בירור | דור 4 ברמי לוי?
- 
אני לא יודע אם זה עדיין רלוונטי אבל: 
 אפשר באתר של רמי לוי באזור האישי להגדיר שיהיה דור 4
 זה לא מציג לי 972, הכל כרגיל ובסדר גמור
- 
@צצצצצ כתב בבירור | דור 4 ברמי לוי?: אני לא יודע אם זה עדיין רלוונטי אבל: 
 זה לא מציג לי 972, הכל כרגיל ובסדר גמורזה לא כותב לך +972 כשמתקשרים אליך? @יענקל-ה כתב בבירור | דור 4 ברמי לוי?: @צצצצצ כתב בבירור | דור 4 ברמי לוי?: אני לא יודע אם זה עדיין רלוונטי אבל: 
 זה לא מציג לי 972, הכל כרגיל ובסדר גמורזה לא כותב לך +972 כשמתקשרים אליך? לא! הכל נשאר כרגיל! 
- 
@יענקל-ה כתב בבירור | דור 4 ברמי לוי?: @צצצצצ כתב בבירור | דור 4 ברמי לוי?: אני לא יודע אם זה עדיין רלוונטי אבל: 
 זה לא מציג לי 972, הכל כרגיל ובסדר גמורזה לא כותב לך +972 כשמתקשרים אליך? לא! הכל נשאר כרגיל! @צצצצצ כתב בבירור | דור 4 ברמי לוי?: @יענקל-ה כתב בבירור | דור 4 ברמי לוי?: @צצצצצ כתב בבירור | דור 4 ברמי לוי?: אני לא יודע אם זה עדיין רלוונטי אבל: 
 זה לא מציג לי 972, הכל כרגיל ובסדר גמורזה לא כותב לך +972 כשמתקשרים אליך? לא! הכל נשאר כרגיל! מעניין כי לי יש דור 4 ברמי לוי והוא עושה לי את קידומת הזאת וזה מעצבן 
 אגב הוא כותב לך שיחות volte?
- 
@צצצצצ כתב בבירור | דור 4 ברמי לוי?: @יענקל-ה כתב בבירור | דור 4 ברמי לוי?: @צצצצצ כתב בבירור | דור 4 ברמי לוי?: אני לא יודע אם זה עדיין רלוונטי אבל: 
 זה לא מציג לי 972, הכל כרגיל ובסדר גמורזה לא כותב לך +972 כשמתקשרים אליך? לא! הכל נשאר כרגיל! מעניין כי לי יש דור 4 ברמי לוי והוא עושה לי את קידומת הזאת וזה מעצבן 
 אגב הוא כותב לך שיחות volte?
- 
@צצצצצ כתב בבירור | דור 4 ברמי לוי?: @יענקל-ה כתב בבירור | דור 4 ברמי לוי?: volte איפה? בהגדרות? כן. 
 למעלה רק כתוב 4G ו- HDוליד ה4G לא כתוב volte? 
 מעניין אם יש קשר
- 
@צצצצצ כתב בבירור | דור 4 ברמי לוי?: @יענקל-ה כתב בבירור | דור 4 ברמי לוי?: volte איפה? בהגדרות? כן. 
 למעלה רק כתוב 4G ו- HDוליד ה4G לא כתוב volte? 
 מעניין אם יש קשר
- 
@יענקל-ה כתב בבירור | דור 4 ברמי לוי?: וליד ה4G לא כתוב volte? 
 מעניין אם יש קשרלא. אולי זה משתנה בין הטלפונים. אני כרגע על JELLY 2. @צצצצצ כתב בבירור | דור 4 ברמי לוי?: @יענקל-ה כתב בבירור | דור 4 ברמי לוי?: וליד ה4G לא כתוב volte? 
 מעניין אם יש קשרלא. אולי זה משתנה בין הטלפונים. אני כרגע על JELLY 2. אולי 
 אני על 4*4
- 
@צצצצצ כתב בבירור | דור 4 ברמי לוי?: @יענקל-ה כתב בבירור | דור 4 ברמי לוי?: וליד ה4G לא כתוב volte? 
 מעניין אם יש קשרלא. אולי זה משתנה בין הטלפונים. אני כרגע על JELLY 2. אולי 
 אני על 4*4
- 
- 
@יאיר-30 כתב בבירור | דור 4 ברמי לוי?: @צצצצצ 
 זה משהו אצלך ספציפית כי לי יש 4X4 וכן מופיע קידומת של +972זה כבר נאמר פה במפורש! @צצצצצ כתב בבירור | דור 4 ברמי לוי?: לא. אולי זה משתנה בין הטלפונים. זהו. אז כנראה שהפלאפון שלי מתעלם מהקידומת. 
- 
 זה משהו אצלך ספציפית כי לי יש 4X4 וכן מופיע קידומת של +972זה כבר נאמר פה במפורש! @צצצצצ כתב בבירור | דור 4 ברמי לוי?: לא. אולי זה משתנה בין הטלפונים. זהו. אז כנראה שהפלאפון שלי מתעלם מהקידומת. @צצצצצ כתב בבירור | דור 4 ברמי לוי?: זה כבר נאמר פה במפורש! סיפרתי מה קורה בשיאומי, 
 זה הכל...@צדיק-0 כתב בבירור | דור 4 ברמי לוי?: יותר מסתבר שזה לא באמת VOLTE אלא רק מראה על הצג אבל השיחות לא משתמשות בזה במאמר המוסגר, בשיאומי היה לי כן, שאחרי תהליך להגדרת דור 4 עדיין כששיחה היתה נכנסת נרשמה צניחה חופשית לדור 3, 
 עד שבא הרה"ג כאן ובזכות זה נוסף כביכול ל-HD.
- 
@צצצצצ כתב בבירור | דור 4 ברמי לוי?: זה כבר נאמר פה במפורש! סיפרתי מה קורה בשיאומי, 
 זה הכל...@צדיק-0 כתב בבירור | דור 4 ברמי לוי?: יותר מסתבר שזה לא באמת VOLTE אלא רק מראה על הצג אבל השיחות לא משתמשות בזה במאמר המוסגר, בשיאומי היה לי כן, שאחרי תהליך להגדרת דור 4 עדיין כששיחה היתה נכנסת נרשמה צניחה חופשית לדור 3, 
 עד שבא הרה"ג כאן ובזכות זה נוסף כביכול ל-HD.
- 
 זה משהו אצלך ספציפית כי לי יש 4X4 וכן מופיע קידומת של +972זה כבר נאמר פה במפורש! @צצצצצ כתב בבירור | דור 4 ברמי לוי?: לא. אולי זה משתנה בין הטלפונים. זהו. אז כנראה שהפלאפון שלי מתעלם מהקידומת. @צצצצצ כתב בבירור | דור 4 ברמי לוי?: @יאיר-30 כתב בבירור | דור 4 ברמי לוי?: @צצצצצ 
 זה משהו אצלך ספציפית כי לי יש 4X4 וכן מופיע קידומת של +972זה כבר נאמר פה במפורש! @צצצצצ כתב בבירור | דור 4 ברמי לוי?: לא. אולי זה משתנה בין הטלפונים. זהו. אז כנראה שהפלאפון שלי מתעלם מהקידומת. אולי לא הפעלת בטלפון עצמו את הVOLTE. 
 אני הפעלתי באתר, ואח"כ בטלפון, והמספרים הם עם קידומת של +972
- 
@צצצצצ כתב בבירור | דור 4 ברמי לוי?: @יאיר-30 כתב בבירור | דור 4 ברמי לוי?: @צצצצצ 
 זה משהו אצלך ספציפית כי לי יש 4X4 וכן מופיע קידומת של +972זה כבר נאמר פה במפורש! @צצצצצ כתב בבירור | דור 4 ברמי לוי?: לא. אולי זה משתנה בין הטלפונים. זהו. אז כנראה שהפלאפון שלי מתעלם מהקידומת. אולי לא הפעלת בטלפון עצמו את הVOLTE. 
 אני הפעלתי באתר, ואח"כ בטלפון, והמספרים הם עם קידומת של +972@Sara-Rivka כתב בבירור | דור 4 ברמי לוי?: אולי לא הפעלת בטלפון עצמו את הVOLTE. הפעלתי גם בטלפון אני הפעלתי באתר, ואח"כ בטלפון, והמספרים הם עם קידומת של +972 באיזה טלפון? 
- 
@Sara-Rivka כתב בבירור | דור 4 ברמי לוי?: אולי לא הפעלת בטלפון עצמו את הVOLTE. הפעלתי גם בטלפון אני הפעלתי באתר, ואח"כ בטלפון, והמספרים הם עם קידומת של +972 באיזה טלפון? @צצצצצ כתב בבירור | דור 4 ברמי לוי?: @Sara-Rivka כתב בבירור | דור 4 ברמי לוי?: אולי לא הפעלת בטלפון עצמו את הVOLTE. הפעלתי גם בטלפון אני הפעלתי באתר, ואח"כ בטלפון, והמספרים הם עם קידומת של +972 באיזה טלפון? נוקיה 215 
- 
@צצצצצ כתב בבירור | דור 4 ברמי לוי?: @יענקל-ה זהו. אז כנראה שהפלאפון שלי מתעלם מהקידומת. @צצצצצ כתב בבירור | דור 4 ברמי לוי?: לא. אולי זה משתנה בין הטלפונים. אני כרגע על JELLY 2.