המלצה | קורא ספרים כשר
-
שלום.
ראיתי ששאלו פה כמה פעמים אם יש כזה דבר קורא ספרים כשר, וגם אני חיפשתי כזה ובהתחלה לא מצאתי,
אבל לאחר זמן נמצא הפיתרון:
יש את הקורא ספרים הזה:
וכיון שיש בו אנדרואיד, ויש בו אפשרות למצב מפתחים, (לא בדיוק יש בו מצב מפתחים, יש שם אפשרות למצב ניפוי באגים) אז מה שעשיתי הוא שהלכתי לאאוט נט, והם הכשירו לי אותותיאור קצר על המכשיר:
דבר ראשון... הוא בעברית!!
שם: ONYX BOOK POKE 5
מערכת הפעלה: אנדרואיד 11
זיכרון פנימי: 32 GB
גודל מסך 6 אינצ'
לפרטים נוספים תיכנסו לקישור (זה אותו קישור כמו שהבאתי למעלה)אגב, מי שיעשה את זה באמת, הוא יכול למצוא את מצב ניפוי באגים פה:
שם תמצאו את מצב מפתחים, אולי בהמשך אני יעלה תמונת מסך נורמלית, בנתיים הדגשתי את איפה זה נמצא בתמונה שיש באתר החנות (אגב, בתמונה באתר זה באנגלית, זה לא אומר כלום, המכשיר בעברית) -
@חובבן-מקצועי למעשה, זהו דגם ישן של חברה בשם onyx boox. אפשר להזמין את כל הדגמים שלה מהאתר הרשמי.
המשותף לכולם שהם בעלי מערכת אנדרואיד, כך שדי קל לטפל בהם. (אם כי לעשות להם root זה די מורכב)
אפשר גם פשוט להתקין אפליקציית הגדרות, ולגשת משם לכל הגדרות אנדרואיד בקלות
אני אישית משתמש בדגם page ומאוד נהנה. -
@NH-LOCAL כתב בהמלצה | קורא ספרים כשר:
זהו דגם ישן של חברה בשם onyx boox
נראה לי שאתה מתבלבל בין POKE 5 לPOKE 4, מה שאני כתבתי זה POKE 5 וזה דגם די חדיש
-
@חובבן-מקצועי כתב בהמלצה | קורא ספרים כשר:
שלום.
ראיתי ששאלו פה כמה פעמים אם יש כזה דבר קורא ספרים כשר, וגם אני חיפשתי כזה ובהתחלה לא מצאתי,
אבל לאחר זמן נמצא הפיתרון:
יש את הקורא ספרים הזה:
וכיון שיש בו אנדרואיד, ויש בו אפשרות למצב מפתחים, (לא בדיוק יש בו מצב מפתחים, יש שם אפשרות למצב ניפוי באגים) אז מה שעשיתי הוא שהלכתי לאאוט נט, והם הכשירו לי אותותיאור קצר על המכשיר:
דבר ראשון... הוא בעברית!!
שם: ONYX BOOK POKE 5
מערכת הפעלה: אנדרואיד 11
זיכרון פנימי: 32 GB
גודל מסך 6 אינצ'
לפרטים נוספים תיכנסו לקישור (זה אותו קישור כמו שהבאתי למעלה)אגב, מי שיעשה את זה באמת, הוא יכול למצוא את מצב ניפוי באגים פה:
שם תמצאו את מצב מפתחים, אולי בהמשך אני יעלה תמונת מסך נורמלית, בנתיים הדגשתי את איפה זה נמצא בתמונה שיש באתר החנות (אגב, בתמונה באתר זה באנגלית, זה לא אומר כלום, המכשיר בעברית)האם יש אותו גם ביותר זול (אליקספרס וכדומה?)
-
@חובבן-מקצועי כתב בהמלצה | קורא ספרים כשר:
נראה לי שאתה מתבלבל בין POKE 5 לPOKE 4, מה שאני כתבתי זה POKE 5 וזה דגם די חדיש
אכן הוא אחד החדשים
אם כבר, אפשר לשאול איך הביצועים?
מה אתה מעמיס עליו ואיך הוא מגיב? -
-
-