בקשת מידע | האם יש אפשרות (ואם כן ז איך) לגשת לכונן באבונטו על וינדוס
-
עם האפליקציה
אולי אני צריך להתקין משהו הרשאות (אני כותב d: והוא לא מוצא אולי בלינוקס זה שונה (לא עובד גם עם cd d: )@דוד-משה-1 כתב בבקשת מידע | האם יש אפשרות (ואם כן ז איך) לגשת לכונן באבונטו על וינדוס:
אולי בלינוקס זה שונה
לא אולי
בטוח
בלינוקס הכוננים נקראים/dev/sdXX = האות כונן
-
עם האפליקציה
אולי אני צריך להתקין משהו הרשאות (אני כותב d: והוא לא מוצא אולי בלינוקס זה שונה (לא עובד גם עם cd d: )@דוד-משה-1 לינוקס גרפי או CLI?
( @משחזר-מידע צודק כמובן. רק שבגרפי יש דרך יחסית נוחה) -
עם האפליקציה
אולי אני צריך להתקין משהו הרשאות (אני כותב d: והוא לא מוצא אולי בלינוקס זה שונה (לא עובד גם עם cd d: )@דוד-משה-1 כתב בבקשת מידע | האם יש אפשרות (ואם כן ז איך) לגשת לכונן באבונטו על וינדוס:
עם האפליקציה
wsl
האם יש בכלל אפ' להתחבר עם wsl -
@דוד-משה-1 כתב בבקשת מידע | האם יש אפשרות (ואם כן ז איך) לגשת לכונן באבונטו על וינדוס:
עם האפליקציה
wsl
האם יש בכלל אפ' להתחבר עם wsl@דוד-משה-1 לגשת לקבצים אתה צריך דרך mint, תפתח בשורת הכתובות במיקום שאתה רוצה את אובונטו ע"י הפקודה ubuntu ran ואז תראה את הנתיב ע"י pwd
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות