מדריך | התקנת ופריצת Google play Games on PC
-
שלב ראשון – התקנה
הורידו את Google Play Games on PC Developer Emulator (אנחנו משתמשים בגרסת המפתחים כדי שיהיה אפשר להתקין אפליקציות דרך ADB).
https://developer.android.com/games/playgames/emulator
התקינו את התוכנה. בסיום ההתקנה, יפתח טאב בדפדפן לחיבור לחשבון גוגל. התחברו לחשבון שלכם – זה החשבון שיופיע באמולטור.
לאחר מכן, תקפוץ חלונית לאישור ניפוי באגים באמולטור. תאשרו.שלב שני - התקנת אפליקציות עם ADB
כעת, נתקין אפליקציות באמצעות ADB
הADB זמין בנתיב הזה במחשבC:\Program Files\Google\Play Games Developer Emulator\current\emulator
(יתכן שגם ADB רגיל יעבוד, לא ניסיתי)
התקנת קבצי APK אפשרית על ידי פתיחת CMD בנתיב הנ"ל והרצת הפקודהadb install /path/to/your.apk
שלב שלישי – חנות אפליקציות
בגלל שרשמית זהו אמולטור שמיועד למשחקים, בGoogle Play המובנה יש רק משחקים.
אז נתקין Aurora store
https://auroraoss.com/downloads/AuroraStore/Nightly/בעיה ראשונה – הוא עדיין ימצא רק משחקים. לכן נכנס לspoof manager ונבחר מכשיר אחר
ועכשיו נצטרך ללכת לaccounts, לבחור log out ולהתחבר מחדש
אבל... אם ננסה להוריד אפליקציה, נקבל את השגיאה הבאה:
(גוגל חסמו התקנת APK. את אותה השגיאה תקבלו אם תנסו להתקין APK דרך סייר הקבצים המובנה)
לכן צריך להתקין דרך הshell. אבל... אין לנו רוט. (כרגע לפחות).אז נשתמש ב-shizuku (אפליקציה שמאפשרת הרצת shell דרך המכשיר גם ללא רוט. אפשר לקרוא עליה ברשת).
תתקינו אותה, תפתחו אותה, ותריצו בadb את הפקודה הבאהadb shell sh /sdcard/Android/data/moe.shizuku.privileged.api/start.sh
אנחנו צריכים לקבל פלט כזה
ולראות באפליקציה שהכל עובד
עכשיו, בAurora store, נכנס להגדרות>installation> shizuku installer.
נהדר! עכשיו זה יעבוד .
(הערה: את פקודת ההפעלה לshizuku נצטרך להריץ בכל פעם שמדליקים את האמולטור).שלב רביעי – מחקר לגבי ROOT
לא הצלחתי כרגע לעשות root לאמולטור.
מצורף המידע שיש לי כרגע:
הboot.img נמצא בתוך הקובץ aggregate.img בנתיב
C:\Program Files\Google\Play Games Developer Emulator\current\emulator\avd
ניסיתי להשריש את כל הקובץ עם מגיסק 27 וזו השגיאה
ניסיתי גם להוציא ממנו את הboot.img ולהשריש רק אותו. הצלחתי, אבל כרגע אין לי רעיון איך לארוז מחדש את ה aggregate.img.הערה: אני אשמח שהמדריך לא יועתק לשום מקום!
המדריך הזה הוא תוצאה של מחקר שלי. לא מצאתי אותו ברשת (גם את העותק שלו באנגלית, בxda - אני כתבתי).
ותודה ל @MusiCode כמובן...
-
-
-