שאלה | שיאומי F21 פרו מאליאקספרס שניתן להתקין עליו קיידרואיד ?
- 
שלום, 
 שואלים אותי אם יש גרסה של הF21 פרו מאליאקספרס שניתן להתקין עליו קיידרואיד, אני יודע שהצליחו על המכשיר הזה אבל זה תלוי בגרסאות.
 האם יש למישהו קישור ?
 תודה רבה@לא-מתייאש כתב בשאלה | שיאומי F21 פרו מאליאקספרס שניתן להתקין עליו קיידרואיד ?: שלום, 
 שואלים אותי אם יש גרסה של הF21 פרו מאליאקספרס שניתן להתקין עליו קיידרואיד, אני יודע שהצליחו על המכשיר הזה אבל זה תלוי בגרסאות.
 האם יש למישהו קישור ?
 תודה רבהעל זה אני עשיתי. 
 קישור
- 
@לא-מתייאש כתב בשאלה | שיאומי F21 פרו מאליאקספרס שניתן להתקין עליו קיידרואיד ?: שלום, 
 האם יש למישהו קישור ?
 תודה רבהעל זה אני עשיתי. 
 קישור@מיישה כתב בשאלה | שיאומי F21 פרו מאליאקספרס שניתן להתקין עליו קיידרואיד ?: @לא-מתייאש כתב בשאלה | שיאומי F21 פרו מאליאקספרס שניתן להתקין עליו קיידרואיד ?: שלום, 
 האם יש למישהו קישור ?
 תודה רבהעל זה אני עשיתי. 
 קישורתודה רבה, זה עם שירותי גוגל ? 
- 
@מיישה כתב בשאלה | שיאומי F21 פרו מאליאקספרס שניתן להתקין עליו קיידרואיד ?: @לא-מתייאש כתב בשאלה | שיאומי F21 פרו מאליאקספרס שניתן להתקין עליו קיידרואיד ?: שלום, 
 האם יש למישהו קישור ?
 תודה רבהעל זה אני עשיתי. 
 קישורתודה רבה, זה עם שירותי גוגל ? 
- 
@לא-מתייאש נראה שלא. 
 אפשר כמובן להוסיף. אבל אז... לפתוח בוטלואדר@מישהו12 כתב בשאלה | שיאומי F21 פרו מאליאקספרס שניתן להתקין עליו קיידרואיד ?: @לא-מתייאש נראה שלא. 
 אפשר כמובן להוסיף. אבל אז... לפתוח בוטלואדרלא כ"כ אכפת לו אם יש בוטלאודר פתוח, אבל חשוב לו שגימייל יעבוד. 
 מישהו מכיר גרסה כזאת בלי שיסתבך לצרוב ?