בעיה | פריטים אחרונים
- 
@כ-ק כתב בבעיה | פריטים אחרונים: (תכלס זה עובד הפריטים אחרונים ?) לא        
 אבל את התקיעה של ההתחל זה סידר.
- 
@itamar כתב בבעיה | פריטים אחרונים: רציתי לדעת האם לגבי התוכנות צריך להתקין אותם מחדש או שזה גם עובר אוטומטי 
 תודה רבהאין צורך להתקינם מחדש. @פרוזי כתב בבעיה | פריטים אחרונים: אין צורך להתקינם מחדש. תלוי איזה תוכנות 
 יש כאלו שמותקנות רק למשתמש הנוכחי ואז הקבצים שלהם נמצאים ב appdata של המשתמש
 אותם אי אפשר להעביר@כ-ק כתב בבעיה | פריטים אחרונים: @itamar קרה לי גם וטכנאי פשוט פתח משתמש חדש (והעביר את כל החומר) וזה הסתדר 
 תנסה לפתוח משתמשלא זה אמור להיות הפתרון 
- 
@פרוזי כתב בבעיה | פריטים אחרונים: אין צורך להתקינם מחדש. תלוי איזה תוכנות 
 אותם אי אפשר להעביר@כ-ק כתב בבעיה | פריטים אחרונים: @itamar קרה לי גם וטכנאי פשוט פתח משתמש חדש (והעביר את כל החומר) וזה הסתדר 
 תנסה לפתוח משתמשלא זה אמור להיות הפתרון 
- 
משום מה פתאום המחשב הפסיק להציג את הפריטים האחרונים שהשתמשתי בהם בסייר וכן בכל שורת המשימות האם יש לזה פיתרון 
 ובהגדרות זה מה שמופיע תודה רבה
  @itamar לאחרונה אולי השתמש בתוכנת Tweak כלשהי? 
- 
משום מה פתאום המחשב הפסיק להציג את הפריטים האחרונים שהשתמשתי בהם בסייר וכן בכל שורת המשימות האם יש לזה פיתרון 
 ובהגדרות זה מה שמופיע תודה רבה
  @itamar 
 הפעל את הקובץ הבא:
 הפעל היסטוריה.reg
 והפעל את המחשב מחדש
 (לחזרה אחורה: השבת היסטוריה.reg)
- 
@itamar 
 הפעל את הקובץ הבא:
 הפעל היסטוריה.reg
 והפעל את המחשב מחדש
 (לחזרה אחורה: השבת היסטוריה.reg)@יוסי-מחשבים כתב בבעיה | פריטים אחרונים: @itamar 
 הפעל את הקובץ הבא:
 הפעל היסטוריה.reg
 והפעל את המחשב מחדש
 (לחזרה אחורה: השבת היסטוריה.reg)לא עובד 
 (לי לפחות)
 תודה בכל אופן...
 הייתי אמור פשוט לפתוח את הקובץ?
- 
@יוסי-מחשבים כתב בבעיה | פריטים אחרונים: @itamar 
 הפעל את הקובץ הבא:
 הפעל היסטוריה.reg
 והפעל את המחשב מחדש
 (לחזרה אחורה: השבת היסטוריה.reg)לא עובד 
 (לי לפחות)
 תודה בכל אופן...
 הייתי אמור פשוט לפתוח את הקובץ?@פרוזי כתב בבעיה | פריטים אחרונים: הייתי אמור פשוט לפתוח את הקובץ? לפתוח, לאשר, להפעיל את המחשב מחדש. 
- 
@פרוזי כתב בבעיה | פריטים אחרונים: הייתי אמור פשוט לפתוח את הקובץ? לפתוח, לאשר, להפעיל את המחשב מחדש. @יוסי-מחשבים כתב בבעיה | פריטים אחרונים: @פרוזי כתב בבעיה | פריטים אחרונים: הייתי אמור פשוט לפתוח את הקובץ? לפתוח, לאשר, להפעיל את המחשב מחדש. כך נעשה. 
 ולא עזר
- 
@פרוזי כתב בבעיה | פריטים אחרונים: אין צורך להתקינם מחדש. תלוי איזה תוכנות 
 תנסה לפתוח משתמשלא זה אמור להיות הפתרון @מתכנת-חובב כתב בבעיה | פריטים אחרונים: לא זה אמור להיות הפתרון אני לא המצאתי, זה מה שהוא עשה, יכול להיות שבנוסף הוא עשה עוד משהו אני ינסה לשאול אותו