נוקיה C2 שהתמלא וביקש למחוק קבצים ובטעות נמחק היישום של בלוטוס, האם אפשר להחזירו ?
-
@בני-0 אמר בנוקיה C2 שהתמלא וביקש למחוק קבצים ובטעות נמחק היישום של בלוטוס, האם אפשר להחזירו ?:
@בעלזא עכשיו עולה לי רעיון! נניח והמטרה זה להגדיר את מקש שמאל למשחקים, בשביל זה יתכן שאם נכניס קובץ xml נטרלי. דהיינו שלא יהיה שם שום הגדרה למקש שמאל (ז"א למחוק את שורת הגדרה של מקש שמאל), בצורה כזאת המכשיר אוטומטי יגדיר את המקש לקיצור שהיה בשעת ייצור המכשיר, במקרה כזה יכול להיות שאם נעשה הגדרה למקש הזה דרך קיצורים בתוך הפלאפון ונעשה קובץ גיבוי, יתכן וזה ישנה את המקש לקיצור המוגדר בקובץ גיבוי. משום שהxml לא מפריע לגיבוי לשנות את ההגדרה. צריך מישהו שינסה את הענין זה יכול להיות פיתרון לשינוי תפריט ללא מחשב! אבל בכשר אורגנל זה לא יעבוד כי צריך לחלץ את הxml שלו. (קצת ארוך אבל שווה מאמץ...)
מה?
-
@בני-0 אמר בנוקיה C2 שהתמלא וביקש למחוק קבצים ובטעות נמחק היישום של בלוטוס, האם אפשר להחזירו ?:
@דוד-5555 לא התכונתי למחוק בקובץ שיחזור אלא בxml הקיים במכשיר
נו... אז מה פתרת בשביל זה בטוח תצטרך מחשב כך שכבר לא משנה אם תעשה את זה ע''י החלפת תפריט.. לא ככה???
-
@yos אמר בנוקיה C2 שהתמלא וביקש למחוק קבצים ובטעות נמחק היישום של בלוטוס, האם אפשר להחזירו ?:
@דוד-5555 מסובך מאד
נתחיל עם זה הצלחת להוסיף פעם קובץ או תיקייה לגיבוי קיים?וואלה.. את זה עוד לא אני רק הבנתי בערך את הקובץ, אבל אתה צודק אני אנסה את זה ואז נראה...
-
לא משנה בדיוק אני רוצה לדעת איך יוצרים את הקובץ גיבוי, שהעלו למעלה ומישהו העיר שאפשר ליצור כזה קובץ עם בלוטוס גלוי, וזה מה שאני צריך.
דרך אגב במכשיר נוקיה 208 יש אפשרות גישה לאמצעי בלוטוס בהרבה מקומות, כמו שליחת איש קשר דרך בלוטוס, או שליחת הקלטה דרך שיתוף, כך שמקרה שנמחק היישום יש אפשרות, לגשת למיקומים האלו, ולהיכנס דרך שם לחיפוש בלוטוס, מה שאין כן בנוקיה C2 אשר אין שום מקום לגישה לשיתוף או שליחה דרך בלוטוס, וזה לא נותן לי אפילו אפשרות חיפוש בלוטוס אחר, רק המקום היחיד שמצאתי שם הכיתוב בלוטוס זה כאשר נכנסים דרך הקישור לנגן ////:rtsp, ושם אחרי שאתה בוחר שיר, ואתה נכנס לאפשרויות שורה אחרונה זה בלוטוס, אבל גם שם כל פעם כשלחצתי על בלוטוס המכשיר נכבה.
-
@מוטי-ברנד אמר בנוקיה C2 שהתמלא וביקש למחוק קבצים ובטעות נמחק היישום של בלוטוס, האם אפשר להחזירו ?:
@בעלזא פה יש לך קובץ גיבוי תעדכן אם זה עזר גיבוי000.NBF
@מוטי-ברנד תודה על הקובץ, אשיב לך אח"כ אם זה עזר.