עזרה | סינון אתרים דינמי לסמרטפון
-
איזה שירותי סינון אתרים אתם יש היום לסרמטפונים? לא מדבר על סינון "כשר" כמו נתיב, הדרן וכו'... שהמון אתרים שם הם בכלל מחוץ לתחום... אני מתכוון לסינון דינמי, שיעשה את העבודה גם באתרים כמו יוטיוב/טלגרם וכו'...
אני מכיר נטספרק ורימון, כל שאר החברות בד"כ משתמשות במערכת של נטספארק...
יש עוד משהו רציני שאני לא מכיר חוץ מנטספארק ורימון?
מי הכי חזק מבחינת מהירות? או שכולם מאטים את המכשיר בצורה מטורפת?
מי חזק מבחינת סינון? שיהיו כמה שפחות תקלות ואי הבנות.. -
@Sci לא יודע אם יש עוד חברות סינון דינאמיות..
אבל רימון (או אתרוג, הזה של הטלפונים) הוא ממש נוח וטוב
מאט את המכשיר- אבל בקטנה, אפשר להשתמש איתו בנוחות, בטלגרם אני לא יודע איך הוא, ביוטיוב מוגדר אצלי פתוח- אז גם אין לי מידע..
וסינון אתרים עצמו- יש להם ממש חזק וטוב, אבל אפשר לשתף אינטרנט לא מסונן דרך נקודה חמה -
@מישהו12 כתב בעזרה | סינון אתרים דינמי לסמרטפון:
במובנה אאל"ט אי אפשר לשתף בכלל.
לשתף נקודה חמה אני לא זוכר אם זה רימון או אתרוג, הזה של הטלפונים, אני יכול לשתף בלי בעיות, פעם היה לי נצפארק וזה היה בהגדרות האם לאשר נקודה חמה או לבטל, עכשיו אני לא הגדרתי שום דבר מיוחד וזה פתוח
אולי @A0533057932 ידע אם יש נקודה חמה או לא -
@Sci שמעתי שיש תוספים של כרום שמסננים, יש לי חבר שלקח חלק בעמותת לוקחים אחריות שסיפר לי על הפתרונות שהם מכירים, אוכל לברר איתו אבל זה ייקח זמן.
אמנם זה למחשב, אבל אולי זה גם קיים לטלפונים
הוא אמר לי שהוא מוסיף תוסף של כרום, ועם כמה משחקים במחשב בין השאר ברגיסטרי הוא מצליח למנוע מחיקה של התוסף.
בטלפון אני לא אדע איך למנוע מחיקת תוסףאני לא בטוח אם כל נציג שלהם מקצועי אבל אולי, אז עד שאברר איתו תוכל לברר איתם https://mmb.org.il/דברו-איתנו/