניתי לפרוגרום פייל ושם הופיע כל התיקייה של ה MC ומחקתי, מעניין שהכלי לא מחק זאת
-
@efi המחשב שלך עם מעבד ישן מלפני 8 שנים ולא חזק במיוחד ו-4 ג"ב ראם, העצות להוריד את avast והגנת האנטרנט של mcafee הם מצויינות אבל עדיין המחשב לא יהיה מהיר מי יודע מה.
עכשיו בקשר למה שביקשת מחשב חדש לגרפיקה כי המחשב שלך איטי, לפי מה שאני רואה עכשיו אז גם אם תקנה מחשב חדש הראשון שהצעתי זה עדיין יהיה מהיר פי 10 מהמחשב הנוכחי שיש לך, לשיקולך. -
@יהודה-12 אמר בבעיה | המחשבים איטי, איך מסדרים?:
@efi המחשב שלך עם מעבד ישן מלפני 8 שנים ולא חזק במיוחד ו-4 ג"ב ראם, העצות להוריד את avast והגנת האנטרנט של mcafee הם מצויינות אבל עדיין המחשב לא יהיה מהיר מי יודע מה.
עכשיו בקשר למה שביקשת מחשב חדש לגרפיקה כי המחשב שלך איטי, לפי מה שאני רואה עכשיו אז גם אם תקנה מחשב חדש הראשון שהצעתי זה עדיין יהיה מהיר פי 10 מהמחשב הנוכחי שיש לך, לשיקולך.יהודה, תודה לך על כל העזרה, אני בהחלט לא מעוניין לשלם יותר על דבר שאינני צריך, אין לי כסף מיותר, השאלה בגדול האם עדיף ללכת על אינטל?, ואגב, האם כדאי לי לשדרג את המחשב הנייד הנוכחי שלי ע"י כונן SSD או שפשוט זה לא יקדם אותי לשום מקום ? מצו"ב צילום מידע מערכת של המחשב הנוכחי
מידע מערכת של ה מחשב.pdf -
@efi שלום, בקשר לשאלה האם לקנות אינטל או AMD, לגרפיקה AMD יותר משתלם היום ביחס של המחיר לתמורה שאתה מקבל, והיום AMD כבר עוקפת את אינטל ברוב הפרמטרים, כך שאני לא רואה סיבה להוציא עוד כסף על אינטל.
בקשר למחשב הקיים המעבד שלו חלש, [בערך כמו מעבד סלרון היום, או אפילו קצת פחות] אז גם אם הSSD יעזור קצת לזמני הטעינה של הוינדוס ותוכנות שיהיו קצת יותר מהירים עדיין בגלל המעבד הוא יישאר איטי כך שאני לא רואה סיבה להשקיע בו. -