בקשה | מישהו יכול לערוך את המנהל קבצים הזה שלא יהיה בו אפשרות לראות וידאו?
-
זה המנהל קבצים
Files_by_Google.apkאשמח אם מישהו יגיד לי איך עורכים שלא יהיה וידיאו או שמישהו יערוך את זה
תודה רבה -
@החפץ-בעילום-שם-0 תבדוק שזה טוב לך.
google files no video.apk -
@החפץ-בעילום-שם-0 כתב בבקשה | מישהו יכול לערוך את המנהל קבצים הזה שלא יהיה בו אפשרות לראות וידאו?:
זה המנהל קבצים
Files_by_Google.apkאשמח אם מישהו יגיד לי איך עורכים שלא יהיה וידיאו או שמישהו יערוך את זה
תודה רבה -
@החפץ-בעילום-שם-0
מנהל הקבצים הזה לא יכול להראות וידיאו בכוחות עצמו, הוא מראה באמצעות אפליקציה אחרת,
אם אתה מנסה להוריד את האפשרות לצפייה בסרטונים, תחפש שוב. כי יש אפליקציה אחרת שעושה את זה. -
@מישהו12 כתב בבקשה | מישהו יכול לערוך את המנהל קבצים הזה שלא יהיה בו אפשרות לראות וידאו?:
קובץ הAPK פגום. צריך קובץ עובד.
לי זה עובד.
@אזולאי כתב בבקשה | מישהו יכול לערוך את המנהל קבצים הזה שלא יהיה בו אפשרות לראות וידאו?:
@החפץ-בעילום-שם-0
מנהל הקבצים הזה לא יכול להראות וידיאו בכוחות עצמו, הוא מראה באמצעות אפליקציה אחרת,
אם אתה מנסה להוריד את האפשרות לצפייה בסרטונים, תחפש שוב. כי יש אפליקציה אחרת שעושה את זה.כמו ש @שניאור-שמח כתב, יש לו את הכוח להראות וידיאו...
-
@חי-שמחה זה מנהל קבצים עם מלא אופציות, מהיר, נוח, נורמאלי וכו' וכו'
לכן אני מעדיף שמשהו יערוך אותו או שיגידו לי איך עורכים ב-MT -
@החפץ-בעילום-שם-0 כתב בבקשה | מישהו יכול לערוך את המנהל קבצים הזה שלא יהיה בו אפשרות לראות וידאו?:
זה מנהל קבצים עם מלא אופציות, מהיר, נוח, נורמאלי וכו' וכו'
ברור, גוגל בנו אותו
לא שאני כזה מעריץ גדול של גוגל,
סה״כ אני בעל מקבוק טהור, ומעריץ יותר את אפל -
@חי-שמחה זה מנהל קבצים עם מלא אופציות, מהיר, נוח, נורמאלי וכו' וכו'
לכן אני מעדיף שמשהו יערוך אותו או שיגידו לי איך עורכים ב-MTאני כבר ערכתי מנהל קבצים (כאן), אני בשיטה שאני לא אוהב קומבינות, אם יש אפליקצייה עם קוד פתוח, אף שאין לי זמן לפחות זה מתחיל, אבל לערוך אפליקצייה קיימת בלי הקוד, לא בשבילי.
-
@לא-מתייאש זה ניראה לי עם קוד פתוח...
-
@לא-מתייאש זה ניראה לי עם קוד פתוח...
איפה הקוד מקור ?
-
@לא-מתייאש מה זה אומר?
נכנסים להגדרות>מידע על האפליקציה Files>רשיונות לקוד פתוח
וכו' וכו'
אז אתה תוכל לערוך אותו? -
@לא-מתייאש מה זה אומר?
נכנסים להגדרות>מידע על האפליקציה Files>רשיונות לקוד פתוח
וכו' וכו'
אז אתה תוכל לערוך אותו?תכלס זה לא קוד פתוח.
-
זה ניראה לי עם קוד פתוח..
מה אתה אומר?
ממתי גוגל תפתח משהו בקוד פתוח? תראה לי יישום אחד שגוגל פיתחה בקוד פתוח
דרך אגב, בשביל להסיר את הצפייה בווידאו לא צריך את הקוד מקור כנראה שאפשר למצוא את זה במניפסט או משהו כזה -
@מתושלח-הבבלי א"א איך שהוא דרך MT?
-
@יצחק-א אתה יודע אולי איך עורכים?
-
@החפץ-בעילום-שם-0 תבדוק שזה טוב לך.
google files no video.apk -
-