Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@shloimy מה זאת אומרת לא מסיר?
@shloimy אמר בעזרה | מקלדת לא עובדת אחרי עדכון:
כן והוא לא מסיר אותו
מה הכוונה? בחרת עליו הסר התקן?
@shloimy קליק ימני ואז על הסר התקנת התקן!
@ITAMAR25 ליתר דיוק מסיר אבל לא עושה כלום (גם אחרי כיבוי והפעלה)
@shloimy על איזה התקן עשית?
@ITAMAR25 אמר בעזרה | מקלדת לא עובדת אחרי עדכון:
הראשון מה שמסומן למעלה
@shloimy ראיתי שיש עצה להגדיר את המחשב שיכבה כשיש 5% סוללה ואז להדליק שוב כדי שיגמר כל מה שבתוכו ורק לאחר מכן שאינו נדלק לחבר את החשמל ולהדליק
@ITAMAR25 כתבתי למעלה עשיתי את זה ולא עזר
כתבתי למעלה עשיתי את זה ולא עזר
בצורה הזאת?
@ITAMAR25 כן חיכיתי עד שיתרוקן אחרי שהתרוקן הפעלתי שוב עד שירד ל0% ונכבה מעצמו אחרי 20 דק' הדלקתי וכלום
@shloimy אתה יודע להתקין וינדוס מחדש נכון, זה סתם טוב מידי פעם לרענן את המחשב
@יהודה-12 דבר ראשון מה שאני לא יודע אם יש לי ווינדוס שמגיע מותקן מהיצרן ואני מתקין מחדש אם נשאר הרישיון (ליתר דיוק לפי מה שידוע לי לא אבל לא בטוח)
@shloimy אולי תנסה שחזור
@משה-מזרחי חשבתי על זה אבל נמחקו לי כל הנקודות אין שום דבר לפני העדכון
@shloimy בעיקרון אם אתה מתקין אותו גירסת וינדוס HOME וכדו' אני חושב שנשאר, [אני בדקתי פעם בS-MODE ונשאר] אבל במקרה הכי גרוע תפרוץ אותו
@יהודה-12 אמר בעזרה | מקלדת לא עובדת אחרי עדכון:
אבל במקרה הכי גרוע תפרוץ אותו
בשביל בעיה לאבד את המקורי לא בטוח שכדאי?
@יהודה-12 מקסימום לנובו יהיו כמו מייקרוסופט אחרי כל עדכון יוצא עדכון שמתקן את הנזקים
@shloimy אתה יכול לנסות רק לאפס אותו, אז בטוח יישאר הרישיון, בכל אופן מה שאתה עושה תיצור נקודות שיחזור לכל אורך הדרך
@shloimy עד כמה שידוע לי אחרי שיש לך הוא רשום ברשת ואז גם אם אתה מתקין מחדש הוא קיים
@ITAMAR25 תודה רבה בסוף הסתדר עדכנתי שוב ולא עזר בפעם השלישית הסתדר (היה משהו מאוד מוזר היה צריך לכבות את המחשב אחרי העדכון וכיביתי אך לא עזר בפעם השלישית נכבה מעצמו אחרי העדכון ואז הסתדר)