נוקיה C2 שהתמלא וביקש למחוק קבצים ובטעות נמחק היישום של בלוטוס, האם אפשר להחזירו ?
-
@בעלזא אמר בנוקיה C2 שהתמלא וביקש למחוק קבצים ובטעות נמחק היישום של בלוטוס, האם אפשר להחזירו ?:
תודה רבה עשיתי כמו שאמרת, אבל זה מפעיל את בלוטוס רק באופן לא גלוי, כך שאין לי אפשרות לחבר בלוטוס, וכן לא לחדור דרך יישום בלוטוס מטלפון אחר.
כפי איך שראיתי לפני השחזור, יש אפשרות סימון שנותן רק על הגדרות, כנראה יש גם אפשרות שחזור של עוד דברים כגון יישומים וכדו', לא ??תקח גיבוי ששם הבלוטוס גלוי וכך גם המכשיר שלך יהיה גלוי.
-
@איש-יהודי אמר בנוקיה C2 שהתמלא וביקש למחוק קבצים ובטעות נמחק היישום של בלוטוס, האם אפשר להחזירו ?:
אולי תיצור גיבוי עם קיצורים שיש שם בלוטוס
אדרבה אולי מישהו יקח יוזמה
כבר כתבו את זה פה כמה פעמים
אולי עכשיו יהיה רציני
לעשות קובץ גיבוי שיגדירו לו מיוחד להחליף את הקובץ תפריט שיש הקובץ אחר
זה יהיה גדול
@מישהו12
@אלישי -
@בעלזא אמר בנוקיה C2 שהתמלא וביקש למחוק קבצים ובטעות נמחק היישום של בלוטוס, האם אפשר להחזירו ?:
אולי יכול מישהו להביא קישור למיקום שאידע איך עושים קובץ גיבוי ??
גיבוי עושים בפלאפון עצמו, בתפריט הכשר זה לא מופיע,כמובן...
-
@מתחיל-מומחה אמר בנוקיה C2 שהתמלא וביקש למחוק קבצים ובטעות נמחק היישום של בלוטוס, האם אפשר להחזירו ?:
תסביר, בא נגיד שיש לי אפשרות לקחת קובץ גיבוי מפלאפון לא כשר, לאיפה אני צריך ללכת ולהוציא את קובץ הגיבוי.
-
@מתחיל-מומחה אמר בנוקיה C2 שהתמלא וביקש למחוק קבצים ובטעות נמחק היישום של בלוטוס, האם אפשר להחזירו ?:
תסביר, בא נגיד שיש לי אפשרות לקחת קובץ גיבוי מפלאפון לא כשר, לאיפה אני צריך ללכת ולהוציא את קובץ הגיבוי.
נו ?? האם מישהו יכול לעזור איך ליצור קובץ גיבוי ??
-
@בעלזא קובץ גיבוי נעשה בתוך הפלאפון ששמור בתוכו קבצים אנשי קשר והגדרות ניסיתי כמה פעמים לדוגמה להגדיר מראש שהמקש השמאלי יקצר למשחקים ועשיתי גיבוי להגדרה הזאת אח"כ הכנסתי שוב לפלאפון וזה רק שיחזר הגדרות ולא הגדיר את המקש. מה שצריך לעשות זה לפתוח את הקובץ גיבוי להכניס לתוכו בצורה כל שהיא את הXML של התפריט הרצוי בצורה שזה יגבה בחזרה את ההגדרות של הxml אני לא יודע אם יש אפשרות כזאת אולי @אלישי יעזור בענין
-
@בעלזא עכשיו עולה לי רעיון! נניח והמטרה זה להגדיר את מקש שמאל למשחקים, בשביל זה יתכן שאם נכניס קובץ xml נטרלי. דהיינו שלא יהיה שם שום הגדרה למקש שמאל (ז"א למחוק את שורת הגדרה של מקש שמאל), בצורה כזאת המכשיר אוטומטי יגדיר את המקש לקיצור שהיה בשעת ייצור המכשיר, במקרה כזה יכול להיות שאם נעשה הגדרה למקש הזה דרך קיצורים בתוך הפלאפון ונעשה קובץ גיבוי, יתכן וזה ישנה את המקש לקיצור המוגדר בקובץ גיבוי. משום שהxml לא מפריע לגיבוי לשנות את ההגדרה. צריך מישהו שינסה את הענין זה יכול להיות פיתרון לשינוי תפריט ללא מחשב! אבל בכשר אורגנל זה לא יעבוד כי צריך לחלץ את הxml שלו. (קצת ארוך אבל שווה מאמץ...)
-
@בני-0 אמר בנוקיה C2 שהתמלא וביקש למחוק קבצים ובטעות נמחק היישום של בלוטוס, האם אפשר להחזירו ?:
@בעלזא עכשיו עולה לי רעיון! נניח והמטרה זה להגדיר את מקש שמאל למשחקים, בשביל זה יתכן שאם נכניס קובץ xml נטרלי. דהיינו שלא יהיה שם שום הגדרה למקש שמאל (ז"א למחוק את שורת הגדרה של מקש שמאל), בצורה כזאת המכשיר אוטומטי יגדיר את המקש לקיצור שהיה בשעת ייצור המכשיר, במקרה כזה יכול להיות שאם נעשה הגדרה למקש הזה דרך קיצורים בתוך הפלאפון ונעשה קובץ גיבוי, יתכן וזה ישנה את המקש לקיצור המוגדר בקובץ גיבוי. משום שהxml לא מפריע לגיבוי לשנות את ההגדרה. צריך מישהו שינסה את הענין זה יכול להיות פיתרון לשינוי תפריט ללא מחשב! אבל בכשר אורגנל זה לא יעבוד כי צריך לחלץ את הxml שלו. (קצת ארוך אבל שווה מאמץ...)
מה?