בירור | למה העלימו את כל האפשרויות של המסך בית???
-
@שניאור-שמח כתב בבירור | למה העלימו את כל האפשרויות של המסך בית???:
@מישהו12 דווקא ראיתי בגרסה אחת שיש בה הרבה שפות, אבל היא לא גרסה של הארץ.. מאיזה פורום ששם היה את זה.. אז לא נראה לי שזה הסינים אלה שהורידו..
תראה.
עברתי על כל כך הרבה גרסאות. ובנוסף, בניתי אחת מבוססת על הגרסא הרוסית 1.1.1.
יותר סביר בעיני שבגרסא ההיא הוסיפו את זה. -
@שניאור-שמח לא.
אבל לא הבנתי גם מה זה עושה. -
לא.
אז אתה יודע איך אני יכול להתאים את זה לגרסה אחרת? כי כשאני מנסה להחליף את זה אז המסך בית לא עובד..
נ.ב ראיתי שזה קשור לקובץ classes.dexאבל לא הבנתי גם מה זה עושה.
נכון שאתה עושה ישומים אחרונים אז אתה רואה את התמונה של האפליקציה? איך שבסמסונג וכו' יש אפשרות ללחוץ על הסמל של זה ואז זה פותח מין תפריט שאתה בוחר הצמדת אפליקציה או פיצול מסך..
-
נכון שאתה עושה ישומים אחרונים אז אתה רואה את התמונה של האפליקציה? איך שבסמסונג וכו' יש אפשרות ללחוץ על הסמל של זה ואז זה פותח מין תפריט שאתה בוחר הצמדת אפליקציה או פיצול מסך..
בעבר כתבו כאן בפורום, שבגרסאות שבנו ביטלו זאת, היות ועשו את הכל RTL.
(אם אני זוכר טוב)
-
לא.
אז אתה יודע איך אני יכול להתאים את זה לגרסה אחרת? כי כשאני מנסה להחליף את זה אז המסך בית לא עובד..
נ.ב ראיתי שזה קשור לקובץ classes.dexאבל לא הבנתי גם מה זה עושה.
-
@שניאור-שמח
מכשיר עם גירסא סינית, שלא שודרג לאחת מהגרסאות של הארץ, אין סיבה שלא יוכלו לעשות זאת.האם ראית זאת בגירסא שנעשה בארץ?
-
@חברים כתב בבירור | למה העלימו את כל האפשרויות של המסך בית???:
@שניאור-שמח
מכשיר עם גירסא סינית, שלא שודרג לאחת מהגרסאות של הארץ, אין סיבה שלא יוכלו לעשות זאת.זה נקרא שידרוג?
האם ראית זאת בגירסא שנעשה בארץ?
אצל @שלום-כהן
-
@נחמן-פלח נכון, אבל בגרסאות בשיאומי אין את האפשרות.
הראתי איך זה נראה בסמסונג על מה @שניאור-שמח דיבר
-
בעבר כתבו כאן בפורום, שבגרסאות שבנו ביטלו זאת, היות ועשו את הכל RTL.
(אם אני זוכר טוב)
@שניאור-שמח עיין כאן - https://mitmachim.top/post/567514