בעיה | ווירוס בכרטיס זיכרון
-
@מתכנת-חובב כתב בבעיה | ווירוס בכרטיס זיכרון:
כי הוא לא מוגדר כנעול אלא נעול פיזית בגלל פגם בכרטיס
גם כשהוא נעול פיזית המחשב אמור להגיד שזה נעול (בדומה לאלו שהכרטיס מתמגן לבד ואי אפשר לפתוח את הנעילה)
-
@אלי-בר-לב בעיה ידועה שפתאום ללא התרעה מוקדמת נהפך לקריאה בלבד
(עלות של כרטיס כזה לא שוה את הברברת (כבר יומיים) -
@משחזר-מידע
@כ-ק כתב בבעיה | ווירוס בכרטיס זיכרון:המחשב אמור להגיד שזה נעול (בדומה לאלו שהכרטיס מתמגן לבד ואי אפשר לפתוח את הנעילה)
-
@כ-ק כתב בבעיה | ווירוס בכרטיס זיכרון:
גם כשהוא נעול פיזית המחשב אמור להגיד שזה נעול
למה אתה חושב ככה
המחשב בודק רק את תקינות הקבצים/תיקיות בזמן חיבור המדיה
הוא לא בודק יכולת קריאה כתיבהתוכל לנסות זאת לבד
תנעל לקריאה בלבד באמצעות diskpart... -
@משחזר-מידע בכל הפוסטים שאנשים (ובניהם אני) כתבו שננעל להם וניסו למחוק דברים הכרטיס המחשב כתב להם שהדיסק מוגן מכתיבה כמו זה
-
-
מה שמוזר הוא שכאן לפי התיאור של @אלי-בר-לב זה מראה כאילו הקבצים נמחקים ואח"כ זה חוזר, וכן כשמפרמטים זה כותב שהדיסק בשימוש ע"י תהליך אחר, ולא שיש הגנה מפני כתיבה.
@אלי-בר-לב א. אולי תנסה את זה https://mitmachim.top/topic/348/iobit-unlocker-משחרר-קבצים-הנמצאים-בשימוש
ב. תנסה ליצור בו קובץ חדש, האם גם זה לא מצליח?
אם זה יצליח סימן שלא מדובר בהגנה מפני כתיבה -
@צללית כתב בבעיה | ווירוס בכרטיס זיכרון:
מה שמוזר
מי שראה מספיק כרטיסים דפוקים בחיים כבר נתקל בזה לא אחת
-
@ישראל-142 כתב בבעיה | ווירוס בכרטיס זיכרון:
@אלי-בר-לב
זה כרטיס זיכרון Micro SD או רגיל?
ואם זה Micro השאלה אם זה עם מתאם או בלי?אני שאלתי את השאלה הנ''ל בגלל שאם זה כרטיס גדול, או מיקרו בתוך מתאם, אז יכול ליהיות שיש לי פתרון.
-
@כ-ק @מתכנת-חובב @צללית
@כ-ק כתב בבעיה | ווירוס בכרטיס זיכרון:@משחזר-מידע בכל הפוסטים שאנשים (ובניהם אני) כתבו שננעל להם וניסו למחוק דברים הכרטיס המחשב כתב להם שהדיסק מוגן מכתיבה כמו זה
אם זה נראה לך קשור
אז רגע... לפני שמנסים כל מיני פתרונות, צריך לבדוק שהכרטיס לא נעול פיזית.אם זה כרטיס בגודל רגיל או בתוך מתאם אז יש מתג נעילה בצד השמאלי של כרטיס ה-SD. צריך לוודא שמתג הנעילה למעלה