מדריך | שכחת סיסמה למחשב? פריצת סיסמה באמצעות PE של Sergei strelec
-
פ פלמנמוני התייחס לנושא זה
-
-
-
@א-מ כתב במדריך | שכחת סיסמה למחשב? פריצת סיסמה באמצעות PE של Sergei strelec:
@אברהם-א הסיסמה שיש לך היא של הביוס לא של ווינדוס. (ולאפס אותה זה חתיכת סיפור...)
בקיצור אם זה מחשב שהפלסטיקה שלו שבורה והוא ישן כדאי לזרוק אותו?
ודרך אגב לא זכור לי ששמתי סיסמה על הביוס,
דרך אגב אין לי בעיה למחוק הכל ולהשים ווינדוס חדש, -
@אברהם-א כתב במדריך | שכחת סיסמה למחשב? פריצת סיסמה באמצעות PE של Sergei strelec:
בקיצור אם זה מחשב שהפלסטיקה שלו שבורה והוא ישן כדאי לזרוק אותו?
ייתכן.
@אברהם-א כתב במדריך | שכחת סיסמה למחשב? פריצת סיסמה באמצעות PE של Sergei strelec:
ודרך אגב לא זכור לי ששמתי סיסמה על הביוס
יכול להיות שיש עליו איזו חסימה שבשבילה עשו את זה.
דרך אגב אין לי בעיה למחוק הכל ולהשים ווינדוס חדש
אי אפשר להתקין ווינדוס בלי הסיסמה.
-
@dorh28 כתב במדריך | שכחת סיסמה למחשב? פריצת סיסמה באמצעות PE של Sergei strelec:
אם זה לפריצה המשתמש יקלוט די מהר שהוא לא צריך להקיש סיסמא.
יש אפשרות להכנס למחשב בלי שזה יאפס את הסיסמא?יש מדריכים אחרים שמסבירים איך לעשות את זה דרך ה cmd (זה קצת יותר מסובך)
@הלמדן-הטכנאי שכחת לרשום מדריך למקרה שיש סיסמה על הביוס (לאפס את הביוס בנייח קל בנייד יותר מסובך, אולי זה אסור בחוקי הפורום...) -
@דוד-משה-1 כתב במדריך | שכחת סיסמה למחשב? פריצת סיסמה באמצעות PE של Sergei strelec:
לפעמים הוא רק דורש סיסמא ולוחצים אנטר והוא מעביר הלאה
לא עובד
-
@איש-אמת כתב במדריך | שכחת סיסמה למחשב? פריצת סיסמה באמצעות PE של Sergei strelec:
@dorh28 כתב במדריך | שכחת סיסמה למחשב? פריצת סיסמה באמצעות PE של Sergei strelec:
אם זה לפריצה המשתמש יקלוט די מהר שהוא לא צריך להקיש סיסמא.
יש אפשרות להכנס למחשב בלי שזה יאפס את הסיסמא?יש מדריכים אחרים שמסבירים איך לעשות את זה דרך ה cmd (זה קצת יותר מסובך)
@הלמדן-הטכנאי שכחת לרשום מדריך למקרה שיש סיסמה על הביוס (לאפס את הביוס בנייח קל בנייד יותר מסובך, אולי זה אסור בחוקי הפורום...)מדובר בנייד, דברתי עם שירות הלקוחות של דל ויש אופציה לסדר את זה, אבל אני צריך למצוא את החשבונית מלפני 3 שנים,
בעז''ה אעדכן,