תגובות למדריך | הוספת חיפוש בהגדרות ע"י לחיצה על המקשים!
-
@אני-אני-אני כתב בתגובה: מדריך | הוספת חיפוש בהגדרות ע"י לחיצה על המקשים!:
@שניאור-שמח
לא זוכר אבל לא נראה ליתוכל לבדוק?
-
@yeh-0 כתב בתגובה: מדריך | הוספת חיפוש בהגדרות ע"י לחיצה על המקשים!:
@שניאור-שמח אפשרי להשתמש בזה גם בQIN1 לחיפוש באנשי קשר או שזה מותאם להגדרות בלבד?
לא נראה לי, אבל יש בזה משהו שיכול אולי לעזור, לא יודע
-
@שניאור-שמח כתב בתגובה: מדריך | הוספת חיפוש בהגדרות ע"י לחיצה על המקשים!:
רק תגיד לי איך ידעת למה לקשר בלחיצה על המקשים כדי שיעבור לחיפוש? את השאר אני ינסה
-
רק תגיד לי איך ידעת למה לקשר בלחיצה על המקשים כדי שיעבור לחיפוש? את השאר אני ינסה
אני לא יודע יותר מדי בזה, זה מישהו אמר לי..
אם הוא יודע והוא רוצה להגיד אז הוא יגיד.. -
אני לא יודע יותר מדי בזה
יש לך לכה"פ ידיעה או השערה למה דןוקא לשורה הזאת בקוד?
-
אני לא יודע יותר מדי בזה
יש לך לכה"פ ידיעה או השערה למה דןוקא לשורה הזאת בקוד?
לא
-
אוקי לא היה לי כח לקרוא את כל הפוסטים בשעה כזאת רק אבהיר כמה דברים.
- לא חשוב איפה מוסיפים את הפונקציה הזאת העיקר שזה לא בתוך פונקציה אחרת ואחרי ההגדרות הראשוניות של הסמאלי
- זה פונקציה של מה קורא בלחיצה על מקש ויש שם switch case לכל מקש ולכן הרעיון הכללי כן יעבוד לכל אפליקציה אהל עדיין צריך עריכה לחיפוש של אותו אפליקציה (כאן שזה הגדרות יש את הintent הזה:
const-string v2, "com.android.settings.intelligence" const-string v3, "com.android.settings.intelligence.search.SearchActivity
אבל לאפליקציה אחרת יצתרכו למצוא את הintent הנכון ע''י חיפוש במניפסט או כל מיני אפליקציות שמראים את הintents וכגון applications info apk.
3. אחרי שעורכים כל אפליקציה מלבד יחידים כגון הפרמוורק ניתן פשוט ללכת להגדות ולאלץ עצירה וככה לבדוק האם השינוי שנעשה עבד או לא
-
@10110000 כתב בתגובה: מדריך | הוספת חיפוש בהגדרות ע"י לחיצה על המקשים!:
תודה על ההסבר היפה מובן וקצר
אשמח שתסביר עוד קצת על כךהintent הנכון ע''י חיפוש במניפסט
במניפסט יש את כל הintents?
ועוד שאלה, יש דרך לראות intent תוך כדי הרצה כעין מציג אקטיביטי בשביל למצוא בקלות?
נ.ב. אני אשמח אם תוכל להעלות את האפליקציה applications info apk וכדו', בנטפרי חסום הורדה בלי בדיקה(או כל מי שיכול אני אשמח להעלאה לפורום של האפליקציה) -
@10110000 חשבתי על זה שוב היום ונזכרתי שההגדרות הן 'intent' מכיוון שחיפוש ההגדרות הוא אפליקציה בפני עצמה
ולכן עריכת אנשי הקשר תהיה קצת שונה, אתה צריך לחפש מה קורה בלחיצה על חיפוש ולאחר מכן העתק את הקוד הזה והצב אותו במקום מה שקורה בפונקציית הלחיצה
@yeh-0 com.majeur.applicationsinfo_7.apkועוד שאלה, יש דרך לראות intent תוך כדי הרצה כעין מציג אקטיביטי בשביל למצוא בקלות?
אפשר עם appmanager
AppManager_v3.1.6.apk -
בלחיצה על חיפוש
ובQIN1 לבדוק כאשר נמצא על שורת החיפוש?
העתק את הקוד הזה
איזה? הקוד שהובא לעיל?
הצב אותו במקום מה שקורה בפונקציית הלחיצה
במקום או בנוסף?
תודה על הסיוע סוף סוף מישהו מסביר בזה לא ראיתי פוסטים בנושא הזה למרות שהדברים הללו מתסכלים כמו החיפוש באנשי קשר שצריך לגלול עד למעלה ועוד מלא דוגמאות.
-
@אני-אני-אני כתב בתגובה: מדריך | הוספת חיפוש בהגדרות ע"י לחיצה על המקשים!:
@yeh-0
מה אתה רוצה להוסיף ובאיזה מכשיר?חיפוש אנשי קשר בלחיצה על כל מקש במכשיר QIN 1 ולעשות מקשים בעוד אפליקציות
-
חיפוש אנשי קשר בלחיצה על כל מקש במכשיר QIN 1
לא בטוח שהנ"ל יעבוד לך כי זה נועד להפעיל אפליקציה חיצונית ולא פונקציה בתוך האפליקציה עצמה
אם אתה רוצה להגדיר שלחיצה תפתח אפליקציה מסוימת יש סיכוי שזה יעבוד אבל לא בטוח, אחרי הכל יש פער גילאים מהאנדרואיד שלך, אבל אני לא יודע כי אני לא מבין בפיתוח אפליקציות, רק מלמעלה ממש -
@yeh-0 תשלח את האפליקציה של אנשי קשר אסתכל לכמה דק
אנשי קשר
סליחה לא ראיתי את התגובה עד עכשיו
תוכל להסביר איך משתמשים באפל' שהעלת? לא ראיתי שם intent רק אקטיביטי שזה לא כולל אפשרויות כמו חיפוש (כוונתי שזה לא האקטיביטי אלא חלק בתוכו) -
@שניאור-שמח כנראה שחתמתי את הקובץ
עדיין נראה לי מוזר שזה דפק את הגירסה למעשה הייתי צריך לאפס את המחיצות ואז נתקעתי ברוט ורק היום חבר סידר לי את הטלפון -
@א-ר כתב בתגובה: מדריך | הוספת חיפוש בהגדרות ע"י לחיצה על המקשים!:
@שניאור-שמח כנראה שחתמתי את הקובץ
עדיין נראה לי מוזר שזה דפק את הגירסה למעשה הייתי צריך לאפס את המחיצות ואז נתקעתי ברוט ורק היום חבר סידר לי את הטלפוןבגלל זה נדפק לך..