בירור | אינטרנט אלחוטי לc2
-
האייפון (מוכר גם כאייפון 2G וכהאייפון המקורי) הוא טלפון חכם שיוצר ושווק על ידי חברת אפל, הראשון בסדרת "אייפון".המכשיר הוצג ב-9 בינואר 2007,
נוקיה C2-01 הוא טלפון סלולרי מתוצרת נוקיה. הוא הוצג לראשונה ב-2011, והחליף את קודמיו נוקיה 2700 קלאסיק (אנ') ונוקיה 2730 קלאסיק (אנ').
@מקצועי_ אתה צודק אבל אני לא יכול לבדוק זאת האם נוקיה הגדירה את המכשיר עם ווי פיי -
@מנעמע אין לי בהישג יד נוקיה פתוח כדי לבדוק את זה.
מה גם, לא רואה טעם להשקיע בזה כי סיכוי קלוש שאתרים בני ימינו יצליחו להיטען בו. על הדפדפן ברירת מחדל אין סיכוי כלל, על דפדפן אופרה למשל יש סיכוי אבל קלוש.
מעבר לכך, אם יש לך מכשיר שדרכו אתה משתף אינטרנט עם BT אז למה לא לעבוד עליו ישירות? איזה ערך תפיק מחיבור אינטרנט במכשיר העלוב הזה?
-
-
@ay0504137948 כתב בבירור | אינטרנט אלחוטי לc2:
@מקצועי_ כתב בבירור | אינטרנט אלחוטי לc2:
איזה ערך תפיק מחיבור אינטרנט
לא כל דבר חייבל להיות עם ערך
גם אם אסכים עם המשפט הזה (ואינני מוכרח להסכים) אז תחת הנסיבות שרשמתי בפוסט הקודם אין לי שום תמריץ להשקיע זמן כדי לבדוק את זה. אם הייתי משתכנע שיש ערך כלשהו היה על מה לדבר.
-
@ay0504137948
לא שמתי דיסקלייק ובתור משתמש חדש גם אין לי הרשאה לזה (במקרה שלך לא חשבתי בכלל על זה, אבל בשרשור על שמרטפון רציתי ולא הצלחתי)באופן כללי חבל באמת שלא רואים מי זה, אם מישהו עושה דיסלייק שיעמוד מאחורי זה ולא יסתתר.
-
@ay0504137948 תייגת אותי אז השתמע כאילו ההערה מופנית כלפיי..
הכל טוב.
-
@פלדה כתב בבירור | אינטרנט אלחוטי לc2:
אין דבר כזה להתחבר לאינטרנט דרך בלוטוס.
ולא, אין אפשרות כזו בc2.יש בהחלט דבר כזה,
רק שאפשר להביא מנוקיה c2 לסמארטפון בקלי קלות.
אבל ההפך, בינתיים לא הצלחתי.
אולי מ c2 לc2 זה כן אפשרי.
עדכון:
אפשר לשתף מ C2 גם למחשב נייד. -
@אזולאי כתב בבירור | אינטרנט אלחוטי לc2:
@פלדה כתב בבירור | אינטרנט אלחוטי לc2:
אין דבר כזה להתחבר לאינטרנט דרך בלוטוס.
ולא, אין אפשרות כזו בc2.יש בהחלט דבר כזה,
רק שאפשר להביא מנוקיה c2 לסמארטפון בקלי קלות.
אבל ההפך, בינתיים לא הצלחתי.
אולי מ c2 לc2 זה כן אפשרי.
עדכון:
אפשר לשתף מ C2 גם למחשב נייד.הכיצד
-
@ay0504137948 כתב בבירור | אינטרנט אלחוטי לc2:
@מקצועי_ תייגתי כי זה היה בתור תשובה ובתשובה זה מתייג לבד ואם הייתי יכול לשים לך לייק הייתי שם לך כיון שזה באמת לא שווה ששמים דיסלייק ולא רואים מי זה
כשאתה לוחץ על הכפתור תגובה בראש העמוד זה לא מתייג אף אחד,