בקשת מידע | מדפסת hp חיבור דרך wifi
-
שלום
אני לא מוצא במחשב אפשרות להדפיס דרך wifi Direct למרות שבמדפסת יש אפשרות כזאת.
אין לי ראוטר.
מדפסת hp
תודה. -
@בני-התכנאי לא מכיר את כל המדפסות אבל מה שאני מכיר תה צריך קודם לחבר את המדפסת עם כתובת הIP ולהדפיס רגיל
-
@בני-התכנאי
חיבור המחשב למדפסת הוא במקום של החיבור הרגיל של הwifi אמור להופיע הwifi של המדפסת עם הכיתוב בהתחלה DIREKT הקוד שלו אמור להופיע בהגדרות רשת במדפסת.
בכל מקרה כמו ש@דאבל כתב דרך יותר יעילה תחבר את המדפסת לרשת של האינטרנט שמשמש את המחשב, בהגדרות המחשב תעשה הוספת מדפסת ותמצא אותו.
(בתנאי שאתה מגדיר כתובת IP קבועה למדפסת. אם לא, כל הפעלה מחדש של המדפסת ישתנה הכתובת IP והמחשב לא ימצא אותו) -
איזה מדפסת , כל אחת והשיטות שלה
יש כאלו עם חיבור USB ו WIFI בלבד ללא צג
מה שמחייב אותך להתקין את התוכנה ולקנפג את המדפסת דרך הUSB ומשם לצרף אותה לרשת האלחוטית או לנהל את ה DIRECT -
@בני-התכנאי
אז למה לא לחבר עם כבל?
בכל מקרה ויפי דירקט לא צריך רשת, הוא מופיע במחשב במקום של הויפי הרגיל בצד שמאל בשורת המשימות בד"כ, והקוד שלו מופיע בהגדרות ויפי דיקרט במדפסת. -
@כזוהר-הרקיע
לא מופיע לי wi fi Direct
יכול להיות שיש wi fi ואין Direct ? -
@בני-התכנאי כתב בבקשת מידע | מדפסת hp חיבור דרך wifi:
@כזוהר-הרקיע
לא מופיע לי wi fi Direct
יכול להיות שיש wi fi ואין Direct ?לא. משום שלי יש כזאת מדפסת והיא עובדת עם wi fi Direct
-
@בני-התכנאי
תנסה בהגדרות וכו' הוספת מדפסת. "הצג התקנים עם wi fi Direct" ולחבר את המדפסת. -
@בני-התכנאי יש לך במדפסת אופציה להפעיל בכלל. ואם אתה מסתבך עם זה תנסה לחבר אותה לתוכנה של hp
-
@תמיד-עוזר
במדפסת יש לי.
וכשאני מחבר לאנדרואיד זה מתחבר.
ובמחשב אני לא מצליח. יכול להיות שחייבים ראוטר ?! -
@בני-התכנאי כתב בבקשת מידע | מדפסת hp חיבור דרך wifi:
ובמחשב אני לא מצליח. יכול להיות שחייבים ראוטר ?!
לא צריך ראוטר, מה שכדאי / צריך זה את התוכנה של המדפסת למחשב.
ניתן להדפיס עם WIFI דיירקט יותר קל מאשר עם האפליקציה של HP שדרך האינטרנט.
א' הפעל את WIFI דיירקט במדפסת.
ב' תתחבר לWIFI דיירקט מהמחשב, בדרך כלל הקוד הוא 12345678.
ג' הוסף את המדפסת דרך התקנים ומדפסות בוינדוס 10, או בלוטוס והתקנים בווינדוס 11.זה אמור לפעול בלי שום בעיות.
בהצלחה -