בירור | מכשיר חצי טאץ חצי מקשים DOOV R17 Pro
-
@aharon77 ככה הוא אמר.
הייתי פה בחנות ובדקתי את הdoov לא משהו, באמת זז יותר לאט.. בדיוק טכנאי שלו בדק אותו ואמר השיאומי פרו 22 יותר מומלץ.
אמר שבשיאומי יש אפשרות לעבור בין ישומיים ולסגור ושם אין.. איפה בדיוק כי לא הבנתי?
המקשים בdoov לא ככ נוחים צמודים מאוד. המצלמה באמת טובה, המערכת שם קצת שונה בפנים זה נראה יותר אנדרואיד של סמארטפון אבל בסוף קניתי ב600 את הפרו 22 כי חשוב לי גם לכתוב במקשים נוח וגם ששם לא היה אפשרות לכתוב במקשים(מאמינה אבל שיש אפליקציה לזה).
@שניאור-שמח לצערי קניתי מאביב פן הזה זה מה שהיה הכי זול והוא נתן לי לבדוק את שני המכשירים... אז כבר היתי חיבת לקנות.
השרות שלו מעפן בקיצור אל תשאל כל רגע קופצת לי האפליקציה הפסיקה לפעול תראה בתמונה.
אמרתי לו את זה אמר יסתדר וזה לא מסתדר, יש לך מושג מה זה כי אם לא יסתדר אני אלך אליו שוב.
וגם שהרמקול ממש חלששש בשיחות! גם אצלך זה ככה??
-
@shanirbd כתב בבירור | מכשיר חצי טאץ חצי מקשים:
@שניאור-שמח לצערי קניתי מאביב פן הזה זה מה שהיה הכי זול והוא נתן לי לבדוק את שני המכשירים... אז כבר היתי חיבת לקנות.
בכמה דני פון מוכר?
השרות שלו מעפן בקיצור אל תשאל כל רגע קופצת לי האפליקציה הפסיקה לפעול תראה בתמונה.
מעניין, אף פעם לא קרה לי..
אמרתי לו את זה אמר יסתדר וזה לא מסתדר, יש לך מושג מה זה כי אם לא יסתדר אני אלך אליו שוב.
כמו שאמרתי, אני לא ממליץ לקנות שם..
אין לי מושג למה זה ככה..וגם שהרמקול ממש חלששש בשיחות! גם אצלך זה ככה??
אצלי זה לא חלש.. בדקת שזה לא על נמוך?
-
לצערי קניתי מאביב פן הזה זה מה שהיה הכי זול והוא נתן לי לבדוק את שני המכשירים... אז כבר היתי חיבת לקנות.
א. נחמד מצידו לתת לך שני מכשירים לבדוק, זה לא אומר שאת חייבת לקנות
ב. אם ראית שזה כזה דפוק היית קונה כבר את ה-F22 PRO -
@מתושלח-הבבלי כתב בבירור | מכשיר חצי טאץ חצי מקשים:
נחמד מצידו לתת לך שני מכשירים לבדוק
נחמד מצידו שהוא הרוויח עוד כמה שקלים
מוכרים הם לא פראיירים אין חיה כזאת שירות טוב באמת בתכלס הם רק רוצים שתקנה -
ב. אם ראית שזה כזה דפוק היית קונה כבר את ה-F22 PRO
זה מה שהיא עשתה..
-
@שניאור-שמח כתב בבירור | מכשיר חצי טאץ חצי מקשים:
ב. אם ראית שזה כזה דפוק היית קונה כבר את ה-F22 PRO
זה מה שהיא עשתה..
הא, חשבתי שהיא קנתה את ה-doov
-
@יחצ ביקשתי, וחזרתי לשם
השארתי את המכשיר שם שהטכנאי שלו יתקן את הגירסה מקווה באמת שיסדר כמו שצריך...
אגב במדיה הרמקול חזק בשיחות חלש. והכל על הכי גבוהה והוא בדק עוד 2 מכשירים.
ככה אמור להיות? או בעיה בגרסה?
ועוד משהו.. היה כתוב בסינית בשיחה שהיא לא מזוהה והיה כתוב סינית ברינגטונים במכשיר אז ביקשתי ממנו שזה לא יהיה ככה מקווה באמת שיסדר את הכל
@שניאור-שמח -
@aharon77 ככה הוא טוען שהוא יביא את המכשיר הזה m5 עוד כמה זמן וזה מכשיר ברמה.. אני אישית היתי חייבת כבר מכשיר אז קניתי את הפרו 22
אגב זה ההבדל בין הdoov לפרו 22
ואגב אי אפשר לכתוב שם במקלדת מקשים באותיות, רק מספרים, אלא אם כן מישהו באמת יסדר מקלדת .. לא היה שם אופציה כזו במכשיר.
-
אגב זה ההבדל בין הdoov לפרו 22
בבקשה, אם תוכלו לעשות תמונה עם מסכים דולקים, שיהיה ניתן לראות בדיוק את גודל המסַכים...
-
אולי תסביר לנו לאיזה מכשיר קוראים R17 PRO?
חברה: DOOV
דגם: R17 PRO -
-
אמר שבשיאומי יש אפשרות לעבור בין ישומיים ולסגור ושם אין.. איפה בדיוק כי לא הבנתי?
נכון, יש באג רציני שאין אפשרות להגיע ליישומים אחרונים, לזה התכוון המשורר.
-
אבל בסוף קניתי ב600 את הפרו 22
לצערי קניתי מאביב פן הזה זה מה שהיה הכי זול והוא נתן לי לבדוק את שני המכשירים... אז כבר היתי חיבת לקנות.
אמרתי לו את זה אמר יסתדר וזה לא מסתדר,תקשיבי לעצתי תחזירי לו את המכשיר עם הקריסות וב600 שח האלו תקני F22PRO וחצי בחנות אחרת.
לדעתי זה עושק בתמורה לבאגים. -
@דוד-המלך-3 יש לך את המכשיר הזה?
-
@שניאור-שמח
מסתבר לא